Názor na to, že partner nechce prebalovať, kŕmiť, obliekať...

17. dec 2022

Čo by ste si pomysleli, keby vám váš partner pri rozhovore o deťoch do budúcna povedal, že prečo by ich mal on prebalovať,kŕmiť,obliekať,kúpať, keď vy ste tiež doma.

gubcikova
17. dec 2022

Že takého chlapa nechcem

kris_tin257
17. dec 2022

Žeby to bol môj expartner 😊

zmrzlinka2021
17. dec 2022

Ze urcite nebude mojim manzelom a otcom nasho dietata.

Toto je velmi dolezite mat vyjasnene uz vopred, idealne pred vstupom do manzelstva, lebo ak ma take postoje, nazory, nikdy necakaj, ze zrazu pride roztomile babatko a on bude kmitat.

Pri detoch a domacnosti sa neuvazuje sposobom "preco ja?", proste su to povinnosti, a musime ich spolocnymi silami zvladat a vzdy podla situacie.

babulkomale
17. dec 2022

O spolocnych detoch? Ze mi osud poslal super vystrahu 👍

dilino
17. dec 2022

za mňa by bol môj ex.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
17. dec 2022

Prečo? No pretože je tiež rodič a ak by si musela ísť do nemocnice alebo niečo horšie musí to minimálne vedieť urobiť.

daniela2202
17. dec 2022

Že to bude všetko na tebe

viestta
17. dec 2022

No, že toto by nebol otec mojich deti

slavomira236
17. dec 2022

No už keď to teraz povedal tak vieš aspoň čo ťa čaká keď si spravíš s ním decko

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maranta_leuconeura
17. dec 2022

Ze by som bola hlupana, keby som si s takymto idiotom spravila dieta 🙂

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mandzula
17. dec 2022

Pomyslela by som si, ze chlapa z praveku nechcem.

morgane1975
17. dec 2022

Nevidim na tom nic cudne… chlap robi cely den tak preco este aj doma? Ked chcete aby prebaloval treba si najst takeho co to chce.

jazula
17. dec 2022

Že to nebude otec mojich detí.

mandzula
17. dec 2022

@morgane1975 a zena doma nerobi?

maranta_leuconeura
17. dec 2022

@morgane1975 zena nerobi cely den? 🤔 Ked sa vratia obaja do prace, zrazu sa zazracne zacne muz podielat na domacnosti a starostlivosti o detj rovnym dielom? Tomuto naozaj niektore zeny veria? 🤦

autor
17. dec 2022

@morgane1975 aj zena robi cely den,ci pokial nenosi domov peniaze sa to nerata? A starostlivost o dom a deti by mala byt spolocna kedze su to spolocne veci

jankalukasova
17. dec 2022

@morgane1975 áno, chodí do práce a živý rodinu. Ale keď sa pôjdem osprchovať (bežne 15-20 minút) a dieťa naloží do plienky, tak očakávam, že to vyrieši a nenechá ho pokakané. Prípadne nebudem musieť utekať z vane s šampónom vo vlasoch.... Nemyslím si, že niektorá z nás očakáva od muža 100%prevzatie domácnosti po návrate z práce, očakáva sa len bežná kooperácia.... Ak Tebe vyhovuje chlap, čo príde z práce domov, zásadne pred telku, prípadne sa proste zaoberá výhradne sám sebou, tak samozrejme nech sa páči ale si asi jediná.

katarinka89
17. dec 2022

Poradím ti iba to: hlúpy človek sa učí na vlastných chybách a múdry na cudzích....snáď si to pochopila.
Netreba si niektoré veci uvedomiť až keď sa mne stanu- to čo ti píšu baby tu nieje 100% na pravda ale 1000 000%

dada0902
17. dec 2022

Môj názor je ze to len tak splechol keby už bolo na svete tak minimálne kŕmiť by nakrmil a väčšie by časom prezliekol môj našu 15m prebalil možno 2x a s toho 1x sa precikala tiež mi vie povedať prezlec si ju sama lebo jemu by to trvalo ale keď nie som na blízku tak ju aj prezlecie u nás nejde o to ze by nechcel ale vie ze tieto veci mam v maličku

dominikamacakova
17. dec 2022

Toto hovoril aj môj brat a robí všetko 😆 Chlapské hrdinské reči... Ale samozrejme môže to byť aj magor

zuzi0911
17. dec 2022

Môj napr neprebali okakanu plienku..ak by musel,že nie som doma tak urobí to aj ked hodí tycku...no pokiaľ som doma takéto naloze riešim ja...😆
Inak ostatné urobí normálne, sam bez nejakého prosenia ci ziadania...otec by mal byť taktiež súčasťou výchovy ,starania sa aj ked chodí do práce..a to plati vseobecne nie len ked je dietatko male ..a to nie len staranie ,ake aj navarit by mal ci spratat atd....žena tiež neskôr začne chodiť do prace tak teraz dieťa od 3 rokov bude samorast ...lebo veď pracujem (nevarím,nestaram sa a podobne)...čiže takého by som nechcela ani keby mi milión do kufra k nemu zabalia

viestta
17. dec 2022

@morgane1975 a žena je co? Slúžka, opatrovateľka, upratovačka, kuchárka v jednom? V režime minimálne 16bhodin 365 dní do roka? Chlap vybaví svoje otcovske povinnosti oplodnení a nosením výplaty? Domácnosť nie je aj jeho? Deti nie sú aj jeho? Halooo!!!! Žijeme v 21. storočí. Keď žena bude chodiť do roboty špina ich zožerie, lebo však svoje už urobila?

amelia89
17. dec 2022

@morgane1975 😂 wow

morgane1975
17. dec 2022

@viestta tak pocas MD ked je zena doma tak je normalne ze domacnost je na nej… tak som to myslela. Ked ide robit tak predpokladam ze dieta ide do skolky a tak uz ho netreba prebalovat atd..😳 povinnosti idu fifty -fifty 😜 ale kym je zena doma s dietatom tak hadam je normalne ze sa stara prefovsetkym ona a nie aby cakala kym chlap dojde z roboty a bude este doma pomahat. To nech sa potom necuduje ze zacne z tej roboty chodit stale neskor a neskor…ako tu na MK sa mnohe stazuju.

amelia89
17. dec 2022

@morgane1975 ze sa stara ona ked nie je doma - no logicky asize ale akonahle prekroci prah doma sa straju obaja. Ci ona nerobila nic cely den a pila kavu s vylozenymi nohami na stole ? Zena na MD ma full time job,mnohokrat omnoho narocnejsi nez manzel v praci. o dieta sa staraju obaja a to rovnym dielom.

morgane1975
17. dec 2022

@amelia89 tak treba dietatu zaviest rezim od malicka. Vsetko sa da ked sa chce. Lenze ked sa zena prisposobi dietatu, muz na tridsiatejpiatej kolaji a doma ho caka ustvana zena a urevane dieta tak sa nedivim ze mnohi z nich zutekaju. Ja nechapem dnesne matky, my sme to zvladali a nevyplakavali na forach ze muz neprebaluje a nepomaha. A este aj makeup som stihla kym prisiel domov 😜

viestta
17. dec 2022

@morgane1975 áno počas materskej nie je normálne ak je domácnosť a deti iba zenina parketa. Áno, ma toho viac ako muž, ale keď príde muž z roboty, kľudne môže nastúpiť na druhú smenu aby ženu odbremenil od povinnosti. Žena má rovnaký nárok na oddych a čas pre seba ako zamestnaný muž. Len hlúpa žena sa bije v prsia Ja to zvládnem aj bez pomoci