Návštevy pred spánkom detičiek

21. máj 2022

Dievky neviem či sa idem len vyžalovať alebo si idem po nejaké vysvetlenie, ale aj vaši rodičia a súrodenci sú takí vyšinutí že chodia na návštevy raz za týždeň alebo 2 a vždy zásadne pol hodiny pred tým ako idú deti spať? Áno vedia presne kedy chodia spať a aj napriek môjmu aj mužovmu vysvetleniu si chodia takto. Potom sú sklamaní, deti detto, ja nervózna až nasratá, muž nasratý, oni ešte pomaly urazení že dokopy ani deti nevidia. Ja si myslím že keby chceli, nájdu si vhodnejší čas, len treba trochu chcieť. Potom počúvame narážky

autor
21. máj 2022

Potom počúvame narážky a výčitky typu že ich deti ani nepoznajú atď. A to je prosím pekne naša vina. My k nim chodíme raz za týždeň po tom, čo som sa už nadobro nasrala (pardon za výrazy ale už nemám na to nervy), chodila som tam aj sama kým bol mm v robote len aby boli s nimi. A oni mali o ne záujem tak prvých 10 minút. Bolo mi veľakrát do plaču ako na deti kašlú. Tak som si povedala Na toto tu chodím? Načo? Aby som videla ten nezáujem a aby sa tam deti nudili? Odvtedy chodíme raz za týždeň. A už je zle keď máme vlastný program, ideme na výlet alebo ihrisko. Ja zas s mužom nemám toľko voľného času, okolo domu máme veľa práce ale všetok voľný čas ide do detí..

mariejenka
21. máj 2022

Keď sú retardovani, a to ich neurážam, len konštatujem ze spomalene chápu,treba im to vysvetliť este raz a pomaly.

autor
21. máj 2022

@mariejenka už sme vysvetľovali toľko krát, že viac nás to nebaví. Oni skôr venujú čas kadečomu a kadekomu a potom si spomenú aj na deti, žeby sa patrilo prísť. Tak sa dovalia ako veľká voda. Už len poviem že máme čas sa kúpať a spať a riešim veci okolo toho. Je mi z toho smutno kvôli deťom ale nedávam nič najavo aj keď sú ešte malé. Všetko im je prednejšie a keď takto prídu tak ja som za debila ☹️

eva233
21. máj 2022

Ak by nepochopili po dobrom a priamom vysvetlení asi by som nepustila dnu. Jednoducho deti idú spať/už spia a rušili by ich to. prepáčte pridite inokedy. Kľudne vám napíšem kedy deti spia, aby ste nezabudli. Dovidenia. ..... Keď sa urazila, tak sa aj odrazia...keď budú chcieť mať záujem zmenia prístup a keď nebudú chcieť tak nezmenia ani keby si sa poskladala.... Bohužiaľ viem o čom hovorím.... Ty si ale nervy nenič ak ich budeš púšťať dnu alebo rozmýšľať nad tým čo si oni myslia alebo čo hovoria. Ak chcú treba ich zavolať na výlet rza za čas.. Zase s predstihom a keď budu chcieť pôjdu a keď nebudú chcieť tak im to treba tiež pripomenúť volali sme vás, hovorili sme pridite inokedy.... Bohužiaľ teraz sa nedá nám a otočiť to na nich, že nie vy ste pochybyli, ale oni lebo oni chodia v zlý čas a oni si neurobia čas na deti.... Zase je iné ak by to malo byt 1x za čas, že trosku porušia deti. Režimy ale ak to ma byt 2-3x do týždňa asi by ma drblo 🙈

spadnutaslivka
21. máj 2022

Ja to nechápem. To sú iní vadní alebo ja? Pokiaľ nie sme vyslovene susedia, nevidím dôvod, prečo by sme sa museli vidieť každý týždeň. A ešte viackrát. A načo na dlhšie ako na kávu, ak sa vidíte tak často??? Vychádzame si v pohode so všetkými rodičmi a všetkými súrodencami a nemáme nutkanie sa vidieť takto často. Veď to by sme boli každý deň na návštevách alebo návštevy u nás. Máme aj iné veci a plány, nedá sa byť vkuse len u príbuzných.

elizabet173
21. máj 2022

Na co vysvetlujes? Nie su predsa retardovani. Pridu, ponukni kavu, vodu, o pol hodinu zober deti do sprchy, uloz ich do posteli a uz sa k navsteve nevrat. Nech tam s nou zostane muz, ak je to jeho rodina, ak tvoja, zostane s detmi on. Co sa tyka tych navstev u nich a lamentacii, ze si ich neuziju, spytaj sa, co preto robia, aby si ich uzili. A viac na tie pindy nereaguj. Inac zavedte to, ze sa budu u vas ohlasovat, vyhnu sa tomu, ze najdu zamknute dvere a vy nevhodnych casov navstevy

zuzana9393
21. máj 2022

To mas este fajn. U nas to je tak, ze stale pocuvam vycitky ako malo tam chodime (raz za 2 tyzdne, lebo syn chodi k otcovi) je to hodina cesty. Im je to daleko a nemaju ,,stale" cas chodit. Pritom nechodia vobec okrem sviatkov 😄 penazne su na tom daleko lepsie ako my, to iste casovo. A ked tam prideme my, tak otec si ide pospat a mama zabehat 😄 ale neriesim. Ked potrebujem pomoct vzdy pomozu.

mariejenka
21. máj 2022

Je to vyčerpávajúce chápem.

autor
21. máj 2022

Tak zas zamknúť si nedovolím, už len kvôli mužovi. Ten má na nich už kvalitné nervy ale toto by nespravil. Zas podľa mňa návšteva 1-2x týždenne, taká krátka, je okej. Častejšie v žiadnom prípade. To by sa časovo ani nedalo a ani nemám záujem. Inak tak to robím, niečo ponúknem, sadnem na 5 minút ak je čas, prípadne sa deti navečerajú v obývačke (čo neznášam) a potom sa dvíha a ženiem ich do kúpeľne. Za ich revu samozrejme, x krát mi odtiaľ vyjdú holé, mokré 🙃 lebo im musia ešte niečo ukázať, povedať. A potom spať, som pri nich kým zaspia, poviem im rozprávku. Oni sa medzitým zdvihnú. Párkrát som dovolila deťom potiahnuť dlhšie ale to je cesta do pekiel, potom sú nervné a nemôžu zaspať. Radšej žiadna návšteva ako takáto. Pomáhať nám nepomáhajú, našťastie to nepotrebujeme. Keď nabudúce započujem nejaké výčitky tak sa ich veru marovinu spýtam, čo týmto vlastne sledujú. A nech sa aj urazia 😬

jaskolka
21. máj 2022

Ja by som sa rovno opýtala, prečo to robia. Keď už vedia, že to je problém, ak sa rozhodi deťom režim.

juliet86
21. máj 2022

toto by som neakceptovala. vyves na dvere tabulku s navstevnymi hodinami 😅

karhu
21. máj 2022

ked nedochadza im, musite pochopit vy, ze podobrotky toto nestopnete
otocit pri dverach a vybavene, druhy krat si cas ustrazia

h2
21. máj 2022

My k nikomu, ani nikto k nám, nechodí bez predchádzajúceho ohlásenia. Čo to je, že niekto si len tak príde a nezaujíma ho, či to mne vyhovuje, alebo nie?! Navyše, z môjho pohľadu sa stretávate príliš často. Aj raz za týždeň je až-až.

autor
21. máj 2022

@h2 to fakt je raz za týždeň veľa keď ide o vnúčatá a starých rodičov? Ide o krátke návštevy, mne príde 1-2x týždenne okej. Ale s tým ohlásením máš pravdu, také nervy som vždy na to mala, aspoň to sa naučili, ohlásiť sa. Ale v poslednej dobe sa ohlásila a prídu o hodinu a pol. Ide ma vykotiť z pántov keď večer praceme po dvore že ideme dovnútra jesť, umyť sa, spať atď a pred bránou zrazu parkuje auto 🤯 idem vyvrediť, stoja mi tieto nervy za dobré vzťahy v rodine?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
21. máj 2022

Možno by sa dalo týmto ich prepadovkám zabrániť tým, ze by ste ich napríklad pozvali na určitý čas? Povedzme, nech prídu v sobotu o tretej, napríklad. Keď to odsúhlasia a potom neprídu, o pol štvrtej by som volala, či sa niečo nestalo a či ich ešte máte čakať, alebo si urobiť iný program. Ak budú povedzme ešte doma a nebude to vyzerať, že by čoskoro prišli, povedz: "no dobre, keď ste ešte doma, tak to už dnes nechajme tak. Príďte teda zajtra o tretej." Snáď pochopia.

eva233
21. máj 2022

Ono vôbec nevadí, podľa mňa že chodia na návštevu... Teda aj z tvojho rozprávania ti to nepripadá veľa.... Čo by som ja dala za to, kebyže príde svokra 2x do týždňa a pohrá sa s vnukom... Lenže tebe vvadi spôsob a čas návštevy a to úplne chápem a jednoducho tak im to treba aj prezentovať. Že môžu prísť inokedy atď.... A písala si, že muž by ich nevymkol.... Treba sa aj s mužom dohodnúť a povedať mu, že ty ich nechceš vymknut štýlom, že tvárime sa, že nie sme doma alebo zabbuchneme pred vami dvere. Ale kľudne štýlom viete čo bohužiaľ ste prišli neskoro. Deti už idú späť a ak by ste išli dovnútra celý režim a uspavanie to naruší. Ak chcete pridite zajtra o hodinku dve skôr. Dovidenia. Deti... Babka s dedkom prišli neskoro ak budú chcieť prídu zajtra my ideme dovnútra a babka s dedkom domov. Pekný večer. Vzala by som deti a muž nech si vyprevadi rodičov. .... A pekný večer pred nami 😁

autor
21. máj 2022

toto znie super, musíme vyskúšať aj takto 🙂
@eva233
@h2

emm_i
21. máj 2022

Vždy premýšľam nad takými návštevami. To by nemáte právo aj s mužom na oddych a súkromie večer? Dať deti spať a trošku sa povenovať sebe? Alebo len zrelaxovať? Mám pocit, že niektorým ľuďom nedochádza, že večer je už vyhradený pre rodinu, oddych, upokojiť za po náročnom dni a nie sa ešte venovať neohlásenej návšteve, ktorá chodí tak často.

saxana000
21. máj 2022

Nepustim dnu a do oci im poviem deti idu spat a my chceme mat sex dojdite poobede..
Vies ako sa budu ponahlat?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreatytler
22. máj 2022

Ak by sa to stalo par krat, tak by som len isla s detmi spat a bud by som ich poslala pred tym prec, alebo nechala nech sa sami vyprevadia, ale ak by chodili takto nevhodne pravidelne, asi by som ich otocila spred dveri ze uz je na navstevu neskoro a k tym reciam by som im povedala ze je to nefer mat taketo poznamky a ze si to nezelam.
Inac mate to super ze ste s muzom zajedno.

eva233
22. máj 2022

A ešte k tomu spomínanému sexu 😁😉... Ak chlap teda vyprevadi rodičov sám a ty budeš uspavat deti.. Ver tomu, že si vypočuje všetko možné od toho aká si strašná lebo nechceš deti nechať so starými rodičmi aká si neprajná, nechapava, trápiš deti ved ešte neboli unavené a ešte si aj na dvore určite nechala bordel.... 🙈🙈🤣.... Tak keď príde chlap vynervovaný od rodičov a ty unavená od detí otvorte si fľašu vína a pekne s úsmevom si to užite ("pekne sa chlapovi odvdač" ako poriešil rodičov 😉💪😁)

mandzula
22. máj 2022

Obmedzila by som styk deti s takouto rodinou, bala by som sa, ze ich moze svojou "retardaciou" nakazit.🙂

autor
22. máj 2022

@saxana000 som si cvrkla, to by boli iné pohľady 🤣🤣
@eva233 to by si pred ním určite nedovolili, zrušil by ich iným štýlom 😃 v tomto som šťastná že stojí za mnou, tiež bol trochu mamičkár a prežila som si zo začiatku svoje ale postupne pochopil kto má všetkých 5 pohromade a kto nie....

elizabet173
22. máj 2022

inak ty máš rozpaky poslať rodinu preč, keď deti idú spať a oni vôbec nemajú rozpaky prísť v nevhodnom čase, všimla si si?

elizabet173
22. máj 2022

@eva233 normálny chlap ich stopne hneď pri prvej vete a s pozdravom dobrú noc zabuchne dvere