Ahojte, rada by som sa opytala.. Na skusenosti mamiciek, ci sa im podarilo najst po rozvode casom uprimny vztah.. Mam 37, deti.. par rande za sebou.. Ale nic, je mi smutno z toho, zo vsetkeho, tiez by som estr chcela zazit lasku.. Viem, mam zo najhlavnejsie a zo su deti.. Ale aj tak mi sem tam chyba "moja polovicka". ..
Áno, našla.
Moja mama nasla po 40+ a je spokojna uz dlhe roky. Ale ona bola spokojna aj sama. Neboj este zazijes lasku. No hlavne sa maj rada samu seba.
@majusikk ako dlho si sama ak sa mozem opytat?
@tosomja ako sa to podarilo?
Mňa sa to netýka ale kamošky našli a aké máš staré deti?
Nepodarilo sa mi najst po 33 pouzitelneho, kompatibilneho muza, ktory by nebol zenaty. Pride mi, ze vsetci "normalni" su zenati, a co ostalo, je nepouzitelne. Som uz skoro 10 rokov sama. Par pokusov bolo, ale nedopadlo to dobre. Uz nehladam.
@anonym0001 to nemyslis vazne.. Kolko mas rokov, ak sa smiem opytat?
@lily14 9 a 6
Nechci vedieť 😄 ostatné má tu ukamenuju. Spoznala som ho počas manželstva. Aj on bol vo vztahu
nasla....nie vsak na prvy sup....
Ano, nasla, a sme dokonca uz 3 roky svoji
Dievcata a kde ste ich spoznali?
@dajna11
@sonnenshein
@tosomja
😖 no na nete
@anonym0001 som na tom rovnako
Na pokeci 🙈
V praci.
Ahoj... Áno našla som si ho a to doslova... Ja som bola ta, co sa ozvala prvá a to som nebola jeho tip.. Ale po dlhom písaní sme sa do seba zaľúbili... Síce sme spolu oficiálne pol roka, ale taky vzťah, ako mám teraz som nikdy predtým nemala... Takže určite máš aj ty niekde tu svoju polovičku, len nestrácaj nádej... Držím palce 🤞
Áno našla a pred 2 mesiacmi sme sa zobrali.
Tiež nie, som v rovnakom veku, pár sklamaní a už nemám na to nervy... 👎 Každý by chcel max FWB..
Nie