Ahojte začala som si znovu z rozvedenym a starším o 14 r. , Priateľ má 46 a ja 32 ...Ako náhle som oznámila Máme že chodím s niekým ,tak som znovu dostala pekný výplach..Citujem.. Prečo si stále hľadáš starých a rozvedených chlapov ktorý už prežili svoj život zo svojími manželkami? Čo ti taký môžu dať do života?Ani mladosť a pritom majú viacej deti ako ty, načo ti to je? Ešte ťa to nabucha a potom zistiš aká si bola sprostá,ale už bude neskoro...Podotýkam mám len syna čoskoro bude mať 15 a máme ho v striedavej...Syna mám
(z bielim🙂)A rovesníci o mňa nemajú záujem pretože som "Rómka,,a taktiež predošlý priatelia boli ,,Rómovia,,..Pochádzam z mesta kde býva len naša rodina ktorá je pracovitá, slušná atď..Len nikto nechápe že má žiadny rovesník nechce (áno iba na posteľ, pretože cigánku ešte nemál a to je sio..) Chodila som aj na rómske zábavy, zoznamky na FB atď ..A nepomohlo nič ,vždy sa mi ozývali iba chlapi zo sekáču ..Neviem či takých priťahujem ale asi nemám šťastie natrafiť na rovesníka
Najhoršie natom je vieš čo? Ze mami majú vždy pravdu ale zistíme to bohužiaľ keď už je neskoro ☝️
@luccija Ahoj proste potrebovala som to zo seba dostať ,nemám komu takéto niečo povedať pretože nemám skoro žiadnych kamarátov,som tak trošku introvert 🙂A väčšinou moji sukmenovci už su daaavno ženatý takže mám niekedy pocit že pre mňa sa asi nik nenajde 🙂
hlavne nehladaj nasilu, a ono to pride 😉
Ale nájde🙂mama má pravdu len to mohla povedať trocha bez emócií.
Úprimne? Mama ma úplnú pravdu.
Mama má svätú pravdu.
Zapracuj na svojom sebavedomí
Ja len taku otazku, cisto len informacne, lebo zatial sa mi moja teoria potvrdzuje na 99%.. vyrastala si v rodine, kde bol otec? Mala si s nim dobry vztah? Nie su vasi rozvedeni?
Mama ma pravdu a ty si povedz, ze mas taku hodnotu, aku si ju sama das. Ak sa znizis, ako pises "na postel", kde ta vyuzivaju ci zneuzivaju, tak taku hodnotu si si sama sebe dala! Taku hodnotu ti budu aj ostatni davat-to je ta...co je iba "na postel". Stari chlapi, ako hovori mama v tebe vidia presne takuto hodnotu, lebo im to ty sama ponukas ako na tacke! Si stary, rozvedeny-cize si zlyhal pri vlastnej manzelke,neschopny udrzat vlastnu rodinu a ty si mu dobra, vies na co? Odpovedala si si sama- "na postel". Bud hrda na seba a neznizuj sa ako prostitutka "na postel" ako pises opotrebovanym chlapom zo second handu. Ak si nebola zosobasena s otcom svojho 15r syna, tak si hladaj manzela do celeho zivota, nie priatela. Tak ako ti radi mama! Taky, co bude v tebe vidiet skutocnu hodnotu a nie "postel". Potom predsa aj ty tuzis. Chlapi, ktori chcu "postel" vystriedaju vela posteli a ty si naivne nemysli, ze taky chlap bude tebe vernym manzelom! Pocuvaj mamu a dakuj jej, ze ju mas! Neries v hlave, ze si romka, ukaz aj bielym zenam, ze ty mas vacsiu hodnotu, ako biele zeny, co su "na postel". Ziskas si obdiv a respekt od mnohych a tento chyr o tebe sa urcite donesie aj chlapom, co hladaju manzelku a nie iba "postel".
Rozvedený a starší nemusí byť na závadu, ale nesmie to byť riešenie z núdze.
A skús sa pozrieť na to aj z tej finančnej stránky má deti a platí na ne pravidelné, má v 46 rokoch vlastné bývanie (kľudne aj slušný podnájom) za ktorý platí včas aby mu nevznikali dlžoby? Alebo je to len niektoré kto si bude od teba o chvíľu požičiavať lebo bývalá na neho tlačí že nezaplatil výživné a dá ho na súd? A ako baby píšu hore mamy mávaju poväčšine pravdu
Vzťah s takým chlapom je obmedzujúci, vo všetkých smeroch, vždy berie ohľad na život ktorý mal pred tebou a s tým súvisia aj deti, a tým ze už má coto po 40tke - ms už on svoj spôsob života, istú zauzivanu pohodu, proste ten svoj štandard. To ze si Rómka nie je podľa mňa dôvod nato, aby ta mladší chalani nechceli aj na niečo vážnejšie ako len sex. Možno to máš ty tak v hlave zafixovane a potom platí staré známe,,čo vyzsrujem- to priťahuje,,.
Veľa slušných rómskych žien je krásnych, dokonca krajších ako my biele. Čiže toto nerieš.
Ake stare ma deti? Mamu by som nejako neriesila. Skor by bolo pre mna podstatne ci sa vie postarat o teba a tvojho syna a o seba. Ci byva sam, nema dlhy, chodi do prace. Po roku chodenia sa uz ukaze ci aky je a ci to mysli vazne. Vies mas 32 uz slobodných a bezdetných je asi malo, a taki su aj divni 😉, co v 35 nemaju alebo nemali svoju rodinu.
@betulinka1 Pracuje už vyše 20 rokov ako distribútor, má 4 detí 25r.,22r., 2-12 rokov, Byt 2 izb. si kúpil po rozvode. Iniciátor rozvodu bola jeho ex pretože sa už počas ich manželstvá zamilovala do mladšieho (môj rovesník) , Priateľ je strašne dobračisko ale ja ho zatiaľ vidím ako kamaráta na výlety to je zatiaľ všetko 🙄
Tak ak ti môžem poradiť tak to nesil pokiaľ to ty tak necitis, ak si s ním rozumieš a porozprávať tak buďte zatiaľ kamaráti a sama uvidíš ako sa to celé ešte vyvinie
@xsuzannex Zhrniem to🙂..Moja mom mala z prvého vzťahu manžela (biely) v ktorom bol 18 ročný rozdiel a mala s ním 2 deti (Syn, dcéra-moji súrodenci) ..Jej prvý muž bol alkoholik ,tak sa s ním rozišla..O 2 roky stretla môjho otca (cigana)s ktorým mala mňa a mladšieho brata a sú spolu doteraz 3 roky dozadu sa vzali po 30 rokoch😄
Tak nie si ciganka, ale polovičná. Využi to vo svoj prospech- predpokladám že máš snedu pokožku, tmavé vlasy, oči.. sportuj nech máš peknu postavu, nos oblečenie ktoré na tebe vynikne- farby biela, kremova, dokonca super vyzera aj čierna.. nos pekne upravené nechty, chodievaj do spoločnosti. Tento typ žien viac vynika, puta pozornosť. Ver si. Kašli na predsudky a na to, ako sa na teba pozerajú. Určite máš na viac, ako na starych chlapov.
@michaela567y Aj ja by som povedala, že keď má 32 rokov a iba jedno dieťa (záväzok), tak to je celkom dobrý základ. Spojením sa z mužom oveľa starším, ktorý má 4 záväzky to bude iba horšie. Radšej si nájsť vhodnú prácu a počkať na muža, ktorý bude mladší a bude mať menej záväzkov.
smiechom úmrem že chlapi zo sekaču.Doteraz som si myslela že len oblečenie je zo sekaču ale že aj chlapi.Dobrý typ.
@dilino no z druhej ruky🙂až tu som počula to prirovnanie.Autorka tak zatiaľ maj kamosa na výlety a spestrenie dní veď to stačí nie?
@betulinka1 ja si nemyslím, že kto v 35 tke nemá deti, rodinu je divný prečo?Nie každý stretne niekoho s kým chce založiť rodinu, študuje, vráti sa zo zahraničia...veď teraz ľudia zakladajú rodinu 35-40 úplne bežne.kolko ľudí sa rozíde po 7, 10 r jeden z nich nechce deti, prechodia sa....
@betulinka1 neskatulkuj, singl ludia bez vlastnej rodiny okolo 35 nie su divni, preco by mali byt?
@betulinka1 preco by mal byt kazdy vo vztahu? Mozno mali vztahy okolo 20ky, sklamali sa, nenaplnalo ich to, tak im je lepsie samym. Moj nazor je, ze vo vztahu a s detmi ma byt ten, ktory sa na to citi. Nie nasilu, lebo tak funguje vacsina.
A je vela ludi, ktori su plachsi, a neberu vsetko doradu. Ved to je ich vec. Cim je clovek starsi, tym je narocnejsi, ved to je logicke.
Vieš čo, podľa mňa je dôležité, či si s tým mužom rozumieš a či s ním chceš byť, nie? Mamke povedz, že proti "nabúchaniu" existuje antikoncepcia (dúfam že berieš). Ak si s ním len z dôvodu, že iný ťa už nebude chcieť, tak veru mamka má pravdu. Toto nie je zdravý základ pre dobrý vzťah. Ja nie som Rómka, ale asi by som radšej ostala sama ako silou mocou mať nejakého chlapa... Nemôže byť toto okolnosť, ktorú ty nevidíš (celá šťastná, že sa niekto našiel, kto ťa chce) ale mamka to vidí a šípi prúser? Predpokladám, že so synom ti dosť pomáhala, asi si to moc nechce zopakovať... Tak aspoň ber teda poctivo antiku, možno to mamu trochu upokojí.
Je to na tebe, ale teda muž so 4 deťmi je trochu veľa pre mna osobne. Sú to vždy komplikácie do vášho vzťahu. Ja som mala 31 rokov a jedno dieťa a našla som si bezdetného chlapa, slobodného, o 4 roky mladšieho a som veľmi spokojná.
Súhlasím s mamou.Taki chlapi majú záväzky, ťahanice s ex kvôli deťom, vyzivne...ty máš relatívne dosť času máte striedavku...hľadaj veď si mladá baba.Rovesnici v tvojom veku zakladajú rodiny kríza príde o pár rokov🙂