V čom ste klamali rodičom v puberte? A ľutujete to s odstupom času?
@sudocek nemáte sem svoje meno, takže nemyslím, že môžte ;)
Klamala som že som ešte stále poctivé dievča 🤣aj keď ona vedela že to tak neni. Ale ja som ju tak presvedčila že nakoniec ma donútila ísť na gynču.neskor ma to mrzelo že som jej hneď nepovedala pravdu. Ale tak to už bolo pred 14 rokmi. A vy ste ako oklamali rodičov?
A ty autorka? Ty tu nemáš ani nick 😉
Silno som sa zamyslela a nijaké mi nenapadá... 🤷♀️
“Ja som nefajcila…
- to som kamarátke držala!”
(A milión žuvačiek v puse…🙂)
*nieje to extra ale ja som mala potom už s rodičmi super kamarátsky vztah takze som nemusela klamat 🙂
@malinoismum Aj ja som fajcila 🙈, medzi 16.a 18r a nasi o tom vedeli
Autorka /autor ty si nám ešte stále nepovedala/dal. Tvoje najväčšie klamstvo rodičom 🤔
Mam ta rada. :D
@sudocek mala som prísnych rodičov, takže toho bolo viac ale asi také najhoršie, že som mala ísť ku kamarátke späť a išli sme na diskotéku
@jana_eyre_2 lebo mám svoje vlastné meno v Nicku, ale väčšina nemá, kto má nemusí odpovedať
Mysleli si, že som počas ich dovolenky doma, ze strazim byt. A ja som si zatiaľ odskočila do Tunisu :D mala som už 18, neviem ci sa to ráta ako puberta. Ale otec doteraz netuší, že som bola preč. Zrovna nas vtedy vykradli :D
Tak to popravde sa stalo aj mne. Ale to nebolo pre mňa až také klamstvo 🤣kým nás domov aj s kamoškou nedoviedli policajti.
@travelllerka a keď vás vykradli tak sa ťa nepýtali že kde si bola?
@sudocek to sa nám našťastie nestalo, prečo vás doviedli policajti? :D
Mali sme cca 13-14 rokov vtedy.
Ja si ani na specialne klamstvo nespominam, nasim netrebalo klamat. Raz som na strednej na skolsky vylet kupovala marihuanu od kamosa z Viedne, na ktoru sme sa vyskladali, 16 jointov. Mama mi ich nasla v taske..musela som ich vyhodit do smeti, ale 2 mi dovolila zobrat, lebo vsak v tom boli peniaze bab z triedy 😅😂
To sem nemôžem napísať 🤣