Náladový muž

tatisna
27. apr 2022

Ahojte,mám naladoveho muža. Nič mu nie je dobré. Ja viem že mám chyby ale niekedy už nevládzem znášať jeho nálady. Začalo to odkedy máme deti, nemá s nimi trpezlivosť,kričí po nich hneď a keď placu,hovorí,že sú rozmaznané. A že ja som ich rozmaznála. Teraz som nastúpila do práce a už mi vyčíta že sa mu nevenujem. Mám pocit že mám tretie dieťa doma. Čo s tým? Moja láska k nemu takým správaním trpí. Poraďte čo robiť...

bosorka2302
27. apr 2022

a ako sa mu mas venovat 🙂 ?

tatisna
autor
27. apr 2022

@bosorka2302 vyčítal mi že ani čaj mu neurobím,že si nevšímam či má dieru na svetri a tak...ja neviem čo robím zle. Aj sex sa nám zlepšil v poslednej dobe a on stále vidí len to zle. Áno deti zlostia občas,ešte sú malé ale sú zdravé. On čaká že sa budú správať ako dospelí...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bosorka2302
27. apr 2022

@tatisna ziarli ze chodis do prace?

sissy27
27. apr 2022

@tatisna nevšímaš si, že má dieru na svetri? ako pardon, čo on je nesvojprávny?? a on si všíma tvoje potreby, kedy naposledy ti povedal, že dobre vyzeráš, že si zmenila účes alebo že sa ti odtrhol gombík na blúzke? on sa tebe ako venuje? kedy naposledy spravil čaj alebo kávu tebe?
Rozmaznané decko je akurát tak on. A keď si to necháš a budeš sa mu ospravedlňovať a skákať ako píska, tak sa to bude zhoršovať. Deti sú vaše spoločné, domácnosť je spoločná, zarábate obaja, tak nech sa preberie z toho divného sna, že ty si jeho animátorka.

tatisna
autor
27. apr 2022

@bosorka2302 áno mám ten pocit. Robíme v jednej firme. Dostala som novší mobil ako on...hovorím,mám taký pocit,stále mi niečo vyčíta.

bosorka2302
27. apr 2022

@tatisna velke decko, namiesto toho aby ta plnohodnotne zastupil, dupka nozkou ako 3 rocne dieta ze maminka je v praci

h2
27. apr 2022

A on ti urobí čaj? Zaujíma sa on o teba? Predpokladám, že hoci si práve nastúpila do práce, stále máš väčšinu starostí o deti a domácnosť na svojich pleciach. A ešte on je urazený, že naňho ti až toľko času nezvyšuje. Otočila by som jeho správanie proti nemu: "nezaujímaš sa o mňa, teraz som prišla unavená z práce a ani čaj mi neurobíš, neopýtaš sa, ako som sa mala, už sa mi vôbec nevenuješ 🙄".

h2
27. apr 2022

Na to, že si nevšímam, či má dieru na svetri, by som povedala: "Ahá, prepáč, naozaj som si nevšimla. Máš dieru na svetri." A tým by to pre mňa skončilo!

janiela6
27. apr 2022

@tatisna Má zlomené ručičky, keď si nevie urobiť čajík? On nežije v rovnakej domácnosti? Nemá snáď rovnaké povinnosti voči domácnosti a deťom ako ty? Má ťa za slúžku? Jáj, takýchto chlapov by som... Opýtaj sa samej seba, načo ti je takýto chlap. Len aby doniesol peniaze a tým to pre neho končí? On ti má pomáhať a nie ty ešte aj okolo jeho riti skákať.

zmrzlinka2021
27. apr 2022

@tatisna
Ako čo ty mas s dierou na jeho svetri?
Si nejaka jeho sluzobna, či ako?

tatisna
autor
27. apr 2022

@janiela6 nemôžem povedať že nepomáha. Umývačku naplní,vyberie,dá vyprať,povesi, len v kuse mení nálady...a niekedy mám pocit že ani nemá rád naše deti. Majú 5 a 2 roky a veľa revu občas ale aj preto že na nich kričí. Keď je s nimi sám hoc aj hodinu,vypočujem si že nevládze a pod. A čo ja čo som bola na rodičovskej 5 rokov??? Celý deň sama s nimi a on príde o 4 domov a po hodine má dosť ..

bosorka2302
27. apr 2022

by ste neverili kolko muzov sa zeni z toho dovodu, aby sa mal kto o neho starat.

hopsadobrandejsa
27. apr 2022

"vyčítal mi že ani čaj mu neurobím,že si nevšímam či má dieru na svetri a tak"

Trpi tvoj muz nejakym hendikepom? Zrakovym alebo inym???

Pokial nema zlomene obe ruky a ma zdrave oci tak caj si dokaze urobit aj sam a deravy sveter sa da odlozit bokom nech sa opravi a obliect si druhy.

Su "problemy" a problemy, ale niekedy sa mi ozaj zastavuje rozum co za muzov mate poniektore doma. Ked prave nic nerobi tak si ten caj snad dokaze urobit aj sam....ci nie?

Mne mama tiez urobi kavu ked prave nieco robim v dome a som zaneprazdneny, ale stazovat sa preco mi neurobi kavu ako keby to bola jej povinnost, tak to veru nie 😂😂😂

Mas doma male decko.

zmrzlinka2021
27. apr 2022

@bosorka2302
To ti verim.
Pre mna je skor alebu UPLNE nepochopitelne, ze zeny to vobec akceptuju. Dnes kopec ludi zije pred svadbou akoze "na skusku", to nevidia, ze chlap si nevedia zasit veci, upratat, navarit,..? Načo tí ludia vobec spolu byvaju... ked aj tak polovica tych zien skoncí s dlhým nosom

hopsadobrandejsa
27. apr 2022

@bosorka2302 Seriously? 😀

macikovaiveta
27. apr 2022

Tvoj muž je digitálny , nemá ručičky ?

zmrzlinka2021
27. apr 2022

@tatisna
Ale tvoj manzel ti ani nema pomahat.

Pomoct ti moze prist mama, kamaratka, ja - proste clovek, co s vami nebyva a nezdiela domacnost, deti, rodinu.

Manzel je rovnoceny clvoek v rodine ako ty a rovnocene ma participovat na domacnosti a pri detoch. Je to aj JEHO domacnost, JEHO deti.

bosorka2302
27. apr 2022

@zmrzlinka2021 asi tym zenam je to jedno, chcu zapadnut, zalozit si rodinu a zas povedzme si narovinu kolko vyrovnanych muzov beha po svete? nie je ich az tak vela 🙂 Pre mna je to rovnako nepochopitelne, len co pocuvam panske publikum ze preco sa zenili, velmi vela povie ze aby sa mal kto o nich starat. Rovnocennu partnerku az tak nepotrebuju, cest vynimkam

h2
27. apr 2022

@hopsadobrandejsa Fakt? Keď odložím deravý sveter bokom a dám mu čas, on sa sám opraví? To som nevedela, že aj svetrom sa sami hoja rany. Vďaka za tip. 😁

hellwant
27. apr 2022

Že dieru na svetri si nevšima...hmm.. a co dieru vo svojej hlave, tú nevidí, že mu rozum zdrhol?

panelacikova
27. apr 2022

@tatisna mňa by zaujímalo, kto mu ten čaj varil 5 rokov v práci....

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siska53
27. apr 2022

@tatisna poznam to... 😕

zuzu11166
17. máj 2024

@tatisna no,asi by som mu presne tuto vetu povedala,co pises...
Ze: moj zlaty,ty cakas,ze deti sa budu spravat ako dospele,no mohol by sa ty spravat ako dospely-si tiez rodic a spravas sa ako moje tretie dieta.
Bol taky uz po prvom? Ak ano,mne by uz druhe urcite neurobil