Baby čo by ste robili. Priateľ mi na narodeniny sľúbil, že mi kupi bluetooth reprák. Nie som nijaký nadšenec do hudby, ale tak nechala som to tak, je mi vlastne jedno, aj keby mi dá len lak na nehty. On má ten istý model, takže viem, že je fakt dobrý. No prišiel deň D, dostala som, potom som ho doma chvíľu stelovala, zistila som, že vôbec nehrá tak pekne ako ten jeho a ešte k tomu detaily toho dizajnu sú akoby nedotiahnute. V podstate po bližšom preskúmaní je vidieť, že to je fejk. Ja som mu to povedala on sa veľmi nahneval a nechce to priznať. Čo by ste robili? Mne to príde hrozne absurdné, nanútiť mi darček, ktorý v podstate ani nechcem a ešte to objednať z Aliexpressu. Príde mi to divné. Nezarába neviem koľko a keby mi povie, že nemá na to a dá mi len niečo symbolické, bola by som s tým v pohode, ale takto, že mi vlastne prislubi drahu vec a potom namiesto toho aby z toho vycuval kúpi fejk len aby bolo? Príde mi to hrozne divné, ešte zo mňa robí debila, že to fejk určite nie je. Núti ma to rozmýšľať celkovo nad otazkami nášho vzťahu a či bude zo mňa robiť hlupanu aj v iných vážnejších situáciách
Navrhni mu, že si ich vymeníte.
A nemoze to byt len vadny kus? Ja by som teda urcite cloveku, co mi podaroval nejaku vec, nehadzala na oci, ze kupil fejk a nech sa prizna 🤦🏻♀️ nech uz si o tom myslim cokolvek.
Proste ak vies objektivne povedat, ze ma zly zvuk, je pokazeny, nehra tak ako ma, tak uplne stacilo povedat, ze to treba reklamovat. Takto si ho dostala do prenho trapnej situacie, mozno by to proste len vratil a mohla si si miesto toho vypytat ten lak na nechty.
Samozrejme neobhajujem fejky s klamstva, ale proste na akykolvek darcek z lasky by som asi nereagovala hentak 🤷♀️
Nuž mne keby dopredu povedal ze mi kúpi toto, tak by som mu nejako jemne naznačila, že z toho úžitok mat nebudem a nepoteší ma to. Úprimne pre mňa by to bola blbosť, aj keby som to takto otvorene nepovedala, samozrejme.
Lebo ak by to urobil ako prekvapenie, tak čo už, nefrflala by som. Ale dopredu oznámiť, aký, darček dám? A hlavne ak vie, že nie si nejaký nadšenec do hudby, tak prečo ti vôbec toto kupoval?
@jaskolka ja by som to naopak povedala tak otvorene, že čo za kravinu 😂😂 keby mi povedal, že mi kúpi niečo, čo viem, že nevyužijem, nechcem, ta mu poviem, že ďakujem, nekupuj, lebo ti to hneď vrátim. Radšej obyčajnú čokoládu alebo čo. Ideálne spýtať sa partnera, čo chce. Ale to sa v dnešnej dobe asi veľmi nenosí.
Normálne mu povedz,že si sa potešila darčeku,ale že niečo asi je, nech ho dá reklamovať,že nehrá dobre,
Ako nemusel to hneď kúpiť na ali, mohol kúpiť od niekoho na inzerát, od nejakeho eshopu, ktorý predava cinske napodobeniny.
1. Divné, že ti kúpi nie to, čo by si chcela, ale to, čo chce on ( = na tvojom názore nezáleží). 2. Neprizná klamstvo, aj keď je to očividné. Nuž, nie, nechcela by som byť v takomto vzťahu... Dokonca mne osobne tá 1. príde horšia ako tá 2.
Co vám poviem. Som si 100% istá, že o tom vie. Tým, že on má tu istú vec tak vedel aj kde to objednať aj všetko, takže mne to príde ako zámerne. To, že mi dal niečo čo som vlastne nechcela mi nevadí, pretože to využijem, občas v záhrade alebo tak, to zas nechcem povedať, že by mi to stalo niekto zapadnuté prachom. Dokonca aj to, že to nie je kvalitné by mi nevadilo. Mňa len sere, že to nevie priznať a robí zo mňa hlupaňu. Ja si na dary nepotrpim, ale fakt neznášam ľudí, čo sa tvária že na niečo majú aj keď nemajú. Tiež nemam materiálne všetko čo chcem, ale nejdem sa teraz pred nikým tváriť aká som strašne zabezpečená, je to podľa mňa smiešne
I napriek tomu, ze sa vravi, ze Darovanemu konovi na zuby nepozeraj.. aj mna by to nastvalo :D ja neznasam fejky, ak nemal na original, mal to rovno povedat a kupit nieco ine. Normalne mu povedz, ze pokym neprizna, ze urobil blbost nech za tebou ani nejde, lebo toto sa skratka nerobi...