Návšteva na Silvestra

29. dec 2022

Chcem pohľad od Vás čo by ste na mojom mieste urobili Vy. Sme pracujúci pár a máme dvoch psov.Ide Silvester ,ja 1.1 mám nočnú. Ide o to,že chceme byť na Silvestra doma,no rodičia chcú a vynucujú si aby sme prišli ku nim. Každý rok toto riešime a už ma to nebaví. Psy sa boja petárd čiže my s partnerom čičíkame psy. Do toho sa tam dotrepú aj nepozvaní hostia,tak musíme dávať pozor aby náhodou neušli a ostatné veci.Nejdem hovoriť ani o atmosfére aká tam panuje. Môj otec si vypije a dookola má len negatívne myšlienky,s každým sa len háda,no proste celé zle. Minulý rok sme odmietli prísť,tak ma poslal presne po pol noci do pi*** a že mi má mama zložiť telefón keď som taká zákerná a nechceli sme prísť.A ako inak sa tam hádali,prišla tam rodina mojej mamy a vznikla tam hádka. Nechápu ani to že ja idem do nočnej a chuť na alkohol a zábavu nemám.Som z toho vystresovaná nič viac. Keď tam nepôjdeme zase si vypočujem aká som pi***.😔

spadnutaslivka
29. dec 2022

Nikdy nevyhovieš všetkým. Sama si musíš zhodnotiť, čo je pre teba/pre vás priorita.

hedviga2
29. dec 2022

Tak im zavolaj prveho po obede ked budu triezvy. Ja by som nesla. Nechapem ako si rodicia mozu vynucovat vasu pritomnost.

pribinak
29. dec 2022

Sed doma na zadku a hotovo. Hádam vieš povedať rodičom NIE

0silvia0
29. dec 2022

Ze sa to vobec pytas, nie, nesla by som.

sima234
29. dec 2022

Tak ak by ma vlastný otec poslal do pi**, tak nie žeby ma u nich nevidel na Silvestra, ale už vôbec. Asi nemáte extra dobré vzťahy, keď to dopadne, tak ako píšeš. Určite by som nešla a ani telefón by som nezdvihla, pre istotu.

nyusika
29. dec 2022

spravaju sa k tebe tak, ako im dovolis.

januska12323
29. dec 2022

Pekne ostaň doma. Ak sa ude ocinko pýtať kde si, povedz, že si išla kam ťa poslal.

isis234
29. dec 2022

Nešla by som. Buďte doma. Potrebuješ aj oddych pred nočnou zmenou. Len im zavolaj, popraj veselý Silvester a šťastný nový rok.. Keď budete mať volno, pôjdete k nim osobne zavinšovať. Oni majú svoj život. Ty maj s mužom svoj. Neberú na vás ohľad. Je to ich problém. Nemysli na to

viestta
29. dec 2022

Nechod. Vsak otec by si tak ci tak nasiel zamienku aby ta pourazal. Treba ti to? Staci ak to bude na dialku, nemusi to byt osobne.

h2
29. dec 2022

Ani za nič by som nešla niekam, kde ma niekto nazýva tak, ako teba otec. Zavolaj mame, poďakuj za pozvanie, zaželaj všetko dobré a dôrazne povedz, že neprídete.

luccija
29. dec 2022

Prečo nepovieš, že ste niekam pozvaní, alebo budete mať návštevu?Otec je pekne toxický človek určite by som tam nešla

sense
29. dec 2022

Nesla by som a dovod chcem mat klud kedze 1.1 robim. A ak by mi povefal ze som pi.a alebo mam isz do p.ce, zlozim telefon. Pripadne este dodam ze hadam nechcu travit oosl den v roju s p.cou

autor
29. dec 2022

@sense to som presne aj urobila minulý rok. Celý Silvester som preplakala a aj Nový rok

nikdenikto
29. dec 2022

Ja som taká že ako ty mne, ja tebe. Otec neotec obratom by som mu do kok.... vynadala a bol by pokoj ako na Nový rok, tak po celý 😂 bože dievča vážne? Si dospelá pracujúca žena. Keď niekam nechceš ísť tak nechoď a nikomu netreba nič vysvetľovať.

sense
29. dec 2022

A naco potom places? Rodinu si zial nevyberas, zalezi ako sa k tomu postavis. Naozaj ti stoha za preplakany den?

jajanka31
29. dec 2022

Povedz ze ti zmenili službu na 31. A už.. ale nie normálne povedz ze neprídete a už. Povedz ze mas iný program.. a keď sa spýtaj aký Povedz späť 🙂

ivik4
29. dec 2022

Ani na beznu navstevu by som nesla k fotrovi co by mi nadaval do píč, nie este Silvestra. Ze to vobec riesis

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mandzula
29. dec 2022

Raz by ma otec poslal do p... a uz by som sa odtial za nim nevratila. Ani my nemame top vztahy, ale vieme, kde su hranice.

autor
29. dec 2022

@elizabet173 to mám aj v pláne. Nemám dôvod klamať.Ja som ich pozvala ku nám,ak chcú nech prídu a keď nie nech sedia doma.

lujza123
29. dec 2022

Toto je inac veľmi zvláštny zvyk silvestrovat s rodičmi. Popravde ani nikoho takého vo svojom okolí nepoznám, väčšinou sú všetci po chatách, s kamošmi ci na party. S našimi som bola na Silvestra hádam v 14 tích naposledy.

Priateľ co na to hovorí? Ja by som v živote na Silvestra nesla k svokrovcom nesla, ani k našim, je to divne.
Pekne rodičom vysvetli ze už si veľká a chceš byť sama s partiou kazdy Silvester. Bodka. Zvyknú si

zmrzlinka2021
29. dec 2022

@autorka

Velmi dbas na ludi, ktori ta maju u prdele a nevazia si ta.
Vôbec by som to na tvojom mieste neriesila, len oznamila "neprideme, ostavame doma" a pri akychkolvek reciach zlozila telefon

zuzitko74
29. dec 2022

Urob si program doma s priateľom a telefón zdvíhaj iba tým ľuďom, ktorý ťa nedoženú k slzám.

zmrzlinka2021
29. dec 2022

@lujza123 My ideme k svokrovcom - travit silvestra s ludmi, ktorych mame radi to je pre nas dolezite.
A poznam prave vela bezdetnych / detnych parov, co takto travia silvestra.
Nie kazdy clovek uprednostnuje party, spitych ludi... a na chaty sme chodili ako mladeznici.

autor
29. dec 2022

@lujza123 nechodíme po chatách a ani partiu nemáme. Všetci už majú deti. Ja už tiež nemám 20.A do teraz sme mali fajn vzťahy navševovali sa pri príležitosti keď mal niekto narodeniny. No za toto všetko môže môj brat,nechcem ani písať čo robí je mi z toho zle. Mne to do teraz vyhovovalo s nimi byť,ja si predstaviť oslavovať Silvestra s falošnými ľudmi neviem čo závidia aj chrastu medzi očami tomu ja priatelia nehovorím. A momentálne na zoznam pribudli aj rodičia. Síce falošní nie sú no odúvajú sa ako malé deti.

autor
29. dec 2022

@zmrzlinka2021 presne aj my to tak máme

autor
29. dec 2022

@zuzitko74 to je pravda

zmrzlinka2021
29. dec 2022

@autorka

Uc sa asertivite.
Ty sa nemusis ospravedlnovat, proste "rozhodli sme sa s priatelom byt tento krat doma, takze neprideme"

Zacnu vyplavavat?
odpoved: "chapem vas, ale tohto silvestra sme doma"...

Ako sorry, ale mala by som na haku kecy cloveka, co mi vulgarne nadava.