Naj kámoška

friends61
26. nov 2015

Ahojte baby, mamičky, budúce mamičky. V podstate ani sem nejdem pre radu, skôr sa len vyžalovať. Som mladá mamička (23.r) mám skvelého muža aj rodinku, ale nemám kamarátku ...,,aj keď vlastne kamarátky mám, no nemám tú najlepšiu a veľmi mi to chýba. Mala som jednu a bola super no najlepšími nie sme približne 7-8 roky. Asi pred 8 rokmi som to pokašľala ,,JA". Hoci sme v kontakte, a keď sa aj snažíme nejako stretnúť vždy niečo do toho príde. (Má svoje povinnosti, dokonca je presťahovaná (KE)...) Je naozaj veľmi ťažké v dnešnej dobe nájsť človeka, alebo tak pekne napíšem spriaznenú dušu a dôverovať jej skoro vo všetkom. Aj keby to bola mladá mamička čoby mi vyhovovalo, pretože mám dieťa a tak si vypiť spolu kávu, pokecať, alebo si vyraziť spolu von či samé alebo s deťmi. No veľmi v mojom okolí nepoznám mamičku cca v mojom veku a zase nájsť staršiu bála by som sa či by sme si našli spoločnú reč (s vyšším vekovým rozdielom)
Niekedy mám naozaj pocit že som na všetko sama, a určite mi dáte za pravdu tie ktoré máte najlepšie kamošky, že je super mať pocit že máte niekoho kto vám dokáže rozumieť, poradiť a stáť pri vás. BF 🙂 😉 ☹ 😒 😢 ☹

dominika6
26. nov 2015

@friends61
kým preklenieš to obdobie,že nemáš spriaznenú osobu,nájdi si ju vo svojom manželovi,mal by ti byť oporou v tvojich pocitoch,povedz mu všetko čo máš na srdci,snaž sa medzi tým stretávať s mamičkami v centrách,ihriskách,škôlkach,kolegovcami tvojho manžela,ktorí majú malé deti,...ono to príde nečakane...
každá mamička má na materskej depky že je osamotená,ale nájde si postupne spriaznenú dušu a je jedno v akom veku..

jolinka
27. nov 2015

@friends61 na zimu sa mamicky zhrnu do materskych centier, ak v blizkosti nemate tak potom skus ihrisko v nejakom obchodnom centre, pripadne aj vonku ak cez krajsie pocasie bude niekto na vonkajsom ihrisku...

urcite najdes nejaku prijemnu mamicku s ktorou si sadnete. 🙂

Inak k tym starsim mamickam...neuveris, ja som mala deti dost neskoro, takze som skoro vzdy bola medzi mamickami najstarsia...a predsa sme si sadli s najmladsou mamickou na "nasom" ihrisku , ja 38 ona 24...a boli sme skvela dvojka, v zivote som sa tak s nikym nenasmiala ako s nou. Boli sme obe tak spravne trafene, decka sme nechali vyblaznit sa aj v mlakach, neriesili vecne papanicko a kakanicko... Mamicky v mojom veku mi pripadali hrozne usadene a nudne 😵