Na svadbe bude aj manželova bývalá priateľka

adika135531
18. apr 2021

Ahojte, boli ste už v tejto situácii? Čoskoro ideme na svadbu manželovej sestre. Na svadbe ale bude ako hosť aj manzelova bývala priateľka, ktorá sa priatelí s jeho sestrou - nevestou. Ja som sa s tou ženou nikdy nestretla, poznám ju len z fotky, z rozprávania. Mám takú nechuť tam ísť.. ide hlavne o to, že neboli spolu príliš dlho.. ale ako sa rozišli (začala si s iným) a on začal so mnou, stále sa mu pripomínala a chodila k ním domov ku jeho sestre a robila nám tak zle. Proste provokovala. Bojim sa tejto provokácie aj teraz. Prvýkrát ju stretnem naživo, nijak sa nebojím že by manžela nejak trhalo kvôli nej ale mne to bude veľmi nepríjemne, keďže viem ako sa správala po ich rozchode, aj keď už chodila s iným.
Ďakujem za rozumne rady. 🙂

1katus1
18. apr 2021

@adika135531 no asi nemáš na výber než to vydržať. Nerieš ju manžel nech ju skúsi ignorovať. Možno už dostala rozum. Ako je to dlho ?

petamich
18. apr 2021

@adika135531 a si si ista, ze tam chodila, aby sa pripominala? ked pises, ze su kamaratky s partnerovou sestrou? resp. ako ste prisli na to, ze to je preto, aby vam robila zle?

kazdopadne najlepsie bude byt nad vecou, partner je s tebou a nie s nou a zrejme vie preco, takze chapem, ze to moze byt neprijemne ale vobec si to nejako neber a berte ju ako kazdeho dalsieho hosta

ruzasipova
18. apr 2021

@adika135531 A co ked chodila k nim naozaj len preto, ze boli so sestrou priatelky, len si si to zle vysvetlila? A po druhe, to, ze sa oni dvaja rozisli, este automaticky neznamena, ze museli prerusit vsetky kontakty. Ono moc moznosti, co robit, ani nemas. Tvoja svadba to nie je a je to jej kamaratka. Urazit sa nemozes ani nijako hnevat, lebo len ty ostanes za divnu.

adika135531
autor
18. apr 2021

@1katus1 3 roky 🙂 a ďakujem

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adika135531
autor
18. apr 2021

@petamich podľa toho čo viem, pred tým tam nechodila tak často, lebo obe študovali a boli mimo domov. Keď prišli domov išla švagriná väčšinou k nej. Keď sa rozišli, začala chodiť kamarátka k švagrinej 🙂 sledovala som to, predsa to bola bývala a manžel tam pred svadbou ešte býval

adika135531
autor
18. apr 2021

@taskataska som nad vecou 😂 len som tu stvoru ešte nezažila a neviem ako sa k nej správať pripadne či je lepšie si nevšímať alebo čo.. lebo myslím si že do kontaktu spolu prídeme. Bude tam asi len 30 ľudí.

tosomja
18. apr 2021

Čo ty vieš, možno budú z vás kamošky. A stále máš možnosť ospravedlniť sa z účasti na svadbe, len radšej s inou výhovorkou.
Ja by som šla. Aspoň uvidíš, akého máš partnera.

petamich
18. apr 2021

@adika135531 nech uz to bolo akokolvek 🙂 je to teraz tvoj manzel a jej ex, tak nahod sebavedomie, pekne saty a dobre sa s manzelom bavte a ked tam pridete do kontaktu, pekne sa usmejes, pozdravis a ani okom nemihnes :D hlavne prosim ziadne okate davanie najavo aki ste stastni, casto to ludia robia, ked sa citia neisti a skor to vypali opacne 🙂

martul
18. apr 2021

@adika135531 hlavu hore, nájdi v sebe silu a hrdosť, náhod sa jak kočka, nech bývalej padne sánka

adika135531
autor
18. apr 2021

@tosomja mám úžasného partnera ❤️ o neho sa vôbec nebojím 🙂

adika135531
autor
18. apr 2021

Ďakujem vam 💋

becyn97
18. apr 2021

@adika135531 woow fakt neprijemna situacia🙁 ja som bola raz na narodeniny nasej kamosky kde bola pozvana aj byvala priatelka mojho muza...no jedno ti poviem:nikdy viac!! Ona bola taka nechutna,naschval prisla k priatelovi,hladkala ho no fujj vetdy som hovorila a dost.Akoze niesom ziarliva ale vtedy som ju skoro zabila😄a potom sám priatel povedal nech pojdeme domov ze sa citi neprijemne.Zeny vedia byt fakt ze nechutne,hlavne tie ex partnerky ktore este nenasli lasku...tak drzim palce musis to jednoducho vydrzat😊

hipuska
18. apr 2021

Hlavne sa usmievaj, by mila. To ju odrovna. Že nemá xantipu. A ak ju stretneš, povedz jej: máš pekné šaty (účes, náušnice, proste kompliment)🙂

tosomja
18. apr 2021

@adika135531 tak potom choď a zabavte sa. 😉

danieli
18. apr 2021

A mozno sa ona citi rovnako neprijemne ako ty, hanbi sa ako pes, za to, co stvarala, sem tam ludia vekom dostanu rozum, neriesila by som

petulda333
18. apr 2021

Nevidim dovod sa nejak extra pekne obliekat a robit nejaky dojem, aby ex trebalo odrovnat. Ved sa nerozisli v zlom, ani za nim nedolieza, na noveho partnera, tak naco toto? Normalne chod a spravaj sa slusne ako k inym hostom. Ziadne divadielko a pod. Snad to par hodin vydrzis

janeninka
18. apr 2021

@adika135531 tak asi to bude blizka priatelka jeho sestry ked si ju vybrala do tej 30tky hostí, to preco potom chodila viac k nim predpokladam, ze nevies. Jej rodicia mohli mat problemy, ten priestor sa prerabal a pod.. Nepripisuj druhým hned svoje domnienky, daj jej sancu trosku

miadi
19. apr 2021

@petulda333 Ja by som sa extra pekne obliekla tak ako vzdy na taketo akcie koli sebe Lebo to mam rada nie koli nejakej ex.
@adika135531 Oni sa rozisli a ona tam chodila za jeho sestrou lebo ozaj su kamosky Keby tam chodila len aby “vam robila zle” tak za tie 3roky uz by po nej ani pes nestekol., ty si to len ziarlivo prezivala co je pochopitelne., Ako sa k nej chovat ? Ako k hocijakej inej cudzej osobe ktoru stretnes prvy x. Niekto vas zoznami predstavy .. usmejes sa povies par fraz a podla toho ako ti bude sympaticka snou Mozno pokecas , alebo nie.. Venuj sa Hlavne muzovi a rodine . Zabavaj sa akoby tam nebola nejaka ex.,boli spolu kratko takze asi to Nebola osudova laska a nemas preco citit sa ohrozena ani inak negativne.To ze tam ona bude nie je problem iba ak z toho problem urobis.

andreatytler
19. apr 2021

@adika135531 Ja by som urcite isla. Mna by to zaujimalo ju stretnut. Nemas sa preco zle citit. Muz si zobral teba... ona je ex. Ak skutocne chcela robit zle, tak duplom by som sa s nou chcela vidiet. Nech vie s kym ma docinenia. Tym nmyslim ze sa jej budes vyhrazat, ale prirodzenou sebaistotou a vyrovnanostou jej vysles jasny signal ze nech sa medzi vas neskusa vopchat. Ja by som sa skor citila trapne, ak by som bola na jej mieste. Ex je vzdy len ex... Ty si na koni.

lintu
19. apr 2021

Nemáš chuť ísť na svadbu švagrinej, kvôli nejakej exke, ktorú si nikdy naživo nevidela a ktorú okrem teba tam nikto iný nerieši? Au. Čím viac z nej budeš mimo, tým skôr sa reálne stane to. čo očakávaš. Z ľudí stres, neistotu a nevraživosť cítiť. Niektorí to berú ako výzvu ešte viacej zapárať. Veď pokooj. Nič sa nedeje. Na svadbu ideš s manželom. V prípade prúseru si snáď dokáže svoju ex upratať.

sapetka
19. apr 2021

Bud na svadbe sexi😊pekne saty vlasy makeup a nemusi ta trapit😉

petulda333
19. apr 2021

@miadi tak myslim, ze je jasne ze v rifliach nepojde. Bolo to myslene tak, nech sa oblecie akoby sa obliekla keby tam ex nesla. Nic extra kvoli nej by som si nedala, len to v com sa citim dobre

vikybotka
19. apr 2021

Deju sa aj iné veci ex môjho chlapa je )ta čo bola predpmnou ) je zasnúbenia s jeho bratom 😂ok normálne sa stretávame a bavíme, samozrejme mi trvalo kým som s tým zmierila a najväčší gól bol keď si zobrala voľno v práci keď sa nám narodilo dieťa aby ju zapili 😂😂😂 a další joke keď sa obidve vydáme budeme sa volať ešte aj presne tak isto myslím že sa deju rôzne veci a toto je ešte úplne ok 👌

erikaa09
19. apr 2021

Aj my ideme tento rok na svadby na jednej je manzelova ex ale tu neriešim- lebo ona ho podviedla
A na druhej svadbe bude zase môj bývali - ale snim mam dobrý vzťah- keď sa stretneme pozdravime pokecame, kde pracujem tak aj tam chodia partiovka takže žiaden problém. Muž mi dôveruje a ja zase jemu

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bellovag
19. apr 2021

Jasné, že choď...ty si jeho manželka a ona iba "ex" 🙂

stary_ujco
19. apr 2021

Píšeš, ze si nad vecou. Ale nie si... Nech ti tu povieme hocičo, tak to budeš riešiť a stresovať. Proste to pride, prezijes to a život pôjde ďalej. Ak chces robiť sceny, kludne urob. Povedz, ze nejdes na svadbu svagrinej, lebo tam bude byvala tvojho muza. Ukáž všetkým, ako si nad vecou. Dodnes to nikto neriešil, oddnes už bude. Aj tvoj muž to zacne analyzovať.

jumama
19. apr 2021

@adika135531 Tak najviac ju podla mna odrovnas, ak budes ku nej priatelska, ak ju pochvalis, trebars ake ma pekne saty, make up, nechty... ak sa s nou normalne porozpravas 🙂 Skus k nej pristupovat bez predsudkov ako k uplne cudziemu cloveku, s ktorym sa chces zoznamit. Moze to byt dobra zena a to co sa v tebe ozyva je trosku ziarlivosti, Ta ale prameni len z toho, ze ju nepoznas. Ze si ju nestretla osobne a nevytvorila si sama na nu nazor. Nebude mat ako "zautocit, keby aj hned chcela byt akokolvek slizka 🙂 Samozrejme aj nejaka cast je na manzelikovi, aby sa jasne vymedzil a stal pri tebe a nedal sa nou oddelit od teba. Ak to nehrozi, tak potom si s kludom svadbu uzite. Ona tam ide s niekym, ci len sama? Zvykne sa na svadbu pozyvat vzdy par, moja nezadana kamoska si vzdy na svadby hladala aj "tanecnika", medzi kamaratmi, vacsinou sa pozyvali totiz pary a nesla nikdy na svadby sama, aby sa tam nenudila.

ankare
19. apr 2021

Na svadbu určite choď,inak sa budeš doma zozierat. Pekne sa obleč,nalic, a buď k nej milá, pôsob vyrovnane. Držím palce!