Nahota pred synom

dudo2
25. sep 2020

Ahojte. Mám priateľku, ktorá má 9r. syna (nie so mnou). Keď vyjde zo sprchy, alebo ide spať, tak niekedy chodí úplne nahá, alebo polonahá, či už hore, alebo dole. Často nosí krátke tričká a dole nemá nič. Príde vám to normálne? Nieje ten syn už dosť veľký na to, aby sa pred ním ukazovala nahá? Keď sme sa o tom bavili, tak povedala, že na tom nič zlé nevidí. Ja som bol vychovávaný inak. Aký je váš názor? Ďakujem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lia_nka
25. sep 2020

Nevidím v tom žiadny problém možno keď bude stará bude potrebovať plienky vymieňať a bude to robiť jej syn alebo bude potrebovať pomôcť sa okúpať 😊

pribinak
25. sep 2020

Tak ja mam dosť iný názor a to nie som žiadna puritánka, ale s holou frndou pred 9 ročným? Podľa mna to ok nie je

0silvia0
25. sep 2020

@dudo2 mantinely v nahote ma kazdy inak posunute. Jeden sa hanbi, druhy sa nehanbi pred nikym. Niekto chodi na nudaplaze s dospievajucimi detmi.
Ja som tiez z tych, co sa hanbi, ale to, co je alebo nie je ok pre ostatnych, neriesim

h2
25. sep 2020

Tak ja mám tiež 9 ročného syna a teda holá pred ním určite nechodím. Pritom v mladosti som bežne chodila na nudapláž, nahota mi nevadí. Nerobila by som vedu ani z toho, ak by ma náhodne uvidel nechtiac nahú. Ale určite sa pred ním nebudem ukazovať nahá naschvál.

fokuska
25. sep 2020

Toto kazdy vnima velmi individualne a normalne je to co je povazovane za normalne danou rodinou. U vas je problem ten, ze vy ako partneri to nevnimate rovnako.
Ja si myslim, ze je ok, aby deti poznali nahotu, aby to vnimali tak, ze takto ludske telo vyzera a ze je to prirodzene. Ale od isteho veku uz aj samotne dieta vnima, ze je to zaroven intimna vec a samemu mu je neprijemne byt pred inymi nahy. A vtedy by sa podla mna aj rodicia mali vyhybat tomu aby pred detmi boli zamerne nahi - najma pred opacnym pohlavim. Ak sa stane nahodne (zabudnem si uterak a vybehnem zo sprchy a pod.), tak ok, ale producirovat sa cely den bez spodneho pradla, to je uz na mna vela.

nerya
25. sep 2020

U nás naši chodili normálne nahí, akože nie bežne, ale sem tam zo sprchy keď sa stalo, alebo keď sme šli na wcko keď.sa niekto kúpal (máme v jednej kúpeľni) alebo keď sme sa niekde na kupku prezliekali a žiadnu drámu sme z toho nikdy nerobili

maminka123abcd
25. sep 2020

M chodíme doma holý všetci, aj na prechádzky a hlavne v aute

bona69
25. sep 2020

@maminka123abcd 😂😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
25. sep 2020

@maminka123abcd áno viem....minule som Vás stretla....😉

misinka26
25. sep 2020

Ja na tom nič zlé nevidím... je to jej syn a jej výchova... každý nech si rieši svoju sexualitu po svojom... a tebe nevadí, že je pri tebe nahá, že???

zooeynka
25. sep 2020

@dudo2 nornalka. Nic zle na tom nie je. Aspon mlady vie ako vyzera zenske telo, nijak ho to nepoznaci. Predpokladam ze sa hanbi aj za nu a nejak vyslovene na nu necumi, berie to prirodzene. Ovela horsie su pripady ked sa vsetci v rodine zakryvaju a robia z nahoty demona.

deti95060810
25. sep 2020

@misinka26 Ale veď hádam jem rozdiel syn a partner či ty nerobíš rozdiely....To čo robím s partnerom resp. manž. v posteli nebudem vyvádzať so synom... 😉

simca06022011
25. sep 2020

Tiež na tom nič nevidím zle... Ono je to vecou výchovy... Jej aj tvojej. Môj chlap tiež nevie predychat že nechodím v habite doma, zahalená od hlavy po päty, u nich doma sa všetci obliekali, ešte aj oyzamky zagombickovane až po krk, dlhé nohavice. Keď prídem domov zatresnem dvere a už som vyzlecena a v sprche 😂 to úplne nechápe... Hodím tričko, niekdy aj tepláky podľa teploty 😁 a som doma. Ci prebehnem v uteráku po dome už ani nerieši...

maminka123abcd
25. sep 2020

@deti95060810 to si bola tyyy co sa tak dívala na nás

misinka26
25. sep 2020

@deti95060810 ... zle pochopené ... ja si osobne myslím, že pán žiarli na jej syna... a nehovorila som o posteli ale o premávaní sa pred ním a pred synom 😉

fokuska
25. sep 2020

@misinka26 Nie je podla teba rozdiel ci si naha pred partnerom/manzelom, s ktorym predsa zdielas intimitu a ked si naha pred synom, alebo pred rodicmi?

littlefiona
25. sep 2020

@nerya u nás tak isto, rodičia kedykoľvek vyšli nahí z kúpeľky, alebo keď sa prezliekali som ich videla nahých, a to aj keď som už bola staršia puberťáčka. Brali sme to, že nahota v rodine je niečo prirodzené. Neviem, či to je tým, ale ja som sa nikdy nehanbila ani pred bratom prezliekať a ani on predo mnou. A s nahotou nemám problém ani vo vzťahu. Myslím si, že je to pre dieťa lepšie, pretože potom nahotu neberie ako niečo nechutné a tabu.

misinka26
25. sep 2020

@fokuska Nie... idem nahá z kúpeľne, stojí tam muž aj syn... nečumia lebo je to pre nich prirodzené... je iné nahota v posteli s partnerom a nahota ako prirodzená súčasť života... opakujem, tu je problém niekde inde, a to v tom, že pán žiarli na jej syna...

fokuska
25. sep 2020

@misinka26 Pytala si sa ci autorovi nevadi, ze je pred nim naha. V partnerstve vo vztahu je uplne bezne, ze su partneri pred sebou nahi. Pred detmi to ale nie je bezne - niekto to robi, niekto nie.
Takze otazka - nevadi ti, ze je partnerka pred tebou naha? - je trosku od veci.

A vobec neviem podla coho tvrdis, ze on na syna ziarli. Kvoli tomu, ze ma na intimitu a nahotu iny pohlad a nezda sa mu vhodne aby syn v takom veku videl mamu nahu, tak hned na neho ziarli?

0silvia0
25. sep 2020

inak sa pamätám, že moja sestra najmladšia, keď bola v puberte a moja mama sa nahá prezliekala, akurát bola zohnutá a v tom prišla sestra a mala úzasný výhľad, zhrozene vykríkla "bože mama" a kozmickou rýchlosťou vypadla z izby.
Myslím, že žiadne pubertálne dieťa nepotrebuje vidieť telesné detaily svojho rodiča a podobnými reakciami vie dať najavo, koľko nahoty v rodine stoleruje😂

jaskolka
25. sep 2020

Neviem, my sme doma holi nebehali, ani sa z nahoty nerobil problém, proste bolo normálne, že isté veci patria výlučne do súkromia, nebolo to puritanske, že panebože, videla som mamu holu, ale ani také, že chodí otec bez trenirok len tak, lebo je to normálne. Jednoducho také prirodzene hranice.

misinka26
25. sep 2020

@fokuska ... áno žiarli na neho a viac sa k tomu nevyjadrujem... myslím, že sa asi moc nudíš a máš potrebu rozoberať, čo nie je potrebné ...

arianna25
25. sep 2020

Ja by som sa hanbila byt obnazena ci pred dcerou alebo synom. Stane sa ze si rodic zabudne uterak ako to tu nolo spomenute tak prekryta rukou mozem prebehnut dajme tomu ale takto si lebedit po byte bez nohaviciek? Nikdy!!!

katarinka89
25. sep 2020

@dudo2 je to jej syn, vyšiel jej z p..e a prečo by sa mala hanbiť? Skôr by ma zarazilo keby od teba chcela aby si sa pred ním takto premával. Prestaň žiarliť a ber to normálne.

fokuska
25. sep 2020

@misinka26 Ja sa nudim? :D toto je forum, diskutujeme, ty si odprezentovala taketo tvrdenie a nijak raz mi nepasuje na zaklade coho, tak sa pytam. A ty nemas normalnu odpoved, len si sa proste rozhodla, ze na neho ziarli.

misinka26
25. sep 2020

@fokuska Každý má právo na názor a aj na neodpovedanie ľuďom, ktorí potrebujú večne do niečoho a niekoho rýpať... áno žiarli je to môj názor ako sa s tým vysporiadaš ma nezaujíma 🙂

fokuska
25. sep 2020

@misinka26 Len som chcela vediet na zaklade coho si na to prisla a z akeho dovodu ziarli - ze niekto iny vidi jeho partnerku nahu, alebo na co konkretne ma ziarlit? Ved ma to normalne zaujima.

mondolina
25. sep 2020

U nás je nahota bežná, nepozerám nahá tv ani nevarím, ale pred synom nemám problém vyjsť z kúpeľne nahá.