Ahojte, pred 3 týždňami sa somnou rozišiel priateľ... týždeň sme neboli v kontakte 2 dni v úplnom a zvyšok mi vždy napísal on. potom sme sa dohodli že si napíšeme jeden deň a odvtedy sme si písali dva týždne skoro. až do včera kedy mi teda napísal že je to naozaj definitívne a my dvaja už nikdy nebudeme spolu ( teda ja som sa ho pýtala či to chápem správne že už spolu nikdy nebudeme a on že áno).. potom im napísal že či mu verím alebo nie že je to preňho ťažké...no ja tomu moc neverím.. dohadovali sme sa že by sme sa stretli a zasúložili si a on že by to teda nebolo dobré a že teda je ten definitívny koniec. chcela by som sa len opýtať či máte skúsenosť s tým že by sa vám bývalý ozval po pár dňoch.. včera mi to vlastne písal a ešte ráno odpísal na správu ktorú som písala večer ale ja som mu už len dala videné.. myslíte si že by sa ešte mohol ozvať?
@viestta nesúďte...proste sme sa tak dohodli vzájomne
Veď sa s Tebou rozišiel, či? ... to načo je dobré to furt naťahovať ako sopeľ? ... spolu si "zasúložiť"? ... nerob zo seba handru ... hrozné, aké dokážu byť ženy ... tak kopne Ťa do riti a Ty si s ním ešte dohaduješ sex? Nemáš sebaúctu?
@mychaellaa
@mychaellaa a naco by si chcela aby sa ti ozval? Dal ti kopacky a nie si mu uz dobra ani na zasunutie..
To ti nestaci???
a prečo ste sa rozišli?
@mychaellaa on ťa nechce, ale sex s tebou by chcel, lebo ešte nemá inú. To je dôvod, prečo sa ešte ozýva(l). Možno to ešte skúsi, ak odpisuješ, nejaká šanca tam ešte je... (že sa s ním vyspíš). Nalož s tou informáciou, ako uznáš za vhodné.
Nájdi si na súloženie niekoho iného keď už potrebuješ a jeho nechaj tak. Pohľadaj rozum niekde ti vypadol.
@mychaellaa to si ho chces tym sexom udrzat, tak ty naozaj nemas ziadnu sebauctu.
Jasne, zasuloz si s nim. Urcite ti to psychicky pomoze a uz potom na neho ani nepomyslis. Nevzdavaj sa, ak ti neodpisuje, urcite sa nenechaj odbit.
@mychaellaa ked myslis, ze sa k tebe vrati, tak si to mysli. Bud si len naivna alebo aj nieco este menej lichotive...
Ak ti nieco chýba nájdi si iného .s ním už je koniec .
Byť v kontakte je zvyk, tiež mi po rozochode s bývalým chýbalo, že nie sme v kontakte a pri tom som rozchod iniciovala ja, lebo budúcnosť to nemalo, ale proste svet nie je čiarnobiely a väčšinou ti neprestane na človeku zo sekundy na sekundu úplne záležať a keď s niekým zdieľaš dlhodobo každý svoj deň a zrazu prestaneš, príde isté prázdno, ktoré ale nemusí znamenať, že sa chceš k tej osobe znovu vrátiť... je fajn, že dostal rozum a uvedomil si, že stretko (či už kamarátske alebo na sex) by nebolo dobré, lebo tebe by to len ublížilo, kedže neverím, že by si to dokázala brať len ako sex a nesľubovala si od toho stále niečo viac... nesyp si sama soľ do rany, nechaj ju zahojiť a tomu kontakt nepomáha, čiže ak aj by sa ozval, tak by som mu povedala, že nechcem byť v kontakte lebo mi to nerobí dobre
To si schopná sa s nim po rozchode ešte vyspať. Preboha nerob zo seba matrac maj sebaúctu.
Co tu je náročné?
Kopol ta do zadku.. Rozumná žena sa nevtiera, nepodlizuje..necaka, nedufa..potom sú tu ženy, chudery, ktoré sa núkajú, dobehnu na zavolanie, sexuju na rozlúčku.. Nebuď chudera..
A co bolo take tazke na tom rozchode?
@mychaellaa vies co, nechaj mobil doma a chod sa niekam vyvetrat, kludne aj na 2-3 dni. K rodicom, ku kamoske... a potom sa vrat a vsetko co ti napisal vymaz bez citania. A keby to nepomohlo tak zopakuj aj viackrat. Toto sedenie na mobile ...vcera pisal, rano nepisal potom napisal ze konec a je to naozaj konec? ked este potom pisal a potom nepisal...ti nerobi dobre.
@mychaellaa to je tento isty panko?? Ak hej, co ti dava taky chuj do zivota? Natahuje ta ako gumu na trenkach 🤦
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatel-alebo-byvaly-priatel/
@veronikaszabova Čo chlap, ale ona ho stále rieši a uháňa, podkladá sa mu, ponúka sa mu aspoň na sex, keď už s ňou nechce vzťah. A ak náhodou otehotnie, bude tu písať ako ju sklamal, ako to nečakala, aký pekný a dlhý vzťah mali... A ženy tu budú nakladať chlapcovi. Pritom sprosté sú dievky, ktoré sa v takýchto vzťahoch- nevzťahoch roky dobrovoľne krútia a udržujú ich.
@heleninamama srsi z nej zufalstvo 🤷
Človek keď stratí človeka je zúfalý, snaží sa to stále zachrániť aj možno tým, že sa ponúka na sex... myslí si , že sa niečo ešte dokáže zachrániť...opak je pravdou, bude ťa to len viac a viac bolieť....ak povedal definitívne koniec, tak musíš dať tomu bodku a ak nechceš donekonečna trpieť tak si už ani nepíšte.... nemá to význam, bude sa to len naťahovať a raz to aj tak skončí... čím skôr sa definitívne odstrihneš, tým skôr sa z neho vyliečiš....ver mi...bude ti po čase lepšie....
Dievca zlaté, nikto ťa tu nesúdi, to je len tvoj dojem. Tvoja téma a otázky sú však tak absurdné, že sa niet čo čudovať odpovediam. A mimochodom, na zasulozeni si po rozchode ste sa asi ťažko dohodli spoločne, keď ti on na to povedal, že to nie je dobrý nápad. To ty si len naivne myslíš, že si ho sexom získaš späť. Je definitívny koniec, pochop to a radšej sa hneď nehrn do ďalších vzťahov, ale popracuj na svojom sebavedomí a sebaucte. A myslim to v dobrom.
@mychaellaa ber to ako skúsenosť, lekciu, ponaučenie...áno, zasúložiť si po rozchode je blbosť na entú, ale priznajme, koľkým z nás sa to niekedy v mladom veku, blbosti a okolnostiach stalo? Áno, aj mne a jasné, že to bola kravina a určite nás ten sex nespojil. Ak ste sa rozišli, snaž sa zabudnúť, teraz to bude ťažké, bude to bolieť, bude ti chýbať on, ten váš spoločný čas, sex, všetko, ale uvidíš, časom bude lepšie, prebolí a začneš to vnímať inak...chce to čas, je to klišé, ale fakt nič iné nezaberá
@mychaellaa boze maj nejaku hrdost a nepodlizuj sa mu. 😳
astastie som nikdy nestratila sebeuctu a ked som sa s niekym rozisla, tak po vybaveni organzacnych zalezitosti som ho viac nekontaktovala, nie to aby som dohadovala, ze si dame porozchodovu trtkacku...🙄