Našla som snúbencovi v počítači fotky s bývalou

kikusa83
22. dec 2018

Čave baby, zaujíma ma váš názor na vzniknutú situáciu. Mám snúbencia s ktorým už nejaký čas fungujeme bez problémov. Pred pár dňami som na jeho notebooku náhodou našla fotky, ako sa za mojim chrbtom tajne stretáva s bývalou priateľkou. Išlo o to že bol so svojou mamou a bratom na vianočných trhoch vo viedni, o čom som samozrejme vedela, ale nemohla som sa zúčastniť nakoľko som musela byť v práci. Keď som mu ukázala fotky a žiadala som vysvetlenie, povedal mi že ako boli na trhoch, náhodne sa tam s bývalou stretli. Podľa pozretých fotiek som ale usúdila, že s niekým s kým sa len tak náhodne stretnete nebudete si robiť fotky ako do rodinného albunu: kávičku, kolotoč a podobne. Následne som taktiež zistila, si si pravidelne vypisujú a vyvolávajú. Zaujíma ma, ako by ste postupovali v takomto prípade, dakujem.

lindusss2016
22. dec 2018

@kikusa83 to sa s nou stretol aj s mamou a batom?

ellieellie
22. dec 2018

Zažila som. Jeho rodina bola od nás vzdialená 70 km, chodili sme k nim takmer každý víkend alebo každý druhý, s jeho bratom sme boli v lete aj na dovolenke, skrátka blízke vzťahy, nikdy by mi nenapadlo, že popritom tam občas príde aj s bývalou. Mali ju veľmi radi, chodili spolu predtým 7 rokov, takže stále dúfali, že sa dajú zase dokopy. Nečakala by som, že aj rodina dokáže byť zapletená do nevery, skrátka to synovi tolerovali, že tam chodil na víkendy s jednou aj s druhou. To isté kamaráti, kolegovia (pracovali sme spolu), skrátka každý vedel, že to ťahá naraz s dvoma a samozrejme, ja som sa to dozvedela, ako inak, posledná. Neprajem to nikomu. Postupne som všetko zisťovala, takto náhodou, ako ty... a bolo mi na grc... Keď sú spolu stále v intenzívnom kontakte a tebe o ničom nepovedal, ja by som už utekala preč.

asia83
22. dec 2018

@kikusa83 Ťažko povedať. Naozaj sa s ňou mohol náhodne stretnúť, len načo sa tam potom ďalej bavili a trávili spolu čas? To by mi vadilo. Veď si mohli povedať ahoj, ahoj a ísť si svojou cestou. Váš priateľ tam mal brata a mamu, navyše. No, myslím, že na svoju bývalú nevie zabudnúť.

pininka
22. dec 2018

Súhlasím že s bývalou sa na trhoch nefoti,aj keď sa stretnú náhodou,je to divné. A to že ti to nepovedal a ma to v počítači je ešte divnejsie. Určite by som mu to povedala,že sa mi to nepáči.

kikusa83
autor
22. dec 2018

Riešili sme to spolu, dobre vie že som na ňu alergická, odišla som a bola som rozhodnutá to s ním skončiť, došiel ku mne a s plačom ma uprosíkal že aby som mu to prepáčila že sa zmení a s ňou sa už viac nebude kontaktovať. Ale otázne je, mám mu ešte veriť keď ma takto klamal dlhšiu dobu?

janulka2811
22. dec 2018

Uz by nebol snubencom !
Odubavat moze sam seba pred zrkadlom,ja by som naivna blbka nebola a je to vyriesene.

ellieellie
22. dec 2018

@kikusa83 Presne scenár ako v mojom prípade. Tiež ma prosíkal, plakal, vraj to s ňou definitívne ukončí a miluje len mňa. Ja hlúpa som mu uverila a dala druhú šancu. Nejaký čas mali skutočne pauzu a potom zase to isté....

puklica13
22. dec 2018

@ellieellie fuha..to bol iny darecek...a jeho mamu si potom nekonfrontovala? Ze preco v tom syna podporovala

kikusa83
autor
22. dec 2018

Nie, nebola som odvtedy u nich

ivca88
22. dec 2018

Pozri, este mate uplne fungujuci vztah a robi toto. Čo asi bude robit, ked budes tehotna, alebo na rizikovom tehotenstve. Alebo ked porodis a doma to obcas bude na nevydrzanie - kazdy si predstavuje babatko ako harmonicky cas, ale realita je taká, ze mozes byť nevyspata, frustrovana. Doma nebudes stíhať a on čo? Miesto pomoci sa pojde zabavit za byvalou?
No načo.
Nájdi si chlapa pre ktoreho budes ty cislo jedna a nie ze ti bude nieco tajit.
Ako, clovek by aj chcel verit ze ta nepodviedol, ale keďže je to byvala a isto uz počas vztahu spolu spavali, tak neverim ze by spolu nespali zas, ked si boli taky blizky, ze to este pretrvava.
Velmi ma to mrzí kvoli tebe, ale radsej skončiť skôr, ako naozaj potom riešiť rozvod ci trapit s tým deti.
Vedel ze ti byvala vadi, a aj tak to robil a poza chrbat. Tam nebude nieco s kostolnym poriadkom

viera
22. dec 2018

Po osobnych skusenostiach mat takuto situaciu ako ty...Jednoznacne by som hned nevybehla nanho s tymi fotkami...Vedela by som uz o situacii ale zachovala by som si chladnu hlavu a pozorovala ho isty cas, co by on nevedel...""ze ty to vies""....Takze tam by si si mohla najst potom odpovede v jeho konaniach...Ako to vlastne CELE je....Takto sa len teraz stiahne..Urobi par patricnych krokov aby vysiel ok...Cize domaluje obraz podla toho ako to bude chciet a vyhovovat mu...A ak uz takto je situacia...Keby ta miloval a nadovsetko lubil potreboval by dalsiu zenu????Keby ta ozaj lubil dozvedala by si sa o tom takto????...Keby bol chlap a doveroval ti a mal ta rad, povedal by ti to bud sam od seba, pretoze mate"vztah", kedze je tvoj snubenec ......A ako by som reagovala ja? No snubenec by uz nebol a uz by som mu sorry neverila...Pretoze raz ked takto spravi, spravi dalsi krat a dalsi...Mozno o rok, mozno o 5rokov....Takze pre mna by lahol popolom......A bud rada, ze teraz a nie ked by si bola napr.tehotna alebo nedajboze by ste mali deti...

ellieellie
22. dec 2018

@puklica13 Nie, mne bolo jasné prečo, jeho bývalú mala veľmi rada, udržiavala s ňou kontakty, aj na dovolenke spolu boli. Mali pekný vzťah. Často ma “nedopatrením” oslovovala jej menom. Vraj po tej dlhej dobe si nevie zvyknúť na nové meno 🙂

puklica13
22. dec 2018

@ellieellie sila..a elementarna ludska slusnost nic? Evidentne nemas za cim banovat..

ellieellie
22. dec 2018

@puklica13 Banovať skutočne nie je za čím. Myslím, že aj autorka témy to časom pochopí.. Lebo toto je priam učebnicový príklad.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sarah2437
22. dec 2018

Pre autorku- z toho muza ihned urob nesnubenca, lebo casom by si mohla prezivat este väcsie sklamanie. S byvalou sa predsa chlap nefoti a neudrziava kontakt.

kikusa83
autor
22. dec 2018

Ďakujem za rady 😊

anve
22. dec 2018

@kikusa83 ako byt v kontakte s ex je uz cez ciaru....a robit si fotky na trhoch..to je uz extrem...pretoze ja kebyze stretnem mojho ex na trhoch maximalne sa mu pozdravim a to je vsetko. Z ucty k mojmu snubencovi by som s ex nekomunikovala....Kebyze ja najdem taketo nieco a este viem,ze su v kontakte...tak neviem co by som urobila,ale asi by to bol zasadny krok.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mata.g
30. dec 2018

@kikusa83 budúca svokra sa ako k tomu vyjadrila? Ona sa do toho nebude miešať? Asi tak?

mata.g
30. dec 2018

@kikusa83 pravdepodobne to vaše zasnúbenie neberie tvoj priateľ aj budúca svokra veľmi seriózne, treba si to vydiskutovať ešte pred sobášom a záleží aké pevné základy má váš vzťah či mu tento úlet odpustis

nikaeli
3. jan 2019

Moja polovicka by napr.bezomna nesla. Ak by som nemohla ist kvoli praci, nasli by sme iny termin, aby sme mohli ist spolu...

mata.g
4. jan 2019

@nikaeli myslím že asi ani môj muž by bezo mňa nešiel