Dobre ráno. Po dlhšej dobe som si našla partnera, má dieťa, ja mám dve... Je niekto , kto tiež takto začal a fungujete spolu ako rodina? 🙂
Kludne mi napis🙂
Ahoj... Taktiež sme tak začali 🙂a poviem ti nič lepšie ma nemohlo stretnúť 😊deti si tiež sadli a mi tak fungujeme už 2 roky ❤️
Určite nás je takých viac 😉 Ja som mala dve deti ,partner dvojičky z predošlého manželstva ,teraz máme už aj spoločnú 8 mesačnú slečnu 😉. Deti sú skvelé ,stačí im,že ich má niekto rád ,venuje im svoj čas ..nepotrebujú veľa (o finančnom.zabezpeceni nechcem hovoriť ).Ja som rada,keď sme tu všetci a je veselo .Aj ked začiatky boli všelijaké ..Moje deti dosť žiarli na tie jeho .Jeho deti k nám chodievajú len stredy a každý druhý víkend .
.
Ja mam dve deti, manžel jedno z predchádzajúceho vzťahu...a máme spoločného drobca....jeho syn k nám chodil najprv každý druhý víkend a stredu...dva roky je na striedavej...nebolo to vôbec jednoduché a bolo aj veľa hádok...teraz je to už lepšie ale skrz môjho muža a jeho ex sú stále nejaké problémy....takže dobre si to premysli, lebo takýto vzťah je hlavne o kompromise...a veľkej "dávke" tolerancii...
Tak krásne dámy, dúfam že aj ja budem to šťastie... A co sa týka bývania ako ste sa dohodli? Medzi nami bývanie robí 80km.. Môj ex si berie deti, jeho ex mu dáva dieťa tiež chodia do škôlky... Takže, verím ze je to ťažké ale ako ste to riešili?
Nás delilo cca 400km ja som sa presťahovala k nemu....naozaj to chceš skúsiť?
Ahoj. Ak chces napíš mi ip .
@dievcacitajucelist pre lásku človek spraví všetko
Áno, ja viem, ale počítaj s tým, že ťa čaká kopec problémov...držím prsty