Pred rokom som prišla manželovi na to, že sa zamiloval do inej ženy, rozprávali sme sa o tom a nakoniec asi uznal, že spravil chybu tak to s ňou ukončil. Pomaly sa to vrátilo do starých koľají, a citim ze si ho opať získavam, no pred časom som tu jeho lásku našla na fb. a mam az triašku ked ju tam vidím, a obrovske nutkanie jej nieco napisat.
chceš si s ňou "pokecať" ako s kamoškou? 😉 takže nie
mozno dost blbe ale neryp sa v srackach ,zaspinis sa.Naco jatrit stare rany.Nechaj to tak!
Nie,tvoj muz ju z vasho zivota vyhodil,preco ju chces pozvat naspat?
Kamikadze.
Na čo? Ešte ti nakoniec muž vynadá, že čo sa v tom zase rýpeš...
urcite nie, manzela mas spet, mohla by si mysliet ze sa obavas toho aby opet neskoncil v jej naruci ,nemysli na nu a jej profil neskumaj, manzel dal predsa prednost tebe.....
tes sa zo vstahu co mas s manzelom, snaz sa to este viec upevnit a na minulost zabudni....
kedze si ju nasla na fb a vravis ze dostavas triasku ked ju tam vidis to ako casto si ju davas vyhladavat? alebo ju mas nebodaj v priateloch ? alebo tvoj muz? ..pokial nie neries to ...odpustila si mu..ja viem ze to neznamena zabudnut ale znamena to nerypat sa v tom ... jej nemas co pisat..prepac vyznie to divne mozno az hnusne ale to tvoj muz ta podviedol .. mnohe zeny aj muzi maju tendenciu trestat milencov namiesto toho aby trestali svojich partnerov.. kasli uz na nu ..hlavne ju uz nevyhladavaj lebo toto neskonci dobre ..
Nasa som na nete a povazujem to za velmi poucne - hlavne ten zaver 🙂, skus sa nim riadit 🙂
Dvaja mnísi prišli k rieke, kde stála bezradná mladá žena, ktorá sa nevedela dostať na druhú stranu. Mladší z nich sklopil zrak a tváril sa, že ju nevidí. Starší mních zobral ženu do náručia a preniesol ju cez rieku. Potom dlho pokračovali bez slov, až sa mladší ozval:
„Ako si ty, mních, mohol zobrať do náručia ženu? Ja by som to nikdy neurobil!“
„Rozdiel medzi nami je v tom, že kým ja som ju už dávno položil, ty ju ešte stále nesieš“, odpovedal mu starší.
Milujem tento klasický príbeh. A ako rád by som sa podľa neho v živote správal! Nemyslím tým nosenie krásnych žien v náručí, hoci to tiež nie je od veci, ale nosenie iných ťažkých bremien. Čo všetko si nesieme so sebou, hoci sme to už dávno mohli a mali odložiť! Staré krivdy, staré neúspechy, či staré zloby. Na minulosti však nič nezmeníme. Preto kedykoľvek sa vám niečo nepríjemné vynorí, spomeňte si na dvoch mníchov a odložte to. Pôjde sa vám ďalej oveľa ľahšie.
Toto je druhá strana fb, vidíme aj toho koho vidieť nechceme, a koho by sme za iných okolností ani nestretli a nevideli.
akože načo by si ju kontaktovala? nahodou Ti ešte bude robiť naprotiven.
Chceš ju pozvať na návštevu alebo čo? Ty s ňou nemáš žiadny vzťah, predpokladám. Ibaže by ste sa skamarátili a manžel by bol z toho na vetvy. To by ste sa nasmiali ako by sa tváril: " že fuha, toto som nečakal, to prekračuje všetky moje očakávania".
preco sa s nou chces kontaktovat? ako ze co by si jej povedala? ved zivot ide dalej, tak naco sa vraciat do minulosti?
Nechaj tak...zablokuj ju a aj manzel nech to urobi a tym padom ona jeho cez fb neskontaktuje a ty keby si jej nieco napisala tak sa len tym znizis na jej uroven..nechaj tak....mojmu m vypisovala byvslka ns jesrn..tiez som mala nutkanie....ale rozdychala som to blokla ju a uz je to za mnou
ak mas sebauctu,nenapises
načo? môžeš byť rada,že s ňou skončil,určite ju nekontaktuj......
urcite nie,manzelovi si to odpustila tak to netreba riesit,aj tak obdivujem ,zeny,ktore chlapom prepacia neveru,ja som odisla od mojho ked som cakala druhe dieta,ja som to nedokazala,teraz som stastna ,moje deti maju skveleho otcima a ja najlepsieho partnera, uz 10 rokov. zelam to kazdej
po nevere ty si ho musis ziskavat spat? nie on teba a tvoju doveru? on ASI? uznal ze spravil chybu??? Preco sa ho silou mocou drzis zubami nechtami?????????? Ked si ju nasla na jeho FB tak Rovno napis manzelovi nech si bali kufre, ked ju vidis vo svojom profile, tak to je zvlastne zi si si ju dala k priatelom.
Pokiaľ ste s manželom už prekonali to ťažké obdobie (lebo ťažké určite pre teba bolo, keď si zistila, že manžel ľúbi inú), a ak si mu odpustila, a chceš zabudnúť - tak určite nepíš nič. Čo také by si jej napísala? To, že spolu mali vzťah - myslím tvojho manžela a dotyčnú kočku, bola vina ich oboch, to, že by si sa na nej teraz vyvŕšila takto virtuálne nejakou správou, by ti úľavu neprinieslo, iba by si rozmútila vody zasa - dotyčná by mala príležitosť kontaktovať tvojho muža, povedať mu o tvojom správaní, ktoré ju mohlo naštvať, možno sa bude cítiť vinná, a možno bude potrebovať rameno, o ktoré by sa oprela... no a o ktoré sa opierala pred rokom?
Inak by ma zaujímalo, ako si ju "našla" - v priateľoch ju predpokladám nemáš ani ty, ani muž - cielene si ju hľadala, alebo ti len vybehla niekde - s otázkou Facebooku, či poznáš tohto človeka?
akoze a co jej chcete pisat? nedoriesene veci si vyrieste s manzelom.
Ja by som to urcite neriesila a nepisala jej, aj ked som si ista ze chut napisat je urcite velka ... ale co bolo, bolo a vracat sa k tomu nepomoze ani tebe ani tvojmu muzovi. Sama pises ze sa to pomaly vracia a ty si ho opat ziskavas ... tak radsej popracujte na vasom vztahu ako nadalej rozoberat to, co sa uz aj tak nezmeni.
... nie.... maj svoju hrdosť, aj ked nikdy nevieš,či sa to časom nebude opakovať.
Toto by bola pre mna nočná mora. ☹
A naco ju xces kontaktovat? Co od nej xces pocut/citat? Xces jatrit stare rany? Pises, ze si manzela pomaly ziskavas nazad, si zrejme stastna, ze ste ostali spolu, ze ju opustil a dal prednost Tebe. Kopni minulost aj s jej otazkami do zadku a mysli uz len na buducnost. Co sa stalo sa neodstane, nezmenis to. Pokial ste sa dohodli na pokracovani vztahu, zbytocne to budes riesit.
keby som to bola ja, a nejaká žena by mi napísala, tak by som ju do .... poslala že až. 😀
Urcite nie. Alebo mas pochybnosti, ci to prestalo? Co sa chces dozvediet? Ze ho milovala? Osobne neuznavam rozbijacky manzelstiev, ale na druhej strane si hovorim, ze za pripadnu neveru partnera je zodpovedny iba on sam (z pohladu manzelstva) a nie ta druha zena. Ak je slobodna, chapem, ze sa zahladi do muza, a ak slobodna nie je, nech sa spoveda ona zasa svojmu partnerovi, preco to urobila.
No ak ches skoncit ako najhorsia na svete tak ju len kontaktuj. Ak chces mat depky a trapit sa otazkami, kravinami tak ju kontaktuj. Ak sa chces hadat s manzelom, tak ju kontaktuj...ja nechapem niektore zeny, radsej sa budu trapit kravinami, robit blbosti, nez aby urobili dalsi krok v zivote. Odpustila si manzelovy, on ta nenechal pre nu, tak potom na co sa v tom rypes? Ci co chces od nej vediet, detaily ako to to robili???? A vraj preco potom chlapy radsej utekaju do inych naruci...sorry, ze som taka hnusna, ale niekedy sa musi aj tak povedat.
blokni si ju a mas pokoj ,uz ju neuvidis ani ona teba
Určite o tebe vie,a čaká len na to kedy jej napíšeš.A možno práve to ju zožiera,že ti je ľahostajná.Užívaj si drahého a kašli na ňu.
A načo to bude dobre??