Najhlúpejšia hádka

miamaria
12. jún 2023

Baby napiste mi, na com sprostom ste sa pohadali vo vztahu, lebo ja uz sama neviem, aj do placu, aj do smiechu. My napriklad o auto, ktore som mala vyhrat v Lidl sutazi... ja som tvrdila, ze si ho necham a budem na nom jazdit, muz krical, ze ho predame a on minie love vo svojej firme, pohadali sme sa do krvi, tyzden ticha domacnost, auto som nevyhrala, aj tak som bola za najhorsiu

jan510
12. jún 2023

Ze preco som v sobotu sadila kukuricu😃😃, hriadky ze mi geometria unika🙄🫣...a celkovo my sa nikdy takmer nehadame ale ako prisla zahrada🫣 konieeec....vela poliate, malo poliate, a pod🤣🤣🤣 nastastie sa vieme stopnut a zasmiat na tom

veselo_neveselo
12. jún 2023

@miamaria Lrn sa zamysli ci v tych hadkach nevidis nejaky opakujuci sa trend. Lebo mne pride blbe narokovat si cokolvek, co ten druhy vyhra.

Neni muz ten typ, co ide podla: Co je tvoje, je aj moje; a co je moje, do toho ta nic?

bessie12
12. jún 2023

@miamaria s exom som sa hadala doslova na vsetkom. S terajsim som sa zatial nepohadala, len som na neho trochu zvysila hlas, ked ma vytocil.

veselo_neveselo
12. jún 2023

My sa nehadame. Razne debatujeme, ked mame pocit ze ten druhy je natvrdly, ale nevrieskame, a uz duplom nemame tyzden tichu domacnost.
Vieme sa dohodnut, ze sa nedohodneme a ideme dalej.

goodidea
12. jún 2023

Ťažko je ľahko žiť

miamaria
autor
12. jún 2023

@veselo_neveselo Nikdy sa so mnou netesil z mojich vyhier, ja teda vyhram casto materialne veci a on stale melie, ze preco nie penazne, ze to by sa nam zislo viac...

divokykonik
12. jún 2023

@miamaria No, ja sa s mužom pravidelne hádam, že nemám malú nohu, hovorí mi, že mám pidinôžku. A raz sme sa hádali o tom, či nesie lilipútka väčšie vajcia ako prepelica. Ale to sú také hádky, že sa potom na tom smejeme. Reálne sa nehádame, ešte sme spolu len vyše 5 rokov. 😃

miamaria
autor
12. jún 2023

@veselo_neveselo No a on v hadke je strasny a ja zase ked ide do tuheho sa zacnem smiat, a jeho to este viac vykruti a uz je vymalovane

toskanka
12. jún 2023

Nejde o partnerské hádky, ale so súrodencom, ktorý chodí na návšteve k mame do rodicovskeho domu. Dostávam pravidelny pičung, že tráva je veľká a zas nie je pokosené. A mne sa to zdá v pohode 😃

luccija
12. jún 2023

@jan510 aj my sa vieme najviac vytočiť ohľadne zahrady.Hlavne, keď mi niečo ostriha, alebo vytrhne, že to je burina, alebo nechtiac pri kosení polame.Vcera mi vytrhol rukolu, lebo nevedel, že som ju sadila a nikdy to nevidel.Vyzerala inak ako tá z obchodu😝

jan510
12. jún 2023

@luccija presne, mne hadicou takmer zlomil budleju 😈

scorpionflower1
12. jún 2023

@miamaria moja segra so svagrom sa pohadali kvoli tomu, ze synovi odliala z bublifuku do pohara a svagor, ked dosiel domov z roboty to omylom vypil....a kedze mu to nechutilo, tak segre vypindal, ze ake shity plne chemie to detom kupuje.

laurikalalinka
12. jún 2023

@miamaria Najlepšie nikomu nič nehovor...tvoja výhra,tvoja radosť...

laurikalalinka
12. jún 2023

@scorpionflower1 to by som sa asi popukala od 😂,chcela by som vidieť brušné prehánky

luccija
12. jún 2023

@scorpionflower1 môj muž raz tak zjedol makové šúľance, ktoré boli skysnute dobre si ich pocukroval a pozeral hokej.Noc bola rušna a odvtedy ich nejedol roky.

lavender94
12. jún 2023

Raz sa so mnou ex do krvi pohádal, že som si nevzala dáždnik keď pršalo 🤣 doteraz netuším, čo ho na tom triggerlo

dilino
12. jún 2023
vanilka3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hankab
12. jún 2023

@miamaria casto sa dotahujeme za veci typu: tato skrina sa nam nevojde do izby. On tvrdi ze ano, ja ze nie 🤣 vacsinou mam pravdu, on ma blby odhad.

vilma7
12. jún 2023

Môžeš mi logicky vysvetliť, prečo sa hádate na niečom, čo ešte ani len nemáte? Ste takto medzi rečou, obidvaja v poriadku???

dilino
12. jún 2023

Ešte si auto nevyhrala a už si mala plány.Preboha keby že ho vyhráš tak nepoviem ak je to na tvoje meno muž sa môže postaviť na hlavu kyvať ušami na ľavo a napravo.To je tvoja výhra nie tvojho muža.Ja by som mu dala takej hubovej polievky take rošambo by som s ním urobila že do smrti by na to nezabudol. A zabudol by rýchlo aj na moje výhry. A druhý krát rieš potom čo vyhraš auto nie hádam sa s mužom o niečom čo nemáš.Ako deti.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
12. jún 2023

Pochopím hádku kvôli vytrhanej rukole, aj kvôli bublifuku... Ale preboha, hádať sa kvôli tomu, že možno vyhráš auto a co s nim potom urobíte? Keď ho ešte ani nemáte? 😳😮🙈😆😆

beata_k
12. jún 2023

No blbost, neblbost. Najhorsie je, ze clovek sa pohada a nakoniec zisti, ze fakt nemal pravdu 😆🤦 To ma ide porazit.

goodidea
12. jún 2023

Skrátka ľuďom slušne povedané drbe

dilino
12. jún 2023

A výhrať auto žiadna sláva.Plno starosti moja kamarátka minulého roku výhrala auto.V coop jednota za Veľkonočný nakúp čo trebalo hodiť vyplnene údaje ak bol nakúp na 20 eur. Predala ho nepotrebovala ho.Už mala kúpca hned.K marcu toho roka odviedla za predaj auta nielen daňovému úradu 19 percent ale ešte aj ZP 13 percent.Ak chcela predať mala kupca tam musela niečo spustiť ked ho chcela predať.Takže vravela že zvyšilo jej trochu penazí len papierovačiek kopa.

miamaria
autor
12. jún 2023

@jaskolka No tak to vyslo, ja som za racionalne hadky, alebo klasicke teda, on s tym zacal, ze ked ho vyhram tak to a hento, ja ze no urcite nie,zo zaciatku som to brala ako srandu, ved som vedela ze urcite nevyhram auto ale sa to tak otocilo, ze vazne taka zvada az hroza

miamaria
autor
12. jún 2023

@scorpionflower1 Nasi sa pozrali zato, ze ja som im kupila v Polsku saponat na riad, tatko myslel ze je to sirup a tiez toho polkol, ked mal diabeticku krizu ako prvu pomoc... fajne sme sa na tom dosmiali s mamou, on nastvaty na cely svet

x_mery_x
12. jún 2023

Ja si pamatm este davno sa na mna nahneval, ze som mu nesla kupit tatarsku omacku aj spal potom asi tyzden na gauci :D :D

simca06022011
12. jún 2023

no ja by som mohla romany pisat.. my sa aktualne hadame o tom "kto nic nerobi". Alebo v sobotu sme nakupili kvety na "pivnicu", doslova sme to planovali v obchode, dnes mi tvrdi, ze nie.. to nie na pivnicu a nech si s tym nieco robim lebo to vykape, ze sa neviem o to postarat :DDD Alebooo...o tom, ze ja vstavam cez vikend o 8mej a on o 4tej (len on zaspi o 9tej doobeda a chrape... kym ja robim veci do vecera).O alebo som si vypocula, ze ziarlim na jeho mamu, lebo som povedala, ze dcera ak nebude mat dobre vysledky v skole (neuci sa), obmedzim jej prazdniny u starych rodciov a bude doma pomahat a ucit sa :DD (dcera o tom vie od zaciatku roka skolskeho, mohla robit proti tomu opatrenia)
Ako materska skolka, priklanam sa k nazoru, ze ludom drbe. NIekedy je to ani nie absurdne, ale uplne sokujuce zistit ako ten druhy uvazuje a co ho dokaze nastartovat... tukam si na hlavu :DD napriklad otvorenie umyvacky, to ma uplne hysak :DD

pralinka25
12. jún 2023

a sak je aspon sranda. casom to bude vtipna historka (teda ona uz aj je ked sa na to divas s odstupom)