Nahota v rodine manžela sa mi nepáči

zienka104
10. mar 2021

Ahojte, neviem ako by som zacala. Manzelovi rodicia teda svokrovci moji maju taky zvyk ze doma chodia nahy . Pride mi to cudne a chore . Kolko krat ked ku nim prideme cez leto na navste su nahy na zahrade a opaluju sa a moj muz vie sa ku nim pridat a oplaluje sa snima nahy a ja som v kute zahrady sama . Uz radsej ani s bym nechodim ku nim na navstevu . Minuly rok nas volali na letnu dovolenku do nuda kempu len som odmietla a moj sa na mna nahneval. Poradte mi ako mam dalej fungovat . Som na prasky, dakujem

katulastraka
10. mar 2021

@zienka104 nie je tvojou povinnostou na nich pozerat ked su nahi a zdielat s nimi ich hobby...tak ako oni neakceptuju tvoje pohorsenie, ty nemusis akceptovat ich nadsenie...vysvetli to muzovi normalne slusne, ze ti to nie je prijemne a proste sa na tom s nimi nezucastnuj 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zojanka
10. mar 2021

@zienka104 prepáč, ale je**o by ma 😅😅 ... som si živo predstavila ako prídem k svokrovcom a nájdem ich holých behať po záhrade 😅

zienka104
autor
10. mar 2021

@cocolino234 hovorila som im o tom ze mi je to neprijemne a svokor len odvrkol ze som puritanka fajnova

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zienka104
autor
10. mar 2021

@cocolino234 a svokra ze ci som sa narodila v kabate

mondolina
10. mar 2021

@zienka104
a kvôli tomu si si zaregistrovala akurát dnes na MK? dnes ťa začali trápiť letné nahaté opalovačky? aha....

irusa
10. mar 2021

mňa by zaujímal ich vek 😀

gabika0825
10. mar 2021

@zienka104 to ako keby som to ja písala 😄 mala som bývalého on mal rovnako “zvrátených” rodičov. Raz bola u mňa sesternica s priateľom na návšteve bolo to tiež cez leto a on ma zavolal ci k nim nedojdeme na grilovačku že je u rodičov, vedela som čo robia na záhrade že sa oplaujú nahý aj keď sme tam s priateľom trávili letnú dovolenku, ale to že ich netrkne aj keď vedeli že prídem so sesternicou a jej priateľom na tú grilovačku tak sme len otvorili vrátka zašli sme za dom na záhradu a oni tam vykotený na lehátkach- jeho otec aj mama nahý, ležali na chrbáte.... čiže bolo všetko vidno. Ja som sesternici predtym nič nehovorila lebo som nečakala že aj v takomto prípade tam budú holý. Oni vedeli že prídeme moj bývalý im to hovoril aj jeho mama mi v to ráno volala či to platí že sa tešia. No a nebudem vám hovoriť o pohladoch mojej sesternici a jej priateľa... dokonca aj za stolom jeho otec si ani neunúval dať aspoň trenky ale holý jedol pri stole medzi nami. Akože mala som dosť... nikdy toto nepochopím, aj keďja som si pri nich zvykla. Len sme stade odišli k večeru a sesternica mi v aute vybuchla od smiechu že čo to je za retardov preboha 😂😂 a to dospelý ľudia obaja cez 50 rokov...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anna_maria1
10. mar 2021

@zienka104 tak ti asi ostava len jedine, nechodim k nim, aby si ich nevidela nahych, ked neakceptuju to, ze ti to je neprijemne

zienka104
autor
10. mar 2021

@irusa svokor 60 a svokra 59

irusa
10. mar 2021

@zienka104 snaď sú vo forme.....

pribinak
10. mar 2021

@zienka104 raz by som ich videla nahých a nikdy viac by má k ním nikto nedostal !!! a mohli by rýpať koľko chcú a muž sa hnevať tiež koľko chce

Ja som tolerantná, ale odtiaľ potiaľ.

breznica
10. mar 2021

@gabika0825 a nie sú to tí istí?🤣

nina19833
10. mar 2021

Heh mám presne takú istú kamošku s detstva. Naši keď zistili, že rodičia chodia takto stále nahí, tak mi tam aj zakázali chodiť. Ona tým veľmi trpela. Ty nie si povinná sa na nich dívať a oni by to mali pri vašich návštevách rešpektovať a obliecť sa

zojanka
10. mar 2021

@zienka104 mňa by zaujímalo či sa to týka iba pekného počasia v lete že sa na záhrade opalujú alebo tak chodia aj doma pred návštevou alebo keď je škaredo 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
10. mar 2021

@cocolino234
určite áno 👍 keď ty povieš 🙈

savoya
10. mar 2021

@zienka104
Tiez si myslim ,ze je to chore.Nudistov nemusím....

zienka104
autor
10. mar 2021

@zojanka aj doma chodia tak ked pride neohlasena navsteva tak ich tak najde

gabika0825
10. mar 2021

@breznica ja neviem 😄😄😄😄 bývajú v maďarsku doteraz tak ak autorka má priateľa čo jeho rodičia tam bývajú tak možno aj áno 😄 ale nesedí vek jeho rodičov ako tak čítam 😄

janinah
10. mar 2021

nechodila by som tam...resp. asi by som sa do takej rodiny ani nevydala,príde mi to cez čiaru....a tvoje deti tiež takto mienia preškoliť? .".také" prázdniny u babky bz som nedovolila

polodrahokam
10. mar 2021

.

gabika0825
10. mar 2021

@zienka104 ja si myslím že sa to nijak nevyrieši, ja ti písem z vlastnej skúsenosti. Ja som priateľovi vravela xy krát že či to nemôžu takto robiť keď tam nie sme alebo tak... naštastie v zime boli oblečený 😄 ale jeho otec tiež vždy len v slipoch... nie trenkách- ale slipoch dobre čítate. Neviem či im bývalý vôbec niečo povedal lebo to bolo stále tak nič sa neznenilo... chvalabohu už spolu nie sme 😃

nafka0483
10. mar 2021

@zienka104 A to si zistila az teraz ked si si toho muza vzala za manzela?
Kym ste spolu chodili, tak si absolutne netusila, ze rodicia su nudisti a ze manzel bol k tomu asi tiez vedeny a ze mu to neprekazala, ale vyhovuje a ze to niekedy s nimi praktizuje?
Ak nie, tak teda fuuuu, dobre prekvapenie zrazu. Ak ano, tak ako si sa k tomu vtedy postavila? Ako si zareagovala? Ved to znie, ze si sa s tym musela stretavat, neboli ste u nich teraz v lete prvy raz co boli nahi.

elizabet173
10. mar 2021

@zienka104 nechapem, preco to riesis teraz. Je zima, spolocne grilovacky a dovolenky zatial nehrozia a doteteraz ti to cele roky nevadilo? Alebo sa zase niekto nudi?

0silvia0
10. mar 2021

@zienka104 a teraz v zime ako? Tiež sú stále nahí? Majú aj nahé fotky pri vianočnom stromčeku?😎

mondolina
10. mar 2021

@elizabet173
rozprúdenie debaty....asi tu už bola nuda, tak nahota to rozvášni🙈

danim
10. mar 2021

@irusa to mi pripomenulo film “svokor je lotor” no to ich zoznámenie... a tie rozdiely😂

danim
10. mar 2021

@zienka104 je korona doba, navštevovať sa nemá, vonku zima.... keď dodržiavaš čo treba.., a kým sa to zmení, že by vooobec vznikla šanca tejto konfrontácie ešte prejdu nejaké tie mesiace 😅🤷‍♀️🤪 mozes byt v klidku.