Zienky moje, aky mate nazor na muza 34r., kt. na kazdej svojej partnerke nasiel chybu. Asi ziadna mu nie je dobra …. ( je to moja rodina)
Slusne sa k nej samozrejme sprava. Je fesak, uspesny len mam niekedy pocit ked vidim jeho vztahy tak ako ma na seba velke naroky tak ma aj na partnerku ..
Poprosim normalne odpovede ;)
Vsak ak ma aj na seba naroky a ma co ponuknut tak nech je narocny.. Pokial vztah skutocne chce tak je vacsia sanca ze to potom aj vyjde..
A co sa tyka jrho predchadzajucich vztahov - fakt do nich vidíš? Vieš ako to bolo naozaj? Niekedy je to totiz jednoduchsie odbit velmi jednoduchym akoze dovodom..
ze ostane na ocot
Žiadna doteraz nebola osudová. Keď z nej oslepne tak, že žiadne chyby neuvidí, ale okolie áno, zase bude on ten zlý, že to nevidí.
Ži a nechaj žiť.
Frajer ma takeho kamarata v partii. Vsetco okrem neho maju frajerku lebo ten kamaratvhlada zenu do koca aj dovoza, krasnu, mudru a sportovo nadanu, co uvari, operie a obriadi, takubso ma rada sport aky ma on rad a financne samu vyrovna, so spravnym postavenim zubov, velkostou nohy, farbou ocina vlasov... A ajn tak si vzdy nieco nasiel
Ja si myslim,ze robi správnu vec...lebo pokiaľ človek nie je s niečím spokojný, tak mu to bude skôr ci neskôr vadiť...a že nerobí to čo sa od neho očakáva? Ze sa neuskromni, neprisposobi? Ja robím to isté.som slobodná matka,mam 32 rokov a mam aj niekolko napadnikov, žiadny nie je však taký, ktorý by očaril moje srdce...a to na mňa tlačia,nech uz si niekoho najdem,ze som moc narocna,vyberava...a ano som, co to som uz zazila a jednoducho mam nejaku predstavu a drzim sa jej..nehladam nič náročné, ale nepustim si do zivota hocikoho, uz som to spravila paar krat a dopadlo to ako to dopadlo. A viem, že príde taky partner, ktorý bude presne do mojho zivota pasovat. Jednoducho tomu verim a dovtedy budem na sebe pracovať ako sa len da. Mozno mu len pomoze,ked mu budete v jeho vybere viac veriť a podporovať ho...lebo akykolvek natlak ci potlacanie jeho citov, moze spôsobiť, že svoj vnútorný pocit a hladanie spochybni aj sám a pôjde do vzťahu do ktorého ani nechce ísť, len aby splnil ocakavanie okolia..ale nie tie svoje.
Je to úplne v poriadku. Ja som tiež mala veľmi vysoké nároky pri vybere partnera. Makala som na sebe, aby som bola vzdelana a sebestacna, aby som bola atraktívna a spokojná so sebou aj po fyzickej stránke. Bola som vždy k sebe dosť prísna a kritická. Dlhé roky som však bola sama, no nevedela som si predstaviť po svojom boku,, slabšieho " muža než som ja sama. Bolo to celkom náročné, keďže všetci naokolo mali vzťahy. Ale nezostala som na ocot a som rada, že som zo svojich nárokov nikdy nepolavila. Vydávala som sa ako 33 ročná a mam po svojom boku milujúceho, atraktívneho a rozhladeneho muža, ktorý je rodinne založený, dokáže sa o svoju rodinu postarať po materiálnej stránke, je pracovitý a v neposlednom rade nám to veľmi funguje po citovej stránke. Nie každý sa musí ulakomit na prvého partnera, čo mu vkroči so života.
Je to jeho zivot. Nie si jeho partnerka tak ti jeho narocnost nijak nezasahuje do života .Neriesila by som ho. Ako ti pomoze nazor anonymnych zien z netu na tvojho pribuzneho? Laska je vzacna Niekto ju dlho hlada a Niekto nenajde nikdy. Nech je kludne narocny aspon vie co chce a co nie. Zas nebude s niekym co mu nevyhovuje len preto aby niekoho mal. Svoju odpoved považujem za normalnu Aj ked viem ze to nebude to co si chcela pocut,
Mam takeho kamarata. Jediny v partii dlho, dlho bez nejakeho vztahu, len jednorazovky. Velky macho, ktory ale mal naozaj co ponuknut. Baby za nim saleli, vysoky, vysportovany, vzdy pekne obleceny, galantny, mily, vtipny.. az sme casom zistili, ze on vlastne nechce babu, ale chalana. A to jeho "machovstvo" je len zasterka 🙂
Inak, nech uz chalana pritahuje akekolvek pohlavie, riesit, ze je dlho bez partnera, pripadne mu aktivne niekoho hladat, je dost trapne. Ved ma len 34, mozno si chce zatial len uzivat a nepotrebuje dlhodoby vztah. Nie je nic horsie, ako z rodiny pocuvat, ze "uz si stary, uz by si si niekoho mal najst..." a lepsie byt narocny a preberat, ako skoncit s nejakou trubkou. To by ste zas riesili, aku kravu si nasiel 🙄
@diewcatqoo ale on mal niekolko vztahov a potom sa to skoncilo . Neboli je jednorazovkx
Úplne žiadny, tiež poznám jedného kt mal do 38r par letmych vzťahov a 2 kde síce s priateľkou aj žil ale nikdy nie dlhšie ako 1 a vzťahy skončili vždy do dvoch rokov. A je normálny ma svoje chyby, ved kto ich nema....
Takže ten tvoj známi ak nájde osudovú tak jeho nároky na ženy zmenia
No tak sa skoncilo. Ved nie kazdy najde partnera na prvykrat. 34 rokov fakt nie je vela. Dnes su mnohi 34 rocni este nevyzreti jedinci, ktori sa potrebuju vyburit. To ale neznamena, ze casom si nenajdu niekoho, s kym vytvoria rodinu. A muzi mozu mat na rozdiel od zien deti aj vo vyssom veku, takze ak si jeho mama a cakas na vnucata, tak mu daj cas.
Nie je nic horsie ako zo vsetkych stran pocuvat reci typu preco nikoho nemas, preco este nemas deti, preco ti nikto nie je dobry a pod. Na mnohych to prave posobi opacnym dojmom, ako by cakali ti, ktori rypu. Do mna keby niekto stale takto rypal, tak just si nikoho nenajdem, resp. aj keby som si nasla, oni by boli tymi poslednimi, kto by o tom bol informovany.
Byt uspesny v praci a fesak nema nic spolocne s tym byt schopny udrzat vztah. Vo vztahu treba toleranciu, ochotu sa prisposobit a prijat aj iny nazor. V momente ked toto chyba tak chalanisko moze viest cele firmy a skakat z obalok magazinov, ale dlhodoby vztah mat nebude. Je dost mozne, ze sam tie zeny posiela kade lahsie. Ale pravda je, ze sa vidi ako nejaky nadsamec ktory vidi chyby na inych zenach. Je velmi pravdepodobne, ze zostane sam. Alebo este lepsia varianta, fesacisko si nabrnkne babu a spravi dieta, a potom sa vrati do zabehnutych kolaji s troskou twistu. Zena a dieta doma a on veselo po cudzich posteliach. Toho chces ....
V dnesnom svete socialnych medii a instagramov ludia uz nevedia, ako vyzera skutocna zena (alebo muz) z masa a kosti. Vidia len vyretusovane zmalovane nerealne zabery, kde sa zeny tvaria, ze su pani dokonale, napr. kde varia vo full makeupe, v steklach a sexi spodnom pradle a chlapi si myslia, ze toto je realita. Inak takeho chlapa s takymi predstavami a narokmi by som nechcela, ani keby on mal zaujem.
Kto dlho preberá, zostane sám. Muž má tiež v práci takého, on by chcel peknú, mladú, šikovnú, aby vedela variť, aby chodila do kostola a neviem čo ešte. Žiadna mu nebola dosť dobrá. Má po 40-tke a stále je sám. Proste niektorí ľudia nie sú schopní žiadneho kompromisu. Mať nároky je dobré, ale zase každý človek má aj nejaké tie chybičky, takže hľadať dokonalosť sa nevypláca.
@janickacrazy Lenže oni hľadajú len tu dokonalosť,...ktorá neexistuje, v okolí mám 38 ročnú a ak 35 ročného a každý z nich má tak vysoko nastavené nároky, že ostanú asi sami...ani im nedajú šancu sa prejaviť
@konikkon 👍 súhlasím s Vami.
@beata_k Je veľa milých, sympatických, vzdelaných, pracovitých žien aj po 30tke, ktoré sú samy. A to len preto, že stretávajú samých tupcov, ktorých si nechcú zavesiť na krk a potom sa tu sťažovať, ako dopadli. Takže nie. Nemáte pravdu v tom, že by normálne ženy boli rozobraté a takému chlapovi by zostala len nejaká sekera. Zase netreba zovšeobecňovať.
Kazda strana to vidi inak a kazdy ma vo svojej partii alebo svojom okoli aspon jedneho cloveka ktory zodpoveda popisu autorky.
Ja napr. vo svojom okoli vidim vela ludi ktori su bud slobodni alebo dokonca otvorene priznavaju, ze v sucasnosti vztah nechcu pretoze z predoslych skusenosti zistili, ze ich tie vztahy nejak extra nenaplnali.
Su to vsetko vyrovnani, spokojni ludia......ziadna mizeria ci nariekanie, ze si nevedia niekoho najst. Jednoducho sa venuju sami sebe, studiu, cestovaniu atd. Netvrdia, ze su odporcami dlhodobych zavazkov alebo ze nechcu mat deti, ale v sucasnosti to pre nich nie su priority.
Je potrebne akceptovat, ze nie kazdy je vhodny typ cloveka na dlhodoby vztah a ze proste existuje urcita cast ludi ktori jednoducho zostanu cely zivot slobodni ci uz z vlastneho presvedcenia alebo z inych dovodov.
Zadani vidia na strane slobodnych "zdajnu" mizeriu, sklamanie, tuzbu po partnerovi, osamelost atd. Slobodni vidia na strane zadanych rozvodove statistiky, manzelske hadky, nevery, problemy s detmi, alkoholizmus, domace nasilie atd.
Co chcem povedat je, ze realita je castokrat ina nez to co sami navonok vidime.
kazdy mame nejake naroky, vekom a skusenostami sa menia, casto sa zvysuju, ono je o tom, ze najst nejaky spolocny kompromis, urobit nejake tie ustupky, lebo idealny partner nejestvuje
@hopsadobrandejsa veľmi výstižne a spravne zhrnuté. Veľakrát to, čo vidíme hlavne na sociálnych sieťach, nevystihuje realitu tych vzťahov. Aj mnohí ľudia sami vedia a aj to tak robia, že väčšinou dávajú na sociálne siete len tie najlepšie a najšťastnejšie momenty, málokedy tie negatívne. Z vlastného okolia viem o množstve takýchto príkladov. Holt, taký je život. A máš pravdu, že určitá časť populácie jednoducho zostane slobodná a bezdetna, nie každému sa nakoniec podarí nájsť ten vhodný človek do života. Ale to nie je dôvod na smútok, či ľútosť, život ide ďalej a má svoje nádherne stránky, aj keď sme sami. Vždy sa oplatí žiť, jednoznacne pre seba samého, rodicov, surodencov, kamarátov. Svet sa nezrúti, keď možno nebudem mat deti, tých sa rodí stale dosť (na môj dôchodok bude stále kto robiť 🙂) Populácia bude naďalej fungovať.
Spýtaj sa ho či je on bez chyby
Vekom sa zvyšujú nároky na partnera a je jedno či muž alebo žena...vidím to vo svojom okolí, žiadny/a nie je dobrý/á..ďalej nechcú sa viazať, nedokážu robiť kompromisy