Dobry den prajem, som mlady 22-rocny chalan. Pred mesiacom sa nam narodil syn, ktory je taky trosku pocernejsi, no ani v mojej, ani v manzelkinej rodine nie je nikto takej pleti. Mam mat obavy z toho, ze ma manzelka podviedla?
@tomm15 gény sa dedia nielen po rodičoch, ale aj nejakú tú generáciu dozadu, takže kľudne mohla tvoja babka podviesť dedka...
Ale teda narodil sa černoško, má dieťa černošské črty, alebo má len jednoducho tmavšiu pleť? Ak to druhé, tak to sa môže ešte všelijako meniť...
Ale tak istotu ti dajú len testy dna...
Ahoj. Gény sa deda až 9 generácií späť, takže sa ti ťažko bude zisťovať, či sa vám v rodine niekto tmavší neobjavil. A inak dosť detí sa rodí s tmavsou pokožkou A časom oblednú. aj moja dcérka bola asi nejaké 2 mesiace dosť tmavá, A teraz je úplne biela, A cez leto sa pekne opáli. Ak chceš mat istotu, že si otcom, tak asi testy dna. A synček sa na teba vôbec nepodobá, keď máš také pochybnosti?
tak trocha pocernejsi 🙂 nepoviem su pripady, davali to aj v telke, ale v praxi si to nejak predstavit teda neviem
Registracia 2009 a mas 22?🤔
No hádaj, ak ste obaja belosi do x generácie, či tá podviedla ked sa vám narodil černoško😂 Túto tému beriem ako recesiu niekoho čo sa nudi a chce zabiť čas na forev😉
A co znamená pre teba pocernejsi hlavne?
mal by si si byt velmi istý tym ze nieje tvoj skor ako konfrontujes manzelku a ak chces robit nejaké testy tak si daj sakra pozor nech ona na to nepride, lebo keby si bol moj muz a toto zistím tak pre mna by to bol koniec dovery navždy a velka urazka v prvom rade
mala som spolužiaka, ktorý bol tmavší a rodičia boli klasika bledšia pleť, aj do cigáňov mu nadávali, ale nemohol za to, s pigmentom sa človek narodí
@tomm15 nejedla v tehotenstve vela cokolady?
zase pripad "ahoj Bravicko" ?
@cuculiatko88 pytal som sa jej, ale bola nahnevana, ze ako mozem pochybovat...
Daj foto malého 😉
😅
@senta_sofia aj cokolady jedla vedla ... moze to mat s tym suvis?
myslim ze medzi slovami cernosko a pocernejsi je velmi velky rozdiel,nemusela ta podviest ale nato by si sa mal v prvom rade spytat jej a nie tu cudzich zien na fore 🙂