Nebaví ma žiť

simonka2406
8. apr 2024

Ahojte ,v krátkosti sa predstavím , mam 20rokov a nebavi ma žiť …nemam depresiu len moj osud je taky ze ten zivot ma proste neberie ,zivot stereotyp ktorý by som rada zmenila no neviem ako ,nechcem tu vyplakávať len skor hladam nejaku radu poprípade ak si uz niekto niečím takým prešiel tak nejake skúsenosti mate? nemam kamaratov ,priateľa a vlastne ani rodinu …neviem ako to zmenit ,snažím sa ale nie som asi pre ludi dost dobra,dlho ma to uz trápi a hlavne ked vsade naokolo zamilované páriky a partie kamarov ..za odpovede dakujem🙂

martinami274
8. apr 2024

Vieš čo ,mne pomohla jedna veta : Nie si strom, môžeš ísť kam chces.😉 Si mladá a viem,že je ťažké niečo nájsť čo ťa strhne a zaujme. Ale stále hľadaj, choď za to m čo ťa len trošičku baví. A tí,že druhí sú spolu..dopraj a zameraj sa teraz na seba.

simonka2406
autor
8. apr 2024

@martinami274 ja samozrejme druhým doprajem ale je to niekedy az neúnosné ked sa ma vsade vypýtuju preco nemam priateľa :(v zivote su aj horsie veci to sama viem ale momentalne som v takom veku a tieto “problémy” su u mna mieste

martinami274
8. apr 2024

@simonka2406 ano,je to neúnosné,také stále vypytovanie . Ale odpovedz...som mladá, a keď raz bude bude to moja vec. Buď sebavedomá, si mladá žena a máš život pred sebou a o svojom živote rozhodujes ty. A naoxaj nemusíš plniť priania niekoho iného ohľadom priateľa a pod. .

simonka2406
autor
8. apr 2024

@martinami274 dakujem 🫶🏼

martinami274
8. apr 2024

@simonka2406 držím palce

egonsk
8. apr 2024

@simonka2406 Este studujes, alebo uz pracujes? Ak uz pracujes, zmen pracu, zrejme tam nemas dobry kolektiv.

majka36912
8. apr 2024

Ja som tiez mala take obdobie, mam pocit, ze trvalo cca 5 rokov. Potom som si nasla robotu, kde som natrafila na uplne super kolektiv, i ked uz tam nepracujeme, stale sme v kontakte. Mat priatela len preto, aby nejaky bol, nie je bohvieco, aj tym som si presla, a veru stastnejsia som nebola, prave naopak. Teraz som vo vztahu uz 9 rokov s clovekom, s ktorym si zijeme vazne harmonicky a mam v nom velku oporu. Ono... To, ze nieco nemas prave teraz, neznamena, ze to nepride. Pride. A ked to pride, o to viac ta to bude tesit a budes si to vazit.
A ked mna otravuje napr. niekto s otazkami, ze tik tak, kedy uz budes konecne tehotna, mas uz po 30tke...ja len na to... Ked to pride, tak pride, ked nepride, tak nepride a s oboma variantami som v poriadku 🙂 Tak hlavu hore. Skus pripadne v okoli nejake zaujmove kruzky, tam by si mohla stretnut ludi, co su na rovnakej vlne 👍

barbora0308
8. apr 2024

@simonka2406 Ty potrebujes vyvodenie z tvojej komfortnej zony! Bude to zniet mozno cudne, ale ty sa potrebujes teraz co najcastejsie dostavat do situacii, ktore su pre teba neprijemne 😁. Napr. zacni pomalicky. Bojis sa oslovit chlapcov? Oslov jedneho na autobusovej stanici iba s otazkou kolko je hodin. Bojis sa vycestovat do zahranicia? Nevahaj, da ti to milion skusenosti!
Vyvodenim z vlastnej komfortnej zony uz nikdy viacej nepadnes do stereotypu a najlepsie je, ze po kazdom "uspechu" budes pocitovat vacsiu sebaistotu a budes otvorenejsia novym a neznamim veciam.
Ja som zacala v 18 rokoch s jednoduchym objednanim pizze, cez telefon. Ani predstavit si nevies, ake to bolo pre mna neprijemne...rovnako oslovovanie cudzich osob kdekolvek. Casom sa to u mna uplne otocilo a zivot uz nikdy nebol nuda ☺️. Drzim palce, chce to cas a odhodlanie pre zmenu!

simonka2406
autor
8. apr 2024

@egonsk študujem maturujem ,dalej na výšku nejdem ,mozno neskôr 🙂 a teraz aj brigádu je ťažké si najst pre mna

sevrin
8. apr 2024

@simonka2406 choď s niekým na pivo medzi ľudí, niekdy to vie pomôcť.

30katrusa40
8. apr 2024

@simonka2406 ako myslíš že nemáš vlastne ani rodinu ? .. kamarátka vie povedať že nemá priateľa lebo pochopila že koli jednej klobáse chovať celé prasa je zbytočne. Od vtedy ma pokoj.

simonka2406
autor
8. apr 2024

@sevrin nepoznám tych pravých ludi , pozvania aj su ale necítim sa medzi nimi dobre ,skor ako 5koleso

simonka2406
autor
8. apr 2024

@30katrusa40 rodicia rozvedený ,a súrodenci približne v mojom veku maju svoj zivot a toto ma tak dost mrzí ze nikdy sme nešli na nejaky spoločný výlet alebo len tak niekde ,oni chodia so svojimi partiami

30katrusa40
8. apr 2024

@simonka2406 z toho si nič nerob. Ja sa so sestrou stretávam len kôli rodičom. Keď ich raz nebude nemám dôvod ju stretávať nie so jediná. A nezakladaj svoje šťastie na Tom koho máš. Si zdravá ? Máš prácu ? Aké máš zaľúbi ? Človek môže byť šťastný aj sám. Chlap je veľa krat hlavne ďalší dôvod stresu.

sevrin
8. apr 2024

@simonka2406 no škoda že si z Rače, na jedno by som vybehol a hneď by som ti vyhovoril že ťa nebaví žiť.

simonka2406
autor
8. apr 2024

@30katrusa40 praveze zaľúbi nemam žiadne ;)

alica1706
8. apr 2024

Ahoj ja mám 25 , tiež som z Rače. Od začiatku roka som prešla obrovskou zmenou, bola som na tom presne tak ako ty! Rada ti pomôžem, ak budeš chcieť , môžme sa kľudne stretnúť na kávu a pokecať. Alebo mi kľudne napíš. 😊

30katrusa40
8. apr 2024

@simonka2406 niečo si treba nájsť. Jazda na bicykli. Maľovanie pečenie . Kľudne aj háčkovanie ak máš rada zvieratá môžeš byť dobrovoľníčka v útulku. Akú si mala školu ? Pracuješ ? Alebo sa daj na jazykovku.

simonka2406
autor
8. apr 2024

@30katrusa40 zdravotnu

30katrusa40
8. apr 2024

@simonka2406 a bavilo ťa to ? Už pracuješ či ešte študuješ ?

vilma7
8. apr 2024

Ono je to ťažké, keď mládež myslí že druhý sa postarajú o to aby si bola šťastná. Napíšem ti len jedno, každý si je strojcom svojho šťastia.
Píšeš ze nemáš rodinu, máš obidvoch rodičov (no a čo keď sú rozvedený, to nie je žiadna dg), máš súrodencov...ach jo, nikdy ste neboli na výlete spolu. A koho je to chyba. Tak nejaký vylet zorganizuj.
Plakať nad rozliatym mliekom je jednoduché... my ostatnú sme pre zmenu niečo urobili a nečakala, nevypisovali...že ako a čo.
Akú zmenu potrebuješ, vies len ty. Tak smelo do toho. Celý život máš pred sebou.

bennn
8. apr 2024

Poznám. Je to oničom, ale dá sa niekto normálny nájsť. na zoznamke, keď hladáš trpezlivo. A hned je potom život lepší, keď konečne niekoho nájdeš. Inak, začni chodiť do fitnesscentra, človek si na to po čase zvykne, a ani ti to potom tak nepríde, pritom robíš pre svoje zdravie a vzhľad veľa, ak ešte budeš jesť viac zdravých jedál, tak máš vyhrané. A nemusíš ísť na kulturistku, aj keď aj také baby tam chodia :D Tam vieš tiež stretnúť nových ľudí, hlavne keď si necháš poradiť či pomôcť, hneď môžeš mať nového kamaráta, keď využiješ šancu.

lubinopiecka
9. apr 2024

simonka ak sa tak citis je to uplne normalne