Ahojte, mám taký problém s mojím nastávajúcim, nadáva mi napr do opíc, hneď ako sa mu naskytne možnosť. Myslíte, že takéto urážania by som si mala nechať tolerovať? ☹ 😒
jeho reakcia bola, keď som sa urazila, že servítku pred ústa si dáva len keď je chorý... ☹
...keď si teraz opica,po svadbe budeš pica... 😝
Dievca mas 10rokov alebo ako? Uz ma zase chyta zapcha z tych otazok...
Aj môj n-otec nadáva malej Elle do zasratých opíc, ale Ella je pes, tak potom neviem. 😀
akoze aj mne obcas povie drahy, ze ty opica, ale to sa stane tak dvakrat do roka a je to zo zartu ked to sadne situacii. No nikdy mi nenadava - nijakym zvieratom ani vecou ani nicim. Aj ked mi nieco vycita, som zlatko....
Takze by som si premyslela spojit zivot s clovekom, ktory ti uz teraz dokaze nadavat...
@zufala666 to iste mam aj ja ,nadavanie,a zly ton hlasu,ku vsetkemu poznamky a mna to uz neskutocne vytaca,az do zurivosti,kricim,on mi povie ,ze nech si to nevsimam,ze jednym uchom dnu druhym von,,,ale to sa neda...ja mu poviem nech to nerobi,ale stale to robi,,,,doma nemame kvoli tomu pokoj...iba ked je prec tak mame pohodicku ☹
@zufala666 vedela by si mu tolerovat, keby si pchal prsty do nosa a vytieral do nabytku???
Ja si osobne neviem predstavit, aby bol moj manzel hulvat a nevychovanec. A hlavne, ak by nebol vobec ochotny to zmenit, ak by mi to vadilo. Mas ho rada dost nato, aby si sa cez to vedela preniest? Co tak sa dohodnut na pokute? Za kazde take oslovenie da to pokladnicky 50 Eur 😉 Ale ak by ste za vyzberane peniaze mohli ist na luxusnu dovolenku, nebrala by som to aku pozitivnu vec...
zo srandy berem,ale vážne?asi by som sa urazila,mi sme s mojim 13rokov ale toto mi nikdy nepovedal
a to nadáva tak všeobecne? Napríklad aj rodičom, známým, v práci, na ulici? Pretože ak nadáva iba tebe, tak určite netolerovať. Takýmto sposobom správania dáva najavo že si ťa vobec neváži.
Už pár rokov sme manželia,a nikdy ma takto neurazil.Je jasné ,že ti to vadí.Tak mu to zrozumiteľne povedz.A nie,ja by som netolerovala.
No..ja by som mu povedala ze opica je ta..ktora mu rano topanky obuva 🙂
ked uz teraz si opica co budes po svadbe???