Nasťahovali by ste sa k priateľovi?

21. júl 2023

zdravim, mam dilemu a skusim byt strucna nech nemusite citat dlhe litanie 😁 s priatelom sme po 2 rokoch spolocneho byvania isli od seba, stale ako partneri ale kazdy vo svojom, kedze pracujeme obaja nonstop z domu tak to bolo uz narocne a mne na nom hlavne velmi vadilo ze je mamickar, volania niekolkokrat do dna, smsky, navstevy niekolkokrat v tyzdni atd., jemu vadilo ze mam voci tomu vyhrady, nedohodli sme sa. boli sme uz par mesiacov dohodnuti ze od augusta by sme to skusili znova spolu a pristahovala by som sa ja k nemu - dnes mi ale oznamil ze mama sa rozhodla predat byt a kupit si mensi, a zhodou okolnosti presne tam kde byva on 😊 aj teraz byvala na rovnakom sidlisku ale na opacnom konci, neriesila som. uz volala na byt vo vedlajsej brane ako byva priatel a pozera dalsie v blizkosti, na tej istej ulici. mozno keby nebol taky mamickar, tak by som sa nad tym ani nepozastavila, ale uz teraz su takmer 24/7 v kontakte od rana kym nejde jeden z nich spat, ani by nezaspal keby jej este pred spanim tretikrat vecer hoci aj o pol 10 nezavolal a neviem si predstavit co by to bolo keby este aj mala byvat vo vedlajsej brane. absolutne sa mi do toho nechce, hoci viem ze sme boli uz dlhsie dohodnuti ze to takto urobime a nebolo by fer keby som si to takto tesne predtym rozmyslela. ale nemam chut sa v auguste stahovat tam a v septembri naspat lebo on bude vzdy u nas ale nebodaj ona u nas. co by ste robili na mojom mieste?

denkabemommy
21. júl 2023

Na tvojom mieste by som bola už dávno nezadaná 🙈

vanilkovazmrzka
21. júl 2023

Ja nechapem, ze realne mozu byt dva dospeli ludia na seba takto naviazani 😅 ani s partnerom by som takto nedokazala nonstop fungovat, nieto s rodicom.

Podma mna ked k nemu pojdes, do mesiaca sa rozidete.

bluka2
21. júl 2023

Však už sa k nemu sťahuje mamička (aj keď nie rovno do bytu, ale princíp rovnaký). to máš ako 2 kohútov na hnojisku - nefunguje to

mimka1402
21. júl 2023

No to ani omylom. Kvôli tomu si odišla a teraz máš ísť naspäť ale s bonusom svokry permanentne vo dverách?Kde pomaly v posteli vám bude svietiť?
Taky chlap nech si ostane pri mamičke ak nevie sa odstrihnuť. Toto nebude lepšie, iba horšie. A ty budeš ešte viac s nervami v koncoch keď budeš mať ju permanentne za zadkom. Keď budete mať deti, tak neohlasene návštevy 24/7 lebo veď vnúčatá. Nie. Nie. Nie.

kaktusik007
21. júl 2023

a ty sa kam chces stahovat? ved priatel si uz vybral a ty to nie si.

syslik81
21. júl 2023

a non sa nemoze nastahovat k tebe? tvoj byt tvoje pravidla...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
colsami
21. júl 2023

A sa nieco medzicasom vo vasom vztahu ci zivotnom nastaveni zmenilo?

Nerozumiem ak ste sli od seba zo spolocneho byvania lebo to ne-fungovalo, co sa medzitym zmenilo/zmeni, ze ocakavas ze to nedopadne rovnako a nebudu Ti rovnake veci prekazat?

autor
21. júl 2023

@syslik81 u mna sme byvali predtym tak teraz chcel aby sme sli konecne k nemu

zanta3
21. júl 2023

Ja neviem, mne to tiez pride trosicku pritiahnute za vlasy 😀 Neviem taketo mamickovanie pochopit a asi by som to na tvojom mieste vobec nedavala 😀 Odisla by som zrejme uz davno alebo teda ukoncila to.

autor
21. júl 2023

Ja som mu to aj povedala, ze ak sa tam jeho mama naozaj nastahuje, tak ja sa potom zbalim a odidem. Ze by som nechcela aby vo vedlajsom bloku byvali ani moji rodicia a to ich mam velmi rada, nebyvame v malej dedinke ale vo velkom meste, a neexistuje ze by si nevedeli najst byvanie inde len presne vedla mna, ze chce mat clovek aj nejake sukromie, a on sa este urazil ze si urcite nebude mama vyberat byt podla toho kde ja dovolim ale tam kde sa jej bude pacit a ze si ju nejdeme nastahovat do bytu tak nechape co riesim. Uz teraz oproti v bloku byva jeho otec (byval tam skor), ale to neriesim, on zavola 2x v tyzdni a nebol tam ani raz. No fakt som z toho nestastna.

la_dolce_vita
21. júl 2023

Tieto ženy sa po ovdovení alebo rozvode nalepia na syna a majú ho ako náhradného partnera, tým samozrejme nemyslím nič sexuálne. Čím ďalej od nej, tým lepšie, ale niekedy ani to nepomôže. A nechápem ani tých mužov, sú to väčšinou citliví dobráci, mamička to vie a využíva to. Ťažko radiť, ale trápiť sa určite budeš, nieco o tom sama viem...

mimka1402
21. júl 2023

No vidíš sama, že on neustupuje zo svojich požiadaviek len ty ustupuješ. Ani omylom. Ak mu stoji za to aby ťa stratil tak to bude iba jeho chyba. Je ine keby ste mali iný dôvod rozchodu, ale toto ti vadilo predtým keď si bola zamilovaná. Teraz to bude omnoho horšie potom keď ona bude staršia tak tiež bude potrebovať viac pomôcť s nákupmi alebo čo a to bude pomaly vaša spolubývajúca.😀

ada12345
21. júl 2023

Nerozumiem preco stracas cas s takymto neperspektivnym chlapom. Odstahuje sa od neho, lebo ti vadia podststne veci a nasledne aj ked spolu nebyvate, stale ste partneri? To co je za blbost??? Ked u chlapa nevidim potencial vytvorenia rodiny a dlhodobeho vztahu, tak nestracam cas a hladam inde.

alickapusinka
21. júl 2023

Ak ste spolu bývali u teba a odišiel bývať do svojho tak asi to nefungovalo .Polož si otázku čo sa zmenilo za ten čas a čo sa napravilo. Myslím si že nič a bude to také iste len budeš bývať inde. ON si nasťahuje mamu tak načo tam pôjdeš. Budú hádky a ON dá vždy za pravdu mame nie tebe. Bývať s priateľovou mamou v jednom byte no nikdy by som nepristúpila na to. Veľa vzťahov sa tak rozpadlo. A na to aby ON si nasťahuje mamu si tam išla na mesiac absolútne to nedáva význam. Skúsili ste spolu žiť bývať nešlo to tak to je problém v tom nepôjde ani keby mu byt prišiel pokropiť pápež svätenou vodou chápeš. Tu je problém v tom že VY dvaja nedokážete spolu existovať.

jaond19
21. júl 2023

Chodila som s mamickarom. Bola som mlada a sprosta, ze som s nim zabila skoro 2 roky. Matke bude vesat vsetko na nos, bude o vas vediet vsetky detaily, intimnosti, vsetky rozhodnutia bude konzultovat s nou, nie s tebou, ona si bude vydupávat travit cas s nim, dovolenky budu v trojici.... ako toto chce niekto od svojho zivota??? Neblazni dievca. Posli ho s usmevom do riti.

pralinka25
21. júl 2023

pre mna by toto nebol prspektivny vztah a byvanie by bol ten najmensi problem. mam dobre vztahy aj s rodicmi aj svokrovcami. priam nadstandardne ale odtial potial. toto fakt nie. nielenže by som sa na tvojom mieste nestahovala ale celkom pravdepodobne by som neudrziavala ani vztah.

suzitok
21. júl 2023

Ja by som im pomohla, vyslovene by som ich presvedcila, nech si mamicka nekupuje zvlast byt, ale nech ide rovno k nemu a bolo by to pre nich praktickejsie. A potom by som sa s nimi rozlucila.

svetlonos
21. júl 2023

autorka,
mas nejaku fakt velku vadu ??
Naco ti je takyto trulo nesamostatny a mater neodstrihnuta?
S takym blbom by som nechcela ani spolocne zviera, nieto este byvanie ci dieta 🤯
To ozaj nie je material na vztah, nebodaj rodinu. Svokra este aj rolu matky ti preberie. No naco si nervy nicit. Urcite najdes aj normalnejsieho muza.

babulkomale
21. júl 2023

V tomto vztahu si ty navyse.
Nikdy som to nezazila, ale kamoska sa s takym rozviedla. Nebol schopny byt doma v noci ked prichadzala z prace, byt mali vlastny a on u mamicky papal a spinkal. Deti chvalabohu nestihli, predali byt a rozviedli sa.

moonlight1210
21. júl 2023

Nie je to nefer. Proste mu povedz: mne vadi, ze si stale nalepeny na mame, tebe vadi, ze mi to vadi. Bude rozumnejsie, ak uz nebudeme nic ani skusat.

A mas to vyriesene.

autor
21. júl 2023

@babulkomale no, aj ten moj ked nespi u mna alebo ja u neho, tak on sam nespi u seba, ale zakazdym ide prespať k mame.

babulkomale
21. júl 2023

Tak tu naozaj nemas co vahat, dopadli by ste rovnako. Vrat sa z kratsej cesty. Tu nemas sancu.

januska12323
21. júl 2023

Nerozumiem keď to nefungovalo a nič sa nezmenilo chceš skúšať bývanie znova. A chlap, ktorý po sexe s frajerkou volá mamičke na dobrú noc nie je v poriadku aj keby zarábal 4000 mesačne nestojí za nervy.

vanilkovazmrzka
21. júl 2023

Proste nestahuj sa prec zo svojho bytu 🙂 ak ti na nom zalezi, ponukni mu spolocne byvanie u teba, ak jemu zalezi na tebe, tak to prijme. Ale vsetci vieme, ze to neprijme a bude to tak pre vas vsetkych najlepsie 🙂

lucka_ke
21. júl 2023

takúto závislosť na rodičovi nikdy nepochopím, to o čom sa potrebujú pred spaním rozprávať? ona nemá vlastný život? ja volám mame raz za týždeň a aj to mám dosť 2 hodiny na telefóne 🙂 skoro mi ucho odpadne, svokre volá zásadne môj muž

mimikarol
21. júl 2023

Nájdi si takého čo má prestrihnutu pupočnú snuru. U tohto bude vždy mamička na prvom mieste

viestta
21. júl 2023

Hladaj chlapa, ktory je schopny samostaneho zivota. Tento tu nebude mat prestrihnutu pupocnu snuru ani o 30 rokov. Ty budes vzdy az neviemkolka v poradi, na prvom mieste bude mamicka, za kazdych okolnosti. Keby spadlo na to sidlisko lietadlo, nebude zachranovat teba, bude zachranovat mamicku.

la_dolce_vita
21. júl 2023

inak naozaj by ma zaujímalo, čo toľko riešia po telefóne, o čom sa stále rozpravajú!???