Naozaj je to tak, že sa mužom nechce?

anka123123
4. apr 2017

Ahojte.
Píšem, túto vec, pretože mi nedá keď čítam tie príspevky. Možno ma budete niektoré odcudzovať, zatracovať. Som vdova 2 roky, manžel mal autonehodu. Mala som manžela, ktorého by ste dlho hľadali. Nezabudol mi dať ráno večer pusu, povedať že ma miluje, nebál sa žehliť, variť, nikdy mi nepovedal škaredo, nebál sa práce v záhrade, umiloval by sa k smrti, je toho veľa. Samozrejme mal aj svoje muchy. Ja som mu veľakrát nadávala debil, aj iné nadávky. K milovaniu som pristupovala už len keď sa mne chcelo. No ale osud to celé zmenil. Ja som ostala sama s dvoma deťmi. Peniaze bolo treba. Mám fyzioterapiu, tak som sa časom dostala k tantra masáži. A to je to prečo som sa rozhodla písať. Robím tantra masáže, čiže stretávam sa s mužmi každý deň. Pre tie čo nevedia, nie je to prostitúcia. Počúvam ich príbehy. Veľa z nich sa sťažuje, že ženy nemajú o nich záujem, chýbajú im ženské dotyky, rozhovory. Ano dámy chýbajú im aj rozhovory. Koľký mi tvrdia chcem sa porozprávať, ale hneď ma vysmeje, pochopí to inak ako som to chcel povedať. Ak sa chcem milovať nechce sa jej a vnucovať sa stále, to už ma nebaví. Boli by ste prekvapené koľký muži chodia na takéto masáže a možno aj ten váš. Verte ak by sa dal vrátiť čas, robila som veľa vecí inak. Pre mužov je milovanie dôležité, veľa vecí sa od toho odvíja. Ak sa vám aj nechce stačí mu chvíľka a bude spokojný, vráti vám to inak, ako to záleží na vás. Ak sa mu povenujete aj on sa bude venovať vám. Ak máte pocit, že sa vášmu mužovi nechce, tak verte že už to rieši inak. Len malému percentu mužov sa nechce zo zdravotných dôvodov.
Položíte si otázku a kedy sa niekto povenuje mne? Máte doma manžela.
Prajem vám milé manželky čo najviac krásnych a šťastných chvíľ s manželom.
Anka

dominika6
4. apr 2017

@anka123123
aj ty sa budeš čudovať,no je to tak..a ktorá na to nepríde v manželstve,lebo sa jej nič nechce,alebo má iné priority,nech sa nediví,že chlap chodí na ,,debat,,inde...

obsadenemeno
4. apr 2017

@anka123123 odcudzovat?????? Nemyslela si nahodou "odsudzovat"??? Odcudzit sa da penazenka, alebo aj manzel napriklad. Ale to by sa ten manzel musel najprv odcudzit s manzelkou. Potom ho moze nejaka odcudzit a vsetci ju budu odsudzovat. A ti, co odsudzuju, nevidia, ze chudacik potreboval trosku podebatit a pomasirovat.....(ci uz ego, alebo vtaka) 😎
Tak sa chudacik odcudzil s manzelkou a teraz ich vsetci odsudzuju.

mysicka36
4. apr 2017

@anka123123 mrzí ma strata tvojho manžela. Ano, niekedy od tých našich manželov nejako veľa očakávame a zabúdame ich počúvať.

0silvia0
4. apr 2017

@anka123123 ja som napríklad tu na MK čítala veľa príbehov keď sa ženám "chce" a muži sú akísi asexuálni...

zibi
4. apr 2017

@obsadenemeno mozno sa len obycajne pomylila ..naco ta prednaska zo synonymickeho slovnika 🙄😉

inak dobra tema, boze cakam co sa tu z toho vyvinie ... omg to zas bude 🙈🙊

eeffka
4. apr 2017

@anka123123 uhmmmm takze sa nejedna o zaobalenu prostituciu? no ja ti neviem podla mna ano
fyzioterapiu beriem, to je prospesne, ale ak by si sahla mojmu muzovi ponize pasa nebolo by cim masirovat 🙂

http://www.regeneracnemasaze-eywa.sk/tantra_mas...

tranquillo
4. apr 2017

@obsadenemeno načo toto pravopisno - gramatické okienko? Veď každý pochopil čo tým myslela

anka123123
autor
4. apr 2017

@obsadenemeno
Máš pravdu odsudzovať. 🙂
Ver mi niekedy to manželka ani nespozná. Milujú sa občas, kedy sa manželke chce a ona si myslí že to tak má byť. Za to podebatenie a pomasírovanie dajú aj ten posledný cent. Bohužial príroda im to vyriešila tak, že sa im odkrví mozog niekedy. Nám sa zase prekrvuje niekedy až moc, keď sme raz mesačne nervózne a výbušné.

moni244
4. apr 2017

Och moj boze 😀 jasne, chlapi su chudacikovia, ktore maju doma zenske, co sa im nevenuju a preto hladaju potesenie inde 😀 a teraz tu o 3 prasiatkach

anka123123
autor
4. apr 2017

@moni244
Píšem to ako zažívam realitu, je na každej ako to prijme. Nemajme niekdy ružové okuliare. Takto s mužmi je. Ani my ženy nie sme ideálne.

michaelkanr
4. apr 2017

Nuz, ja si myslim ze to byva na oboch stranach, neda sa povedat, ze by muzi boli viac zanedbavani ako su zanedbavane zeny muzmi.
Rozhovor ako taky je celkovo problemom, ludia vela pracuju, potom cumia do tabletov a na rozhovor nie je cas. Muzi casto zabudaju zeny pochvalit, ako dobre vyzeraju, ako sa staraju o domacnost (casto je to v rezii zeny). No a je pravda, ze zeny casto muzom nedopraju sex tak casto, ako by muzi radi.
Ak sa dvaja maju vo vztahu radi, musia na nom pracovat, rozpravat sa, zaujimat sa o druheho. Kazdy to teoreticky vie, ale v praxi casto zlyhavame vsetci.

0silvia0
4. apr 2017

@anka123123 a moja mama celý život frfle že sa s ňou otec nerozpráva a že si ju nevšíma... ja by som to tak genderovo nevymedzovala, vzťah je o dvoch a každý by mal do vzťahu prispieť svojou trochou, všímavosťou, empatiou k tomu druhému. Ak sú obaja vnímavý k tomu druhému, vzťah prekvitá.

rawmamka
4. apr 2017

@anka123123 Ahoj Anka, v prvom rade, je mi veľmi ľúto, že si prišla o skvelého chlapa 😔 a deti o otca ...... tiež mi je ľúto, že si si až po jeho smrti uvedomila ako málo niekedy stačí k rodinnému šťastiu a nemyslím tým len milovanie, ale najmä pochopenie, dotyky, rešpekt, prejavy úcty, milé slová namiesto nadávok,..... Ale podstatný je tvoj odkaz tým ženám, ktoré majú svojich mužov po svojom boku a majú šancu veľa vecí vo svojom vzťahu obrátiť k lepšiemu 😘 . Ja mám tiež doma jeden exemplár úžasného chlapa a veru priznám sa, že sem tam som k nemu nespravodlivá a tak trochu potvora 😔 , jednoducho viem, že by mi zniesol aj modré z neba a sem tam to využijem....... Je čas na zmenu k lepšiemu z mojej strany, najmä menej ho brať ako samozrejmosť a byť vďačnejšia za každú chvíľu, ktorú spolu prežijeme 😉 .

P.S.: Ide v tantrických masážach aj o niečo erotické alebo ako to vlastne je ?

moni244
4. apr 2017

@anka123123 tak to s muzmi nie je, len radi kecaju a hraju sa na chudatka, netvrdim, ze zenu su idealne, ale ked chlap je cely tyzden d vecera v praci, potom si odskoci na "masaz" a cez vikend svoje konicky, kedy sa mu ma zena venovat?

obsadenemeno
4. apr 2017

@zibi nepomylila, myslim, ze toto uz je na zmenu pravidiel slovenskeho pravopisu....... vsetky len odcudzujeme a neodsudzujeme..... a napisala som to tak preto, lebo dufam, ze si to aspon zopar mamiciek uvedomi a zapamata.....v takomto kontexte je to snad lahsie..... nadej umiera posledna.....😕

A k teme - no nie su vzdy len zeny na vine, mila Anka..... skoda, ze k tebe nechodia na tantricke masaze aj zeny...... videla by si, ze je to tak 50:50.

katarinapekna
4. apr 2017

Čo chcel autor vyjadriť tak hlbokou filozofickou témou???? Venuj sa detom a neries penisy.

vroni
4. apr 2017

@anka123123, ty ziadnu realitu nezazivas. Ty zazivas, ze sa k tebe pride muz uvolnit a pokecat si bez toho, aby musel riesit maly plat, blbeho sefa, nevychovane deti, hlucnych susedov, dopln si luvolne. Proste si s tebou urobi chvilku MIMO reality. Potom je doma uz len v realite a na kecy a masaz s manzelkou uz nema ani cas ani chut a riesi s nou prihoretu veceru, vybrakovane konto a vecny nedostatok casu. TO je realita. Pochopila som, co si tym chela povedat, ale sorry, muz, ktory si ide vyinkasovat sluzby takehoto formatu ma problem niekde celkom inde ako v manzelke.

zibi
4. apr 2017

@obsadenemeno obdivujem tvoj zapal a idealizmus , ale ja som realistka ... 😝
uz len "koli uzastnym" veciam ma "odcudzovanie" nerozculi 😉

anka123123
autor
4. apr 2017

@obsadenemeno
Ale chodia, len samozrejme nie toľko ako muži. Tu sa ženy sťažujú, väčšinou na hrubosť manžela, alebo prídu len na tú masáž, ktorú by vraj doma nikdy nemali. Je to individuálne.

anka123123
autor
4. apr 2017

@vroni
Ale zažívam realitu. Práve o to ide, že kde skončí. Ak končí u mňa je to ešte OK a budeš prekvapená koľkí z nich odmietnu intímnu masáž. Horšie že ak chodia inde. Roky utekajú a nevrátiš to ani ja ani ty. Tie problémy ktoré si popísala zažívame väčšinou všetci.

majka35
4. apr 2017

@obsadenemeno aký lacný koment, ale ako tak čítam, si na neho patrične hrdá ...nebyť tvojho vyčerpávajúceho vysvetlenia, asi by sme všetky ostali v úplnej nevedommosti ... ešteže ťa tu máme ...

obsadenemeno
4. apr 2017

@majka35 lacny sa mozno zda tebe..... asi nepoznas nadsazku a nemas zmysel pre humor...... 😒

Mne to prislo ako zaujimava slovna hracka..... no ale to ty, pani spravodliva asi nepochopis...... 👏

dominika6
4. apr 2017

@anka123123
ako tá masáž prebieha?
nechcem linky,ani videa,...chcem opis..

0silvia0
4. apr 2017

@dominika6 opis do momentu intímnej masáže alebo chceš aj opis intímnej masáže? 😨

emilia25
4. apr 2017

Taha nam uz na 12 rok co sme s muzom spolu za ten cas sme si nikdy nepovedali koza ani cap ani len zo srandy a nie to este horsie slova.nema problem varit upratat nema problem o 4 deti sa postarat.kazdy den niekolko razy si povieme ako sa moc milujeme povie mi aka som krasna ked sa usmievam ja mu poviem ze je ten najuzasnejsi muz otec milenec na svete.okrem 8 hodin co je v robote sme stale spolu a vsade chodime spolu.uz aj susedia sa pytaju ze nas vidia stale spolu ci sa tak milujeme.ano milujeme sme spriaznene duse.a ja si vazim velmi to co doma mam a dakujem bohu ze mi ho poslal.a boha prosim len o nase jeho zdravie.

dominika6
4. apr 2017

@0silvia0 chcem opis od jeho príchodu...ako si zadefinuje požiadavku( pri ich slovnej zásobe),až po opis procedúry...😀
ved ak dobrá manželka,tak s presným návodom...

obsadenemeno
4. apr 2017

@anka123123 no tak vidis. A este zaujimavejsie by bolo, keby k tebe chodili manzelky tych "uzasnych a nepochopenych" muzov, co sa stazuju na tie svoje manzelky, ze s nimi nespia, nepokecaju...... kazda minca ma dve strany a mozno manzelky s nimi nespia, lebo chlap stratil zaujem sa v tej posteli aj posnazit a chce si jednoducho hupnut na zenu a vytriast sa do piatich minut, lebo slovo "predohra" ho naplna hrozou a nedajboze ak sa zena chce po sexe rozpravat......to je pre nich nocna mora.
Kazdy sme iny. Su aj zeny, aj chlapi, co su nahovno partneri. Alebo tam proste uz ten ohen vyhasol a su spolu zo zvyku, koli detom, pre majetky....... a vo vseobecnosti, su to aj tak chlapi, co nekomunikuju, vo vacsine pripadov. Tebe rozpravaju veci, lebo si pre nich len osoba, ktorej platia za masaz. Lebo mozu povedat hocicio, ty nevies, ci je to oravda, alebo sa sami pred sebou ospravedlnuju, a hladaju vinu v inych. Keby si s nimi zila, bolo by to inak.

miadi
4. apr 2017

Podla nemeckeho sudu je tantricka masaz prostitucia ..dotykas sa genitalii tak aby nastal happy ending v amerike to robia vacsinou aziatky ..ale to je jedno si vdova nikoho tym nepodvadzas no chudaci chlapi ženy sa im nevenuju. Iba nechapem ked tvoj muz bol taky super preco si mu nadavala do debilov? Si si nevažila čo si mala ved to je dehonestujuce nadavat partnerovi (to len tak do buducna ked budes mat vztah nerob druhym co nechces aby robili tebe) ta uvodna otazka co sa im nechce? Akoze sexovat?jasne ze sa im chce. Ak doma riesia iba vtedy ked sa chce žene tak hladaju inde.Videla som dokument kde prostitutka povedala ze vacsinou chcu od nej to co nedostanu doma fajku a anal. Hmm ale dost nechutne ze si to kupia niekde taketo veci ked slubili vernost a potom donesu domov daku pohlavnu chorobu ..inak to je uz aka lenivost ze idu k tebe to si tu tantricku masaz nemozu urobit sami sak v Tom maju prax od puberty😆Ale chapem niektore zeny si idu dat umyt vlasy ku kadernikovy vzdy je to lepsie ked to robi niekto druhy..mozno to co ti rozpravaju je len taky ich alibizmus aby sa citili lepsie ako ked hovoria milenke ze manzelka je hrozna ze sa chcu rozviest nespia spolu bla bla pritom manzelka je uzasna a on si ju chce nechat len dako musi ukecat tu milenku nech vyzera on lepšie lebo v skutocnosti ju ma len na sex hoci so zenou mu to klape no nebavi ho monogamny zivot.. a ty sa potom citis lepsie v praci ako taka psychologicka ze nie len pimpulaka pomasirujes ale im aj na duši ulavu prinesies pocuvas tie ich staznosti na manzelky polutujes ich sak preco nie ked za to platia ..Len načo tu pišeš zenam nech počuvaju muzov nech sa dotykaju nech sexuju viac nech nie su lenive ved potom prides o chleba 😊 ( to vies ze kym robis tuto pracu nemas sancu na normalny funkcny vztah lebo muži nechcu byt s niekym čo robi druhym mužom orgazmi či za peniaze či zadarmo ..) je zbytocne trapit sa či riešit vztahy druhych človek sa musi sustredit na seba svoj vztah s partnerom tak vela štastia v laske prajem mozno vdaka tejto praci potom aplikujes nove poznatky zručnosti na svojho vyvoleneho a budes mat istotu že nechodi na tantricku masaz (ja toho mojho vyštavujem po vsetkych strankach a zaroven som jeho najlepsi kamarat tak nemam obavy zeby niekde hladal zabavu inde)

alerka
4. apr 2017

@obsadenemeno som v soku.. uz sa tu nikto nehanbi.. Kazda druha pise ako analfabeth ale vtipne vyjadrit a vysvetlit do dosledkov.. to uz nieee. Mna napr. vytaca ked si dospela osoba neuvedomuje ze ked niecomu "NEROZUMIE" to este neznamena ze ju nikto "NECHAPE" povacsine "tomu chudata nechapu" 😀😀😀

obsadenemeno
4. apr 2017

@anka123123 a este jedna vec - ta takzvana "tantricka" masaz ma do ozajstnej tantry daleko..... je to len pekny nazov na masaz, ktora skonci tym, ze sa chlap urobi alebo aj neurobi...... ked nejdes tam dole, je to len obycajna masaz chrbta ci inych casti tela. Ak ides aj na intimne miesta, je to proste eroticka masaz, alebo proste sex bez vniknutia (pre toho chlapa - neviem, ako pre teba, ale mne uz to hranici s prostituciou,no). Tantra je vlastne ODDIALOVANIE vyvrcholenia az do chvile, kedy vyvrcholis bez vystreku ( u muzov). Takze si myslim, ze ta "tantricka" masaz, co ponukas by riadne sokovala nejakeho fakt skuseneho tantrickeho experta z Indie. 😉