Na narodeniny ma opustil

esterka13
13. sep 2023

Ahojte som tak zúfalá
A taká zalubena , priateľ ma dnes na moje narodeniny opustil , chystala som oslavu jednoducho mi napísal že dnes nepríde a mam mu dať pokoj
Ta bolesť je neskutočná , odpustili by ste mu to ?

minenkak
13. sep 2023

@esterka13 čo chceš odpúšťať,už nieje súčasť tvojho života

lucka010522
13. sep 2023

@esterka13 ak ti ti napisal takto, určite nie. Váž si samu seba. Raz nájdeš takeho, ktorý by ti takéto niečo neurobil.

syslik81
13. sep 2023

neodpustila by som mu rozchod cez sms.. ale rozhodne ho nechcela ani nazad .. mozo je to ten naj darcek aky ti mohol dat ale to pochopis az casom

viestta
13. sep 2023

Nikdy by som neodpustala takemu chrapunovi. Ty si to ani neuvedomujes, dojde ti to casom, ale chrapun spravil to najlepsie co pre teba spravit mohol aj ked to urcite v umysle nemal.
Nikdy ho uz nevpusti do svojho zivota. Ries seba a svoje traumy, ked si to ty, co hlada vesticu. S psychologom, nie s tymto alebo akymkolvek inym chlapom. Ked budes pripravene, ten spravny, ktory bude stat za to sa do tvojho zivota dostane ani nevies ako.

aaaa1111
13. sep 2023

@esterka13 ale neprehanaj, urcite mal daco surne a ty si na neho naliehala. mas nervy ty, ma nervy on. vychladnete a bude zas vsetko fajn. a ziadne vestice na to netreba

esterka13
autor
13. sep 2023

@aaaa1111 keď niekoho milujem tak si nájdem par minút prísť za tou osobou a zagratulujem keď už mam ten sviatok

mirkam3
13. sep 2023

@esterka13 nemáš mu čo odpúšťať - nežiada o odpustenie.

sara07
13. sep 2023

@esterka13 pochop že on ta nemiluje ani trocha spôsob rozchodu ani len za blbé pekné narodky mu nestojíš
v podstate si dostala super dar, rozchod s ............ možno to tak teraz neberieš ale časom to pride

aaaa1111
13. sep 2023

@esterka13 nie vzdy sa to da. a mozno len neratal s tou oslavou, chcel ta prekvapit a stravit s tebou cas v sukromi a spravila si mu skrt cez plany. a este si na neho naliehala, aby prisiel, aj ked mohol mat uplne ine predstavy. samozrejme, nemal by nikdy napisat nieco take, ze mu mas dat pokoj. ale zas kazdy clovek je ina povaha a vela ludi kona prchko a potom to olutuje. nechaj tomu cas, vsak sa urcite lubite a budes mu chybat, sam za tebou pride a vysvetli ti svoje chovanie. co ste sa este nikdy v zivote nepohadali?

esterka13
autor
13. sep 2023

@aaaa1111 cely deň som nanho čakala …

januska20
13. sep 2023

@esterka13 prvé čo ma napadlo po prečítaní ,že možno je to ten najlepší darček aký si mohla dostať.

esterka13
autor
13. sep 2023

@aaaa1111 a ešte milión krát som mu volala za cely deň nedvíha , nedpisuje , len tu jednu správu mi napísal že mu mam dať pokoj že nepríde

zmrzlinka2021
13. sep 2023

@esterka13 lenže on ťa nemiluje

ckocka
13. sep 2023

@esterka13 Keď ťa opustil tak ťa asi nemiluje, to máš nejako pomýlené.

reddflowerlife
13. sep 2023

@esterka13 Ahoj, taky clovek ta nemiluje. Pripomina mi mojho ex debilka, ktory robil to iste, sral na mna. Iny muz by ti priniesol kyticu a zobral ta na veceru… Trapas.

aaaa1111
13. sep 2023

@esterka13 fakt dnes nic nevyriesis. potrebujete obaja vychladnut, aby ste sa v klude porozpravali. uvidis, udobrite sa a budes zas stastna. tvoj priatel je len tvrdhlavejsi, ako ini chlapi

ana82
13. sep 2023

@esterka13 gratulujem, k narodeninám a aj k tomu, že si sa zbavila debila....

esterka13
autor
13. sep 2023

@aaaa1111 také sa neospravedlňuje , tak ako pise ženy vyššie majú pravdu ,, nemiluje ma

milanemila
13. sep 2023

@esterka13 asi sa mu nechcelo kupovat darcek 🙈 moju kamosku s 2 malymi detmi takto zo dna na den opustil manzel.

retatka
13. sep 2023

Otvor oči a uvedom si ,že ťa nemiluje .Žiaden chlap ktorý ženu ľubi by sa takto nezachoval .Vyvolavaš mu ale ani za to mu nestojíš aby ti zdvihol .Ako chrapúň ti pošle správu a rozide sa s tebou cez telefón ..myslím si ,že tu netreba žiaden komentár
A nezabudni ,keď sa ti náhodou ozve sa s ním zase dať do kontaktu ..

aaaa1111
13. sep 2023

@esterka13 to uvidis v najblizsich dnoch, ci mu budes chybat. ja si myslim, ze vychladne a potom mu blikne, ako zle sa zachoval. vela chlapov neznasa, ked ich zena diriguje, vyvolava, pise, rozkazuje. kazdy sa s tym vysporiadava po svojom, niekto aj takto, ako tvoj frajer

aaaa1111
13. sep 2023

@esterka13 ...a vsetko najlepsie k narodeninam, najviac ti prajem, aby si bola konecne stastna a hlavne sa citila milovana...

esterka13
autor
13. sep 2023

@aaaa1111 dakujem za pozitívne naladenie ale viem zw sa toto nerobí a ma ma v paži

esterka13
autor
13. sep 2023

@aaaa1111 dakujem pekne vážim si to

toskanka
13. sep 2023

Tomuto rozchodu určite niečo predchádzalo, čo ti malo povedať, že tento muž ťa nemiluje, len si to nevidela, alebo aj nechcela vidieť. Nabudúce venuj viac času spoznavaniu toho druhého predtým, než mu otvoris svoje srdce.

Nejdem ti písať, že tento rozchod je tvoj narodeninový darček, lebo ta to zranilo. Ale s odstupom času, keď to prebolí, budeš rada, že tento muž už nie je v tvojom živote. Rozchod cez sms je dosť úbohé.

emo84
13. sep 2023

@esterka13 Všetko najlepšie k narodeninám . Ja mám tiež dnes narodky . Buď rada , že ti takto ukázal, ako mu na tebe záleží , ako sa správa a bude správať k partnerke v budúcnosti . Máš určite na lepšieho partnera , ako bol dotyčný . Vyčistí hlavu a hľadaj lepšieho , ktorý sa bude vedieť správať k žene a vážiť si každú chvíľu s tebou .

minenkak
13. sep 2023

@esterka13 ja zas napíšem , očakávania niesu dobré

tykat
13. sep 2023

@esterka13 a aka bola komunikacia predtym? Ved niekto len tak znicoho nic nenapise ze "dnes nepríde a mam mu dať pokoj".

maminkadeticiek
13. sep 2023

Nebud trapna a neponizuj sa.Dal ti len najuzitocnejai darcek,ze si sa takeho hovada zbavila.

beata_k
13. sep 2023

@esterka13 Na narodeniny sms-kou??? Chrapun storocia. Aspon ten chochmes mohol mat a ukoncit to skor.