Ja by som len chcela podotknut ze je maximalne nevhodne davat na socialne siete svoje nahe dieta. Aj ked napriklad nie je uplne hole ale intimne partie zakryva kusok latky ale pomimo vidno ze je hole! Nechapem vas matky ako toto mozete robit. Jednak je to nevhodne pre to ze ked to dieta vyrastie a po druhe nikto nie je zvedavy na to!
A druha vec. Vy si fakt myslite ze je niekto zvedavy na vylucky vasho dietata? Ci uz vrchom alebo spodkom??! Žasnem…..
Tieto veci proste nepatria na internety!!!!
Tuto diskusiu som zalozila len preto ze dufam ze tie co to robite si vstupite do svedomia a prestanete s tym.
Konecne niekto zmysluplne prispel k zmene tohoto sveta 🤭🤭🤭
@dzulli1980 no lebo keby to pridam ako neanonym tak hned viete kto som 😄 ….
To bola ironia. Ved vacsina ludi tu nema fotky ani nic vim by si ich vedela identifikovat. Aj s profíom som anonym. ;)
@dzulli1980 ono zas tak "každého osobná vec" to tak úplne nie je... bohužiaľ, tieto mamičkovské fóra sú úplným rajom každého pedofila, lebo tu má toľko materiálu, zadarmo a legálne, že až... ja osobne by som nechcela, aby sa nejaký úchyl odbavoval na mojom dieťati, aj keď sú to "len" fotky a vlastne by som to pravdepodobne ani nikdy nezistila a teda by to ani nikomu neublížilo... a jasné, môže ísť na kúpalisko, na ihrisko a nájsť si "materiál" inde, ale aj tak by som toto nikdy ani nepriamo nepodporovala. Žiaľ, niektorým nevysvetlíš...
mohla si cas, co si to pisala vyuzit lepsie. Zbytocne slova, zbytocna diskusia, premarneny cas.
Napis to na svoj FB alebo pod fotky tych polonahych batoliat... Ty hrdinka 🤣🤣🤣
@jennky13 napisala som to za minutu. Rada diskutujem. Ale ked vidim niektore vase nazory ze podla vas je to ok. 😃 tak verim ze sa tu pripoji niekto dalsi a casom zmenite nazor ze nahe babatka a deti a ich hovna na socialne siete N E P A T R I A 😘
@sissy27 asi je tu viac % zien ktorym to fakt nevysvetlis podla prvych prispevkov
Súhlasím, nepatrí to na internet, ale zase si myslím, že každý rodič je zodpovedný za svoje činy, tak ako treba dávať pozor na pády, či niečo nedalo do úst, ako kaká, či prdí..atď ...tak aj na toto treba dávať pozor, lebo to vie tiež ublížiť.
Ale toto nebolí, až kým to niekto nezneužije.
Čo robí mamička Anička s fotkami svojho syna Jurka, mne je úplne jedno. Ja si chránim svoje deti.
Je to intimidad dietata a aj vsetkych co su okolo kazdej jednej co tu prispieva - naozaj by ma zaujimalo kolko z tych co sa objavuju na fotkach v albumoch mk aj vedia, ze su na www
Pozri, keď dotyčným nevadí ohonená fotka ich dieťaťa, je to ich vec, nás do toho v podstate nič.
@mandzula ja sa im snazim otvorit oci ze co sa deje s tou fotkou napr potom…..
Ja som tiez proti zverejnovaniu nahych fotiek, ale celkovo akychkolvek fotiek deti na internet. Je ok zverejnit jednu dve rodinne fotky. Ale sustavne pridavat polonahe deti akoze v rozkosnych situaciach typu kupanie, sedenie na nocniku, s chrbatom osratym az po lopatky atd. Cely zivot od narodenia az pomaly po pubertu rodicia dokumentuju zivot ich dietata na internete. Kedysi na to stacil fotoalbum.
By ste sa cudovali, ako sofistikovane rozne pedofilne alebo inym sposobom zamerane nebezpecne organizacie funguju. Skryvaju sa za fora, skupiny. Vlastne aj MK je raj pre takychto ludi. Bolo by naivne si mysliet, ze si nikto nikdy nestiahol alebo neprezeral so zlym umyslom fotku vasho dietata. A zvlast, ak mate na profile nahe deti.
Ja si myslím, že osveta je celkovo dostatočná, donor teda existuje, len musí zabrať aj akceptor.
@autorka A preco je problem, aby sme vedeli kto si, hanbis sa za svoj nazor??
Tvoje dieťa - tvoj problém. Nefoť, nezverejňuj, neukazuj. Drvivá väčšina rodičov je natoľko inteligentná, že to vedia, to mizivé percento žiaľ nezmeníš ani tristo diskusiami. Toť môj neanonymný názor.
@solange7 😢😢
@mandzula akceptori asi nezaberaju pohladom na niektore prispevky 😐
ja som zazila, fotka v dvojdielnych plavkach cca 10 rocne dievcatko na MK. Pisem mamicke, nech to radsej vymaze, ze ta fotka moze kludne skoncit niekde na darkwebe, kde nad nou budu onanovat uchylaci. Co spravila mamicka? Vymazala moj komentar a dalej zbierala páčiky. Poviem to ako citim - koza riadna.
@kinderzwillinge lebo je to moja osobna vec? Ci sa chcem zviditelnovat na mamickarskom verejnom fore s vlastnou fotkou alebo nie? A keby si aj tu dam fotku ako vies ze je moja? Napriklad ja nechcem aby okolie vedelo ze sa snazime otehotniet tak napriklad preto 🙂
@akonetopier presne pre taketo som vytvorila diskusiu….. aj ked sa budu asi hnevat na mna 😬
Co ma tvoja snaha otehotniet s tym, ze zalozis takuto stupidnu temu a hanbis sa za svoj nazor?? A nikto ta predsa nenuti mat v profile svoju fotku a potom ani nikto nepride na to, ze si to ty.
@akonetopier ale vies ako by sa nasrala, keby si si tu fotku stiahla a zverejnila ju ako odstrasujuci priklad? 😀 To by vtedy boli ine spravicky, aby si ju okamzite vymazala. Ale to, ze uz bola 5x stiahnuta nejakym uslintanym uchylakom ju nezaujima.
Ja som si na fb občas nahé fotky bábätká dala. Mam uzamknuté profil, vidia to iba moji priatelia. Nevidím na tom nič zlé. Rodicia tiež navstavam ukazovali moje fotky z detstva na ktorých som nahá a tiež sa nikto nepohorsoval. Kto chce príspevok preskočí, niekto ho lajkne/ napíše komentár. Keďže podľa mňa všetky bábätká vyzerajú rovnako a aj niekto by fotku stiahol a vycapil na obrovský billboard, tak podľa toho bábätká aj tak nitko nebude vedieť, ze je práve moje.... Jedine ak by malo v strede hlavy roh ako jednorozec. Mne viac prekážajú fotky raňajok / obedov a tiež ich buď preskocim alebo neriešim
@sonia_wiener ty si asi prvý človek, ktorému nevadia vlastné bábätkovské holé fotky. Zatiaľ každý, s kým som mala debatu na túto tému ich schovával, alebo nechapal, ale aj tak rovnaké do albumu robil...
Tiez si myslim,ze je to vecou kazdej mamy... Niekomu to nevadi. Niekomu vadi..
@galganka my ich mame dokonca v spálni v rámčeku na stene :D a každému kto príde ich ukazujem 🤣🤣🤣 Ja naozaj na detskej nahote nič zlé nevidím. Nič odpudive / pohorsujuce. Dokonca si pozeráme aj moje albumy z detstva a nevadí mi ak má kamoši/ký vidia nahú na fotkách kde som dieťa... Akože svoje akty by som si na stenu nedala a poznám ženy co také fotky v spálni majú, ale tiež to neriešim :D
Každého osobná vec, či? ... hlavne, že zakladáš diskusiu ako anonym ... však daj pod svojím nickom ... mne sa napríklad nepáčia obnažené tehotenské brušká už vo vyššom štádiu tehotenstva ... no diskusiu kvôli tomu necítim potrebu zakladať.