Ahojte, chcela by som sa opytať na váš názor, ako sa to zdá vám. Mám vo svojom okolí pár, ktorý je už spolu vyše 10 rokov. Obaja sú po 30tke, on starši ( do 35), každý býva osve u svojich rodičov, od seba dú vzdialení cca 15 kilometrov. Za tú dobu sa ani nezasnúbili, ona jeho navštevuje minimálne, skor on chodí ku nim, vypomocť a na návštevu , ale to možno raz do týždňa- cez víkend. Cez týždeň každý je vo svojej práci a potom domov, údajne si hodiny denne telefonujú. Aký máte na to názor? Ev. možno niekto z vás zažil niečo podobné? Mne to prijde v tomto veku divné, pretože každý by sa už asi chcel niekam posunúť , akoby tam bolo váhanie či by to bolo správne rozhodnutie byť spolu. Každý len benefity po svojom, využívať služby “mama hotelu”, ráno si pospinkať, vstať na obed cez víkend, neviem, mne osobne by to vadilo, nebyť s partnerom spolu. A ešte druhá vec, za tých 10 rokov ani raz na spoločnej dovolenke, nemyslím zahraničnej, ani tu na Slovensku, ani na predlženom víkende, nikde neboli, pritom ani jeden z nich neprispieva na domácnosť ani centom, semtam nákupy potravín a to je asi všetko. Ja v tom vidim aj veľké lakomstvo. Prijde vám to normálne?
@syslik81 ja sa nestaram, len ma zaujima pohlad inych ludi na danu vec, mozno ja som kriticka velmi, mozno cakam, ze mi niekto objasni, ze je to v pohode. Preto aj zalozenie tej diskusie. Pre pluralitu nazorov, ale to je tu mnohym zenam velmi cudzie …..
@nikca_123 nie som matka ziadneho zo zainteresovanych, sú to ľudia z mojho nlízkeho okolia. Vy musíte tu len zabŕdať na tomto fóre? ci viete aj niečo zmysluplné a konštruktívne napísat???
Nevedela by som tak zit,ale ani sa nezamyslam nad vztahmi inych ludi. Je to len ich vec a nechapem,ci mas tak nudny zivot,ze musis premyslat nad inymi ludmi. Ak ti to vadi,zazvon im na dvere a povedz,co mas na srdci a navrhni,co maju robit,aby si bola spokojna.
A načo Ti to bude či to je v pohode??obidvaja sú lenivé nesamostatne deti pri maminej sukni.Taki nech rodinu ani nezakladajú je to vzťah zo zvyku, keď sa to dá nazvať vzťahom.Ak by sa chceli posunúť dávno by sa posunuli a chybu robia aj rodičia asi im nikto nepovedal, že by bolo dobré byť spolu a osamostatniť sa🙂Aký majú cieľ do budúcna?asi žiadny...čo to môže byť za vzťah, že nejdú ani na výlet, chatu....prechodný vzťah bez cieľu.
@marca12 ja nemám vobec nudný život, sú to ľudia z mojho dosť blízkeho okolia. Nehovorte mi, že vy nikdy sa nad ničím nezamýšľate???? St´ale sa tu musia nájsť nejaké “ sliepky” , ktoré vedia len útočiť???? Ja sa slušne pýtam, tak očakávam pluralitu názorov ale slušnú a nie s útokmi. Venujte sa svojim deťom s mužom a nezvyšujte si tu ego na internetovom fóre rýpanim do iných.
Ja som len poznamenala, mna nejako nezaujimaju zivoty inych ludi. Zi a nechaj zit. Neviem, co ti pomoze, ze niekto ti napise ze je to OK a niekto ze to OK nie je. Nic sa na tomto vztahu nezmeni ;)
Tak aj ty sa staraj o svoje problémy a nie druhých.Ked sú Ti blízki tí ľudia čo tak sa ich spýtať čo plánujú ďalej, veď sa opýtaj Vám nevadí, že ste spolu 10 r a ani neviete či si rozumiete?veľké prerastené deti, ktoré budú visieť na rodičoch celý život v detskej izbe.Pre nich by bola pohroma mať dieťa, rodinu...veď by boli bezradní.Sa našli presne sa k sebe hodia.Ine by bolo o rok, dva ideme kúpiť byt, stavať dom cca 10,15 r pracujú nic neminaju tak kde majú peniaze?
@cocolino234 pane boze, toxicka ste tu jedine vy. Mna zaujima len iny pohlad ludi na tuto vec, myslela dom, ze niekto napise, ze je to v pohode , aj ja tak zijem ale toto …. vy tu naco vysedavate a mate za potrebu sa kriticky vyjadrivat???? Toto normalny clovek nerobi, ja som sa pytala na nazor, zatial co vy sa len do mna navszate. Vy viete hovno o mne takze poprosim vybijte si energiu na svojich blizkych. Katastrofa, zeby nic sa uz clovek nemohol ani opytat. Na co vobec reagujete. Precitajte a nechajte tak !!!! nikto nie je zvedavy na vase urazky a utoky
@luccija my sme sa aj pytali, ale odpoved je, ze stale maju cas , nic ine nikdy nepovedia
@nikca_123 ja viem, ze nezmeni, len ma zaujima sj iny pohlad ludi
Ja sa vyjadrim len tolko, ze im to takto vyhovuje ked su spolu. To; ze ja takto nezijem neznamena to, ze nerespektujem zivoty druhych 🙂
Tak im to zrejme vyhovuje. Ubližujú tým niekomu? Či len nezapadajú do štandardu a tak ich riešia babky v dedine
@cocolino234 a koho ohovaram kedze som to zslozila anonymne a nikto nevie o koho sa jedna? Kto ste vy, ze tu sudite druhych????? 1240 prispevkov na modrom koniku, to svedci o dacom, ze len tu vypisujete blbosti, takych ludi zasa milujem ja. Ja respektujem nazor druhych, vy teda urcite… vidno to z vasich komentov , dalsia zakomplexovana unudena osoba, ze????
@yvanielka nie neublizuju, vdaka za nazor
@cocolino234 parfon 1625 prispevkov 😂😂😂🤦🏽♀️
@cocolino234 pani stalkerka 😃
@cocolino234 a vy mi tu budete vypisovat o mojom nudnom zivote, skoze … otras… skludnite svoj hormon, moja reakcia je reskciou na vas status, vy ste sa prva vyjadrili, ale neviete s kym mate “docinenia”. Ja nie som nejska zakomplexovana chudera, do kt. si vy kopnete, tskze sa laskavo uz nevyjadrujte s vasimi invektivsmi, ak rozumuete, co som napisala
To nebol utok,ale dobre mienena rada. Tebe by asi dobre padlo,keby ta tu dobra znama riesila a piplala sa v tvojom zivote? Ty nemusis sliepky,ja zase neznasam ludi,co ohovaraju inych.
Je to ich vec len by sa mali nad sebou zamyslieť ako vyciciavaju rodičov.A rokov nemajú malo na to, aby mohli čakať, ak plánujú dieťa a svoje bývanie.Moze sa stať, že ak by mali byť spolu, variť, spolupodieľať sa na spoločnej domácnosti tak pohoria.Nehovorim ešte dieťa...pohodlný život, ale píšem, ak by to jednému z nich vadilo niečo by zmenili.To je už len taká nuda.Dvaja neprebudeni ako v tej slovenskej poviedke🙂
A prečo sa staráš do cudzieho vzťahu? Aj keby to bolo všetko tak, ako popisujes, je to čisto ich vec, ak to všetkým zúčastneným vyhovuje. Ale stavím sa, ze polku informácií si si domyslela, prikraslila a podobne.
Máš ešte nejaký ďalší problém, s ktorým ti vieme pomôcť? ❤️ Ja ti poradím, aby si si nasla iné záľuby ako stalkovat ľudí.
@marca12 ale nechapem o akom ohovarani to je, ked absolutne anonymne sa clovek opyta na nazor, ja naozaj nerozumiem uz tymto komentarom
Ale je pravda, že 10 rokov je dosť... ťažko povedať čo je za tým. Možno sa rozídu a každý sa do polroka ožení/vydá za niekoho iného, lebo toto je už prechodený vzťah
@lvula akoze neviem kto koho stalkuje???? vy citate s porozumenim? pytam sa na nazory ludi!!!! Vy tu obvinujete, asi to vypoveda o tychto zenavh na MK dost
@luccija vdaka za nazor
O tebe dosť vypovedá táto téma 😄 mrzí ma, ze nemáš vlastný život, tak musíš riešiť životy druhých ľudí... Ale neboj, raz aj o teba niekto prejaví záujem... Možno... 🙂
pokial ty niesi jeden z partnerov tak sa netaraj ., zrejme im to tak vyhovuje a vedia preco je to tak ako je ...