Nájdem si niekedy priateľku?

tobias123321
4. sep 2021

Dobrý deň mám 22 rokov a mám psychické problémy už 12 rokov mám rôzne úzkosti a asi ešte štyri diagnózi. Som hanblivý človek kôli šikane zo základnej školy. Rodičia má nenávidia. Mám horšie obdobia aj lepšie. Ľudia v okolí nevedia žeby som bol chorý dusím to v sebe. Nikdy som nemal frajerku, neviem čo je lásky v živote keďže nikto má nemá rád. Veľmi veľmi by som chcel nejaké dievča. 90% času trávim sám. Keď sa niekedy rozprávam s nejakým milím pekným dievčaťom cítim sa tak dobre,len keby mi nebolo zle z mojich diagnóz. Nechcem ju sklamať že som chorý viem že je to nezodpovedné keď mám zle obdobia som nepoužiteľný.Aj keď mi je zle pomáham iným ľuďom lebo choroba ma naučila čo je v živote naozaj dôležité.Mám svoje podnikanie snažím sa. Ľudia s ktorými sa stretávam hovoria že som veľmi vtipný a veselý aj keď som chorý a mám üzkosti. Je možné aby ma nejaké dievča chcelo ?

mimka1402
4. sep 2021

Som mladšia o rok, prečo by si si nemal nikoho nájsť? Neviem aké diagnózy, mám depresiu s úzkosťami a ak to riešiš a v prípade nejakých výkyv to nenechávaš zájsť za nejakú hranicu, ale konzultuješ s lekarom, tak si myslím, že je to úplne v pohode. Ono podľa mňa každý si raz nájde niekoho. Hlavne sa neškatuľluj, že si chorý. To nie je vec, ktorá ťa definuje. Sú to iné vlastnosti, tak na tie sa zameraj. 😊
Ale z toho, že máš dojem, že ťa nik nemá rád to sa mi nechce veriť. Minimálne jednu osobu musíš mať takú v živote. Len možno si to sám neuvedomuješ. 😊

kora16
4. sep 2021

@tobias123321 ja som mala priateľa pár mesiacov a jeden večer má prebudil jeho záchvat. Nevedela som čo mu je zavolala som mu sanitku. Potom sa mi priznal že ma epilepsiu ale bál sa mi to povedať lebo sa bál že ho nebudem chcieť.. tak preto zatlkal. No nenechala som ho kvôli tomu. Stále ho budem lubitt aj s rôznymi chorobami.

wewerka01
5. sep 2021

@tobias123321 nájdi si citlivú priateľku. Taká ťa bude zboznovat. Ja citlivka mám naj kamosa autistu a kebyze nie je o 15r mladší ...ach jaj...
je veselý, múdry, má krasny úsmev.
Má svoje depky a ja ho furt počúvam.

thealienka
5. sep 2021

@tobias123321 kamaratka bola uzkostna samotarka a nasla si priatela v praci. Aj sa vdaka nemu zmenila - pribrala, chodi s nim dokonca na kupalisko, co by sa pred tym prepadla pod zem. Ale ako start urcite odporucam psychologa alebo knaza, s ktorym sa budes moct pravidelne stretavat a rozpravat a mozno to nejako preluskate a ked budes viac v pohode aj dievca pride, nech ta najde co najpohodovejsieho 🙂

kim2028
8. sep 2021

Zase chorí chlapi majú problém si niekoho nájsť. Každý bude ti písať tu, že dá sa to, ale bohužiaľ je to zložitejšie. U žien sa toleruje, keď je chorá, ale u mužov nie. Chlap musí byť zdravý bohužiaľ. Ja mám schizofréniu 5 rokov, psychické 9 rokov a za tie roky som natrafil len na 2 ženy, ktorým by nemuselo to vadiť. Jedna bola príliš mladá ku mne. Vekový rozdiel bol cca. 11 rokov. S druhou bolo to lepšie, ale nedalo sa s ňou veľmi stretávať, lebo mala divných rodičov... Väčšinou sme sa stretli náhodou vonku a také stretávanie za veľa nestojí... Tak užil som si s ňou parkrát welness, keď sa dalo tam chodiť...

thealienka
8. sep 2021

@kim2028 zas 22 rocny nemusi hned hadzat flintu do zita, kolki maju prvu priatelku po tridsiatke a ziadny vlak im neusiel. Moze skusit pozerat v piatok vecer LCH LIVE, poznam ludi, ktori sa vdaka tomu uzdravili. Alebo sa stretavat s terapeutom. A ze sa to muzom neakceptuje - no pozrite sa do firiem a do politiky...