Návšteva s malými deťmi

12. nov 2023

mamicky mam taku otazku, ocakavate navstevu s malymi detmi a vy sama mate doma male deti 2,3 alebo ani nie rocik, no viete ze osoba ktora ma prist ma na haku ci jej deti maju sopel pripadne neviem co a tym padom o par dni to mozu schytat aj vase deti (toto pochopia hlavne mamicky ktore su na deti same, muz je mimo,..nema kto postrazit keby nieco,... ... prijali by ste takuto navstevu alebo sa vyhovorili kedze je take chripkove obdobie? samozrejme ze som sa tej osoby opytala ci ma deti zdrave, odpoved bola no jasné😅 dakujem za nazory😊

syslik81
12. nov 2023

moja ma dobru imunitu takze mne soplave kamaratky nevadia ,ale tebe ano a uz teraz mas pochybnosti,takze navstevu radsej zrus akoby si mala byt nervozna ..

simona92101
12. nov 2023

Nie,neprijmam soplave a inak chore navstevy.mladsia dcera ma slabu imunitu,sopel chyti hadam aj cez telku.a ja som pred porodom,a tiez mi netreba nachytat.takisto ani my nechodime chore po navstevach.
A nie,neprijala by som taku navstevu,otocka medzi dverami.

minenkak
12. nov 2023

Povedala by som na rovinu nie a viac by mali zákaz prísť,lebo nie ,že sú choré, ale že rodič-navsteva nerešpektuje moje pravidlá v mojom dome

autor
12. nov 2023

@simona92101 no ja som skoro v 9 mesiaci este aj musela ist na svadbu skoro, dakujem za nazor

zorkahorka
12. nov 2023

Mali sme teraz oslavu. Syn zacal soplit. Jedna mamina, ktorej dcera chodi do skolky a ona uz do prace, neprisla. Druha mamina je s dcerou este doma a prisla. Keby nieco, nemusi riesit ocr, na dcerine choroby si uz zvykla.

beronsche
12. nov 2023

Nikdy som "soplave" deti neriesila, bezne sme sa s takymi stretavali.

misinka0611
12. nov 2023

Nie neprijala, ak by mi prípadná choroba mala skomplikovať život a ani pre dieťa nieje príjemné ochorieť. Navyše si deti ktorým choroba spôsobuje aj následné komplikácie.

pinkgirl
12. nov 2023

No ani dospelého so soplom by som na návštevu nechcela. Takže sa slušne vyhovor, trebárs na to že čakáš na očkovanie malej/maleho a dieťa musí byť zdravé.

luciaaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona20201309
12. nov 2023

Vždy sa pýtam,, ste zdravi"? Ešte sa mi nestalo aby niekto mi zaklamal a napriek tomu prisiel. Úplne normálna otázka pre nenormálnych ľudí. (Normálnych sa to ani netreba pytat)
Ja viem, že sa tomu úplne vyhnúť nedá, ale vedome sa stretnúť s niekym o kom viem ze môže byt chorý a moze mi nakaziť deti, tak to ani nekomentujem

vilma7
13. nov 2023

A návšteva sa pozvala sama?
Tak zas pokiaľ je len doplnil, tak v pohode. Ale ak by už prskalo a kychalo na všetky strany tak nie.

ada12345
13. nov 2023

Ja by som sa stretla na polhodinku niekde vonku na prechadzke ci ihrisku a vybavene.

jesenzima
13. nov 2023

Soplave deti mi nevadia, ale tak ono ide o celkový stav, ak sa aj kasle, kycha, slzia oči atď, tak takú návštevu nie.. ale taký bežný "zimný" sopel mi nevadí..