Ahojte baby , som v 38tt tehotenstva a mám priateľa takého všelijakého 😀 včera sme boli uňho doma variť guľáš s jeho rodinou , on sa tam ožral ako také prasa , zavolal si tam kamaráta a spolu ešte pili ! Ja som prišla s budúcou švagrinou , (20r) k ním si sadnúť na pokec a zasmiať sa na debilov ožratých. Ale poviem vám , také šoky ake som zažila si neviete predstaviť. Ten môj ožratý debil jej začal dvíhať tričko asi 5x , aby ukázala akú ma kerku podotýkam nad pičkou , tak sa vyjadril ...neustále bol s toho napíchany akú ma kerku tam dole kúsok nad onou 🙂 keď sme šli zaviesť domov jeho ožratého kamaráta, v aute ju zopár krát oslovil zlatko asi cca 3x ...ja som sa len ostala nemo kúkať či je to normálne , ako nervy riadne ale nechcela som pred jeho rodinou robiť kraváľ a rozčulovať sa kedže čo chvíľa môžem porodiť...baby je mi s neho zle !!!! Nechcem byť s ním ani minútu a ešte pripomeniem vnebolo to pvrý krát ale čo to som mu už odpustila takéto kktiny....poraďte čo mám robiť , viem , že s ním ďalej nechcem zotrvať s takým kurevníkom čo sa vôbec nespráva na rolu otca takto tesne pred pôrodom ešte poraďte 😟 som psychycký zničenáprenájme a on sa nechce odtialto vysackovat !! A pred porodol
...smutne
@mackove mna by len zaujimalo prečo potom s takým človekom zakladaš rodinu keď je podľa teba ešte decko?
@mackove svojej sestre?tvojej buducej svagrine?
@terezka1947 Tiež som sa zamyslela ☺
@terezka1947
ved moze mat brata, a jeho priatelka 😉 aj to je buduca svagrina jej
A predtym si cim rozmyslala? Ci sa po par tyzdnoch smyklo?? Klasika: "ostala som tehotna. "
@petuska18 teoreticky moze
@stanulienkat no vieš, niekto tam má kerku, niekto rozum 🤔 tak asi tým rozmýšľala
@terezka1947
@klejkaez
Hahah , asi som sa zle vyjadrila , prepáčte 😀 on ma brata a jeho priateľka
@mackove no.....tak ok,nie sestra,ale bratova priatelka o nic lepsie
Zo spiteho a jeho reči by som si absolútne nič nerobila. Vtedy sa nikto nekontroluje a drista vecí že až. Len aby to nebolo unho pravidlo že sa takto bude ozierat.
@mackove on byva u teba/ u vas - rozume j vasich rodicov? ze sa nechce vysackovat. tam je to jednoduche - zbalis veci, vylozis pred dvere a hotovo. ak si si vedoma uskali a problemov pri role matky - samozivitelky - urcenie otcovstva, vyzivne ....
rodina/nerodina - keby moj chlap stahoval tricko a hovoril o picke inej baby, asi by som bengal narobila. v tvojej situacii a s mojim nazorom aktualne by asi nasledoval vazny rozhovor a na zaklade jeho reakcie - bud zbalene kufre, alebo teda dohoda na podmienkach spolocneho zivota.
@mackove veď s ním nechceš zostať tak čo ti máme radiť? 🤔 ste v podnájme, tak si nájdi druhý, majiteľovi oznám, že končíš (alebo teda podľa zmluvy) a problém vyriešený. Keď sa dieťa narodí, tak vyrieš zverenie dieťaťa do svojej opatery a výživné.
Ale mám taký dojem, že “sa nedá” a aj tak s ním ešte nejaký čas potiahneš a možno aj druhé dieťa bude...
@evittam poznám x takých, čo si vypijú a sú z nich zrazu veľký dravci, ale inak sú úplne neskodny. Pre niektorých je to taký druh akože frajerina ktorú ja nikdy nepochopím. Sestrnicin muž nám minule do detailu opísal ich sexuálny život, ale že do detailu a nešlo len o pi..ku. No my sme si pomysleli svoje a išlo sa ďalej.
ja len k tomu osloveniu Zlatko.... ja osobne to neberiem tragicky, mňa tak oslovovali súrodenci keď odo mňa niečo chceli....teraz oslovujem sem tam ja príslušníkov mojejj rodiny...😉
k ostatnému... čo čakáš od ožratých trúbov...😉
@pininka1 tu ani nejde o to kto ako rýchlo začne žiť sexom, ale o to ako je človek zaľúbený...Vlastná skúsenosť...Mladá, hlúpa ktorá si myslela že po svadbe sa to zlepší....NIKDY SA TO NEZLEPŚÍ....
@mackove a jeho brat čo na to? Lebo mne keby toto spravil priateľov brat, že ma volá zlatko a dvíha mi tričko!!🤦♀️🤦♀️ no nebol by spokojný.. inak aj my robíme niekedy "večierky " a sú tu aj pekne baby, kamarátky a priateľ sa dosť pripije niekedy ale je vtedy len na mne nalepený, az tak, že ma to štve niekedy.. ale ako vidím môžem byť rada..🤦♀️
@deti95060810 áno,žiaľ to tak býva. Ale ja som tiež bola velmi mladá a zaľúbená ale proste som v sebe mala tú brzdu, že vážne veci nebudem predsa riešiť keď mám 17, ani keď mám 19. A pritom od 19 som bola so svojím už terajším muzom,ktorý je ten najzodpovednejši človek na svete, až mi lezie na nervy a aj tak som s ním nešla hneď do niečoho čo sa už nedá nikdy napraviť. Napr nechcené tehu.
@mackove zabudla som dodať že on sám ma už 26r a rozum 10r ...