Kde sa dá nájsť aspoň milenec?Mám 32 rokov,polovicu života za sebou a doteraz som nezažila pravu lásku,lebo neverím chlapom.Sesternica mi poradila,že mám si nájsť dvoch milencov a takto sa odputam a aspoň nebudem ani k jednému pripútaná.Vraj aj keď budem vo vztahu,tak treba mať ďalšieho chlapa,nejakú zálohu.Suhlasite stym?
Sesternica je srandistka, dvaja su malo, aspoñ troch treba, a medzi nimi aspoñ jedneho cernocha, nech je veselo🤦♀️
Polku zivota si nikomu neverila, preco nezostanes pri overenom postoji. 🙂
Bože, už asi 4ty prispevok o tom ako sa citite staré atď..preboha, veď život po 30tke ešte len začína, bud najdes pravu lásku hned, alebo budeš mať viac lások, kým ju nenájdeš, o tom je život, takže nebud smutná a ži 😍
🙈 a tebe ide o čo, potrebuješ len niekoho do postele alebo skúsiť konečne nájsť aj tú lásku?
Jasné.sesternici veriť treba....
Čo tak trochu popracovať na sebe.aby mal o teba záujem aj skutočný muž?
Nesúhlasím keď chceš riskovať pohlavne choroby zober si aj 20. Jedna vec je nejaké kamarátstvo s výhodami kde sa dohodnete ze budete spat spolu len vy a ina vec milenec... Teda asi si treba aj ujasniť pojem milenec ja si pod milencom predstavím muza co bud nemá vzťah a spi s "kazdym" alebo podvádza svoju zenu... A po dalsie neviem v com by ti to malo pomôcť okrem sexu. Píšeš o milencoch nie priateľoch alebo nadviazani nejakeho ineho vztahu ako len sexuálneho takže za mňa nie. A keď ti ide len o sex zadarmo chod na pokec, badoo, tinder tam takých milencov nájdeš kopu.
@leni1977 aj aj
No áno máš pravdu. Niektoré ženy sú staré už v 30tke ale inú kvitnú a žiaria aj v 50tke.
Je to zmýšľaním a ak rozmýšľaš takto tak ti ani 10 milencov nepomôže
Tak si určite nezačínaj s viacerými naraz, z toho nič dobré nepozerá. Rady sesternice by som nebrala do úvahy.
Sesternica vobec nejde s dobou.. K tym milencom predsa potrebujes aj milenku... Co budes trocharit.. 😁
a ta Tvoja sesternica ma kolko milencov? dufam, ze aspon na kazdy prst jedneho :D
32 a najlepšie roky za tebou? 😂😂😂 no keď myslíš, tak asi áno, ale v tom prípade nehrá vek-číslo žiadnu úlohu lebo človek je proste "starý" a uhundraný stále, aj zmýšľaním.... takto si chlapa nenájdeš 😝
@viky173 ona ma dvoch
Pohlavne choroby ti nieco hovoria???
tvoja sesternica je nedozreta,povrchna zena,pretoze ked mas plnohodnotny vztah s muzom,ver mi,ze dalsieho nepotrebujes....a tiez kedy by si to aj stihala?praca,pridu deti,domacnost....daj sancu a buduj vztah s jednym.
Dobrý nápad, ešte sa do jedného zamiluješ, s druhým otehotnieš a nudiť sa zaručene nebudeš 👍
Moja v rzrpvom rade ak hladas lasku..
Zastav sa... A popozeraj okolo seba. Každého chlapa, ktoreho mas okolo seba, nezadaneho, zhodnot. Ak najdes kamarata, ktory pre teba spravi aj posledne... To je ta laska... Len ty ju nevidis. Otvor oci a zistis....😊🙏A skus tomu dat sancu
32 rokov a hovoríš, že najlepšie roky sú za tebou??? Ja mám toľko isto a mám pocit, že žijem aktuálne najlepšie roky. Pravý vzťah môže prísť aj o 10 rokov, moja kolegyňa chystá svoju prvú svadbu ako 46ročná a chcú aj bábätko... Prosím ťa, 30tka neznamená automaticky, že patríš do starého železa alebo že si nikdy nikoho nenájdeš. Si v najlepších rokoch - predpokladám, že máš stabilnú prácu, zázemie, skúsenosti, si mentálne dostatočne vyspelá a dospelá... Žena, užívaj si život!! Depkami a plakaním do vankúša nič nevyriešiš. Choď medzi ľudí, prihlás sa na kurzy, cestuj, vezmi kamošku/kolegyňu/sesternicu večer do mesta a bav sa. Ver, že vzťah príde, len sa netreba deptať...
32 rokov a polovicu života za sebou? 😀 tak to už nevyberaj milencov, ale truhlu a parte 😀
a nie, v dobrom vzťahu ti netreba druhého milenca a v zlom vzťahu nemá zmysel ostávať a držať si milenca 😀 sesternica je nejak mimo. Ale tvoje šťastie nestojí a nepadá na tom či máš alebo nemáš chlapa.
Kašli na sesternicu...zato že ona si neváži samu seba nemusíš po nej opakovať... otvor oči a vnímaj... Ži...teraz je ten správny čas 🍀
Podľa mňa vobec nemáš polku života za sebou. Podľa mňa si ešte len v puberte. Riešiť takú blbosť ako dvoch milencov to môže fakt len mentálne nevyzrety človek 🙆
to je co zasa za vymysel tento prispevok
Prípadá mi to akoby si nevedela byť sama.
To je zaujímavá teória, mozno na tom niečo bude, že ak máš dvoch, tak sa zbytočne citovo nepriputas, keď nechceš 🙂 ale človek nevie, čo ho ešte v živote čaká. Napríklad taká moja prababka, musela sa za mlada vydať za starého bohatého muža. A predstav si, keď už bola dávno vdova, našla si muža, keď už bola po 60tke, aj sa vydala znova a ešte stihla aj plastiku intímnych partií, aby im to klapalo :D život je nevyspytatelny
Ja by som ti odporučila 7 milencov, na každý deň iného 😉👌🤣