Manžel chodí každý rok s kolegami na školenie z práce:V preklade zadarmo sa nažrať a ožrať.Vždy sa na to teší ako malý Jojo, väčšina kolegov starí mládenci alebo nezadané uchá.Dnes sa mi pomaly po pol roku priznal,že boli v bordeli.Že iba niektorí si šli vrznúť.On a ešte jeden kolega len pri bare sedeli.Že on by s dákou štetkou ani za svet nešiel...Ani nemal na výber,lebo však jedným autom boli...popravde, môj muž je taký dobrák,chcem mu aj veriť,ale ostala som ako obarená.Ako by ste reagovali?Mám ho tam púšťať?Akosi to naštrbilo dôveru k nemu...Keby ma podvuedť chcel,aj v právi majú zopár takých,čo idù s kažfým.
to akoze naco ti hovoril? Ty si tam nebola, nemas moznost overit si ani verziu A, ani verziu B.....citi sa teraz viac ako chlap, ze je vo vzduchu otazka, ci zapltil nejakej spinavej filckovej cuze 50 eur? Ved na to sa asi neda ziarlit....fuj.
Tu nie je otazka, ci ho mas pustat - nie je pat rocny..
Ale ak ma nejake zasady a hodnoty, po takej skusenosti by som uz na take akcie na jeho mieste nechodila..
Ouuu, no čo k tomu dodat- neviem, či je tvoj muž na tom tak, žeby si nejakú zaplatil ale chlap na úrovni by o takéto niečo nemal záujem. Zrejme sa chcel popozerať, nechcel byť pred kolegami podpapucnik.....no asi by ma to dosť nasralo a tiež by ma hľadala myšlienka vseliaka. Len sa s ním porozpravaj otvorené, postáv do tej pozícii seba - možno pochopí ako to vnímaš ty
A on je Tvoje dieťa alebo dospelý keď ho máš “púšťať” ?
Zvyšok nekomentujem, neviem ako by som reagovala
Či ho máš púšťať??? Sám by mal vedieť čo áno a čo nie!!! A vôbec načo šiel do bordelu? Čo iné čakal? Mal ostať na izbe...už tým že tam šiel by mal u mňa stopku!!!
Mala som kolegynu, vek do 50 rokov, jej manzel mal dobre miesto, dobry plat, ale blbeho sefa. Sef bol pozitkar, mal lenivych synov, obaja na drogach, platy im isli, do prace nepachli. Mal manzelku, chodili do spolocnosti. Sef chodil na sluzobku vzdy vo dvojici s manzelom tejto mojej kolegyne. A samozrejme vzdy sa vybral do bordelu. Kolegyna muzovi verila, bol to spravny chlap a vobec o nom nepochybovala.
na stretnutí riaditeľov … no ani nebudem spomínať kde Som vsade platila ucty … pár podopieralo bar, neviem, či boli ženatý alebo nie, ale proste sedeli ako pampusi, pospaváli alebo vášnivo diskutovali, ti starsi 60+ sa nechali obletovat, asi aj nejaký cash minuli ale tiež sa z miesta nepohli a 3 sa vyparili … veľmi zalezi od cloveka…my sme organizovali celovečerný program a to bola požiadavka cloveka, kt sa nehovorí nie .. strpelo sa a vsetko, niekto sa zabával a niekto počítal aby sa nikto nestratil, Neostal bez veci a poplatil ucty. Ty si muža poznáš, možno bol ten zodpovedný alebo proste išiel s davom aby nevyzeral ako trúbka …
Osobne si myslim, ze tam nic zle nerobil, mozno nejakej zene musel kupis drink. Ale naozaj nemusel ist so ziadnou na izbu. Poznam vela muzov, co takto cakali kamosov a nechceli tam nic ine ako nejaky drink. Lebo to tam proste kupit musi ( kamoska robi v bordeli) . Vraj je to naschval hrozne predrazene, aby zarobili aj tymto sposobom . Ja som sa pytala mojho ci bol niekedy v bordeli, ale on nebol. Ale moj ex tam cakaval na chalanov nez sa odbavia. Tiez ho to nebralo.
Tomu sa hovori - hodenie jarma( viny) na partnera. On urobi nieco kvoli comu ma vycitky. Trapi ho to a nevie s tym zit. Tak sa prizna a ulavy sa mu- a ty sa teraz trap a rozmyslaj vzdy ked bude meskat ci na skoleni.... Ved sama vies ako to mate s doverou, nech ide aj nabuduce - ak to povazuje za dolezite- to skolenie. No nech si ide svojim autom aj nspriek nakladom na benzin- no ndmusi sa nikomu prisposobovat a chodit na miesta, kde ma moralny problem ist.
Neries. Ak mu veris, ze ti pravdu hovori, tak sa na to vies co. Tak boli v bordeli, na bare si dali pivo, no tolko sa toho nestalo. Ja by som si z toho vrasky nerobila.
Len teda by som sa spytala,s nadsazkou a s kludom anglicana, ze ci si treba dat spravit testy na pohlavne prenosne nemoci - a podla toho uvidis 🙂
Je dobre ze povedal pravdu, ze sa ti priznal.
Ak je to sluxobna cesta, tak to asi nebude na tebe, ci ho tam pustis, alebo nie 🙂 O tom rozhoduje zamestnavatel, nie manzelka. Ale nemyslim si, zeby ti o tom hovoril, ak by mal za usami.
Načo ti hovorí takéto veci, cíti sa zle lebo tam vôbec bol a teraz to cele prehodil na teba. Pohovor si s ním, že keď tam musí ísť kvôli kolegom a iba sedí na bare tak to nepotrebuješ vediet.
A si myslíš, že by sa ti síce aj po pol roku, alebo teda vôbec niekedy, priznal, keby tam naozaj vyprášil vtedy nejakú radodajku?