Napísala som svokre cez messenger

31. aug 2021

Ahojte zienky písala som tu o svokre ze sa stále nerozpravame a keďže sa hanbím skočiť do reči tak som jej napísala správu co myslite je to dobry nápad ? Za každú radu dakujem

tessa2299
31. aug 2021

Az na siesty krat som pochopila, o com je tento prispevok. Nabuduce trosku zrozumitelnejsie a skus davat ciarky a odlisovat vety od seba bodkami. 🙏..... je to blbe.... Strasne trapne by som sa citila. 🙂

blancheporte
31. aug 2021

Zly napad....to je to iste,ako keby si sa rozisla s chlapom cez sms-spravou.Nabrat odvahu a porozpravat sa.

zildo
31. aug 2021

Čo si jej napísala?

margotka33
31. aug 2021

Toto je už tretia téma o Tom ako sa nerozprávajte.. Vieš čo, ja sa tej Tvojej svokre ani nečudujem, že sa s Tebou nerozpráva. Veď ty si dobre telivo hlúpe... Sa čudujem, že synovi schválila svadbu s tebou....Koľko máš rokov?

autor
31. aug 2021

Ale mne to tak vyhovuje ,no co som jej napísala ze nemam odvahu jej povedat do oči ze uz dost bolo toho hnevu ,ze nech my prebaci ze nech sa na mna uz nehnevá

janinka007
31. aug 2021

akú radu chceš teraz, ked už si jej napísala? Čakaj už len na reakciu.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luci_ba
31. aug 2021

teraz neviem čo chceš počuť. Nevieme čo sa medzi vami stalo, prečo sa nerozprávate.. Avšak napísať cez mesenger je chovanie tínedžera, nie dospelej ženy. Ak jej chceš nieco povedať, dvihni sa a choď za ňou, pripadne zavolaj ak je ďaleko.

maximilie
31. aug 2021

Teraz som si už istá, ze sa zabavas. Zajtra (alebo ešte dnes večer) bude aká téma? Svokra sa mi neodzdravila? Svokra neodpísala?

h2
31. aug 2021

A prečo to teda nepíšeš všetko do jednej diskusie? Nedá sa tu čítať všetko. Veď keď už raz založíš diskusiu, prispievaj tam. Takto nevieme, o čo ide.

radacak
31. aug 2021

Nikdy by ma to ani nenapadlo🙈🙈🙈s mojou svokrou sa nerozpravam 5,, krásnych,, rokov.. Úprimne? Nechýba mi to.. Absolútne 🙏nie ja som urobila chybu..! Sice neviem o com je príspevok.. Ale napisala som moj názor 👏

nely1704
31. aug 2021

,, nech my prebači " 😁... zmysluplná diskusia

maximilie
31. aug 2021

@nely1704 prebačce pani 😅✋

zildo
31. aug 2021

Čo ti odpísala?

fleur1111
31. aug 2021

Ja byt tou svokrou, ani ti neodpisem. Nie len kvôli tej hroznej gramatike, ale takto sa problémy neriešia a už vôbec nie medzi dospelými ľudmi. Začni tým, čo ti má prepacit, čo si jej spravila?

autor
31. aug 2021

Nebudem vam tu vypisovať co bolo medzi nami áno napísala som kej ze my ma prepacit ohľadom gramatiky sa nevyjadrujem každý píše tak ako chce bohužiaľ zo svokrou som dnes ráno stretla na správu my neodpísala ale sme sa porozprávali som sa jej pytala ze ci čítala správu povedala ze áno ale ze som jej nemusela písať cez telefón ze ona my nemá co prepacit a povedala ze ale aspon to si cení ze som jej napísala takze nejde o to ako ci cez telefón alebo osobne každý ma svoj rozum

luci_ba
31. aug 2021

Tá gramatika má svoj zmysel. Veď bez čiarok, bez bodiek medzi vetami sa to nedá čítať. 🙈 A to naozaj nemyslim v zlom. 😉

zenazaba
31. aug 2021

Bohuzial? 😄😄 takze teraz si zas nestastna, ze sa uz spolu bavite?

margotka33
31. aug 2021

@zenazaba asi chcela napísať našťastie.. 😂😂

lubkavargova1
31. aug 2021

Ale ked sa spolu nerozpravate, tak si sa jej mohla rano spytat, ci citala spravu???

Inak podla mna ty si vyrabas svoje vlastne problemi a toho tu este bude hooooooodne vela. Inak podla mna tvoja svokra je mudra zena, ze ti dala taku peknu diplomaticku odpoved :D Ona nieco vie, co ty asi nikdy nepochopis....nevadi, aj taky ludi treba na planete zem.

banderaska29
31. aug 2021

prosím Vás, môžete mi to niekto preložiť ? cítim sa ako na psychotestoch a pri tejto otázke by som určite neprešla 😀 tvl....

karpina
31. aug 2021

Ked tvrdíš, že každý má svoj rozum, teda tým určite chceš naznačiť, že aj ty máš, tak nechápem načo tu zakladáš už neviem koľký krát tému, dokolečka o tom istom. Máš svoj rozum, tak konaj podľa toho.

tykat
31. aug 2021

Vies co... za mna fajn... urobila si prvy ustretovy krok, teraz uz len opatrne komunikovat nech sa to nepokazi. Drzim palce PS: gramatiku neriesim, rozumela som vsetkemu co pises.

sisulia
31. aug 2021

podla mna si spravila dobre, chapem, ze povedat nieco take svokre na priamo je ost stresujuce a dufam to bude brat ako mile gesto

autor
31. aug 2021

@tykat jediná rozumná žena co pochopila zmysel toho statusu dakujem vam veľmi pekne áno budem sa snažiť len aby bolo dobre este raz dakujem

autor
31. aug 2021

@sisulia áno musela som konať inak by to bolo furt o tom istom ozvem sa neozvem a teraz aspon vie ze s ňou chcem byt v dobrom aj vam dakujem pekne vidím ze sú tu aj chápave ženy nie len take co vedia kritizovať a riešiť gramatiku

via88
31. aug 2021

@maximilie 😂🤣😂😂🤣😂

maximilie
31. aug 2021

Prepac, ja gramatiku nekririzujem, len to slovíčko mi prišlo veľmi vtipné. Nehnevaj sa.
A k téme, mohla si to písať do jednej a nie zakladat tretiu ci štvrtú štýlom,,ráno som.sa nepozdravila svokre,.co mam.robit?" Riešiš tu, ci sa máš ozvať k svokre uz tretí den, a vždy dostaneš rovnaké odpovede... Veľa šťastia pri budovaní dobrých rodinných vzťahov!

fleur1111
31. aug 2021

Super, že ty si natoľko chápavá, že zakladáš štyri tie iste témy, aby si pochopila, že v každej ti všetci radia to iste.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz