Naozaj mi chýba zmysel pre humor?

mislove
13. aug 2017

Dobrý deň,
prosim Vás otvorte mi oči lebo ja už neviem...je podľa Vás sranda (vtip)keď sedíte v obývačke s priateľom,vaša mama prejde okolo a váš priateľ vám povie že má (vaša mama)sexy zadok a tr..kal by ju?
Tvrdí mi ze ja nemám žiaden zmysel pre humor,vtip a srandu,keď som mu povedala že to je choré a perverzne,a že sa mi tým zhnusil.
Ďakujem za odpovede.

chantalka86
13. aug 2017

@mislove suhlasim s tebou. A to zmysel pre humor mam, viem si ho aj sama zo seba urobit. Ale toto je "cez caru"..

tehulka2011
13. aug 2017

@mislove tvoj instinkt ta urcite neklame ;)

kiwi3
13. aug 2017

dufam, ze si robis srandu ty. keby to povedal o hocikom inom, tak je to pred tebou nevhodne a este na mamu? akoze je skupina chlapov, ktori si nieco take pred sebou hovoria (nic pre mna), ale ze to povie pred tebou a o tvojej mame, tak to mi uz pride aj ako nejaka porucha vyhodnocovania situacii, mala miera empatie atd.

bonovka
13. aug 2017

@mislove fuha..pri mojej temperamentnej povahe by mu to vysvetlila najprv facka,az potom slova..neviem,ako Tvoja mama,ale moja by to brala ako urazku,nie ako kompliment,takze by sa tym nedotkol len mna..ja osobne teda zvyknem konat impulzivne,ale toto keby mi zadrie,ukazem mu vchodove dvere,nech ich chlapec zavrie zvonka a viac prah tych dveri neprekroci..

oslo1
13. aug 2017

Ludia, ktori prestrelia, urazia ta a ponizia sa zvyknu vyhovarat, ze nemas zmysel pre humor.
Nastastie s vekom a skusenostami mi takychto ludi, vratane rodiny ubuda.
A k tebe, toto nie je o tvojom zmysle pre humor, toto je o chrapunstve, nevyzretosti a slovnej zasobe tvojho priatela.

sarain
13. aug 2017

Nie ze tebe chyba zmysel pre humor,ale jemu chyba sebareflexia a zmysel pre slusnost a respekt ako k tebe tak aj tvojej mame.

diuska86
13. aug 2017

Som zmyslom pre humor to veru nic nema, podla nna ide o choreho jedibca, nic v zlom

janulka1802
13. aug 2017

@mislove vtipné to nie je ani náhodou, je to vrcholne trápne a primitívne takéto poznámky a to ja rozhodne zmysel pre humor mám a posrandujem rada aj na takúto tému. Ja na Tvojom mieste balím kufre a čau, pá! Kamoška má podobného manžela. Je to trápenie pre ňu, neskutočne to ponižuje každú ženu, ale taký primitív sa nezmení. Poznám tiež takého starého pána 70nika, čo je celý život takýto. Žena sa robí hluchá, slepá, je totálna chuderka. Máš na výber.

candii
13. aug 2017

No ja si o sebe myslim ze mam tiez zmysel pre humor, rada si ho robim aj zo seba a casto aj z ostatnych ale toto mi teda vtipne nepride, skor nechutne a absolutne nevhodne..

ludkka0407
13. aug 2017

Ja si robim srandu rada aj sama zo seba,ale teda toto je vrcholne o neucte a nerespektovani ako teba,tak tvojej mamy.vela stastia pri rozhodovani,ci s takymto "muzom"zostat

moonlight1210
13. aug 2017

@mislove takyto nevhodny humor (nevhodna "vtipna" poznamka v nevhodnej chvili) mava casto aj inokedy?
(Nielen o sexe, aj pri inych temach).

A kto vo vasom vztahu ma prve husle?

dagaz
13. aug 2017

@mislove zbal mu kufre kym je cas. Nebodaj dojde dieta a na krku budes mat primitiva ktory ta bude ponizovat vzdy a vsade a v konecnom dosledku vsetko hodi na teba .

gabona1
13. aug 2017

Ja by som toto tiež nepovažovala za humor. Je to veľmi nevhodné, aby niečo také hovoril na tvoju mamu. Čo už potom robí a hovorí, keď vidí iné cudzie ženy. Možno by si bola prekvapená. Dávaj pozor, sú to možno prvé znamenia, že to nie je ten vhodný partner do života.

yennn
13. aug 2017

Navyse to, ze ide o svokru mi laicky naznacuje ze nema hranicu tam, kde ju ini bezne mavaju, zlakla by som sa.

vanesanova
13. aug 2017

Tu ani nejde o to ci to pripada vtipne tebe ako to ci to bral tvoj priatel ako vtip..treba to zistit ci to nemyslel naozaj vazne a nezakryl to len za vtip.ano aj mna by to nasralo a asi by som si uz davala nanho vacsi pozor...

vanesanova
13. aug 2017

@dagaz ono je fakt ze ked sa nestiti povedat nieco taketo o svokre co potom hovori o inych mladych babach s kamosmi ked tam nie si...

ivka225
13. aug 2017

S humorom to nema nic spolocne, je to prejav toho najtupsieho primitivizmu.

jana_eyre
13. aug 2017

Je super, ze to povedal, aspon mas moznost zbavit sa "vtipneho" blbca.. Po takej poznamke by som ho asi oplula, radsej byt vazna cely zivot ako sa smiat na takychto primitivnych poznamkach..

vanesanova
13. aug 2017

@bonovka ved toto...kebyze to povie pred mojou mamou tak ona sama by najprv mu taku svihla kopla ho do riti a potom by ho s revom asi vykopla z bytu za golier lebo toto vazne nie je kompliment pre ziadnu zenu ak sa to povie priamo pred nou lebo ziadna slusna zena toto neberie ako kompliment ale ako urazku.

nightrover
13. aug 2017

To je presne jedna z tych obrovskych cervenych vlajok, co ti ukazuju, aky ten clovek je a ze sa ho treba zbavit. Taketo nieco sa nezmeni, akurat tak k horsiemu. Ked to budes ignorovat a snazit sa to nejako ospravedlnovat a "nerobit z komara somara", o rok dva tri tu budes nestastna vypisovat, ze si doma s dietatom a muz sa k tebe sprava otrasne atd atd. Vacsina tychto nestastnych zien sa mohli tomu vyhnut, keby boli ochotne vidiet cervene vlajky a poslat takych prinitivov do riti.

michal3691
13. aug 2017

jaky som rad ze ziadnu zenu nemam 🙂 Problem zien je ked si myslia ze chlap bude hrat formu od rana do vecera jak si " panicka zela " lebo inak ho posle do rity tak to je pekna perspektiva 🙂

tomiholjubavi
13. aug 2017

@mislove o mne tiež ludia hovoria, že mam zmysel pre humor, ale toto mi nepripada smiešne. skor uchylne 😨

missguerlain
13. aug 2017

To nema s humorom nic spolocne, to je proste nevychovany debil. Lebo aj keby mala tvoja mama neviem jak sexy zadok, tak niektore veci sa proste nehovoria, nekomentuju. Toto ked vypusti, este s tym, ze by ju trtkal, tak to je uz fakt debil na entu. Poslat do prdele, to neprevychovas.

nadula01
13. aug 2017

No však, keď teda tebe chyba zmysel pre humor, tak až budeš najbližšie u svokrovcov, tak mu povedz,ze jeho otec je tak strašne sexi, žeby si ho hneď dala dole
Ale čo to trepem. Utekaj dievča, je to sedlaaaak

tomiholjubavi
13. aug 2017

@michal3691 drviva vacsina zien vobec neocakava, ze muz bude hrat formu...ani ja od toho mojho nie..chodi si po dome iba v trenkoch, prdne pri romantickom filme, zahreší si za volantom, ruže denne veru nekupuje a uprace si po sebe len keď mam pms a fakt zlu naladu, inak nie. Ale dpc ak ma iba akoze "drzat formu" a krotit sa v poznamkach o tom, ako by trtkal moju mať, tak nech to radšej povie a ťahá do ahoj 😅 lebo zdravemu jedincovi by to ani na rozum neprišlo...a nie, že zdržujem sa komentara, lebo struham formu 🙏 🙈 facepalm

nadula01
13. aug 2017

😂👏
Bože ďakujem, že môj chlap je normálny, lebo toto co tu čítam..

mimi1237
13. aug 2017

@mislove
kopni ho do prdele
a na rozlucku nech mu tvoja mamka da jednu vychovnu len tak "zo srandy "
primitiv...

katrin21
13. aug 2017

toto ma byt humor? to je ubohost..... ruky prec od takeho chlapa podla mna...

vanesanova
13. aug 2017

@tomiholjubavi tak to mas vazne velku pravdu!a smejeme sa jak opice s muzom teraz na tvojom opise dnesneho "romantickeho hrdinu" no ako keby si opisovala toho mojho a uplne sa spoznal hahaha 😂

cacianka
14. aug 2017

táto nechutná, primitívna a trápna poznámka chlapa ale vôbec nemá nič spoločné s humorom, a je naozaj blbý ked to zvaľuje na teba.
dovi, dopo, dopi s ním,
čo len trochu normálny chlap také z huby nevypustí ani omylom, nemusí ani formu strúhať, hrať sa na úžasného, prosto blbé reči cez čiaru.