Ahojte som tak zúfalá
A taká zalubena , priateľ ma dnes na moje narodeniny opustil , chystala som oslavu jednoducho mi napísal že dnes nepríde a mam mu dať pokoj
Ta bolesť je neskutočná , odpustili by ste mu to ?
@esterka13 ak ti ti napisal takto, určite nie. Váž si samu seba. Raz nájdeš takeho, ktorý by ti takéto niečo neurobil.
neodpustila by som mu rozchod cez sms.. ale rozhodne ho nechcela ani nazad .. mozo je to ten naj darcek aky ti mohol dat ale to pochopis az casom
Nikdy by som neodpustala takemu chrapunovi. Ty si to ani neuvedomujes, dojde ti to casom, ale chrapun spravil to najlepsie co pre teba spravit mohol aj ked to urcite v umysle nemal.
Nikdy ho uz nevpusti do svojho zivota. Ries seba a svoje traumy, ked si to ty, co hlada vesticu. S psychologom, nie s tymto alebo akymkolvek inym chlapom. Ked budes pripravene, ten spravny, ktory bude stat za to sa do tvojho zivota dostane ani nevies ako.
@esterka13 nie vzdy sa to da. a mozno len neratal s tou oslavou, chcel ta prekvapit a stravit s tebou cas v sukromi a spravila si mu skrt cez plany. a este si na neho naliehala, aby prisiel, aj ked mohol mat uplne ine predstavy. samozrejme, nemal by nikdy napisat nieco take, ze mu mas dat pokoj. ale zas kazdy clovek je ina povaha a vela ludi kona prchko a potom to olutuje. nechaj tomu cas, vsak sa urcite lubite a budes mu chybat, sam za tebou pride a vysvetli ti svoje chovanie. co ste sa este nikdy v zivote nepohadali?
@esterka13 lenže on ťa nemiluje
@esterka13 Ahoj, taky clovek ta nemiluje. Pripomina mi mojho ex debilka, ktory robil to iste, sral na mna. Iny muz by ti priniesol kyticu a zobral ta na veceru… Trapas.
@esterka13 asi sa mu nechcelo kupovat darcek 🙈 moju kamosku s 2 malymi detmi takto zo dna na den opustil manzel.
Otvor oči a uvedom si ,že ťa nemiluje .Žiaden chlap ktorý ženu ľubi by sa takto nezachoval .Vyvolavaš mu ale ani za to mu nestojíš aby ti zdvihol .Ako chrapúň ti pošle správu a rozide sa s tebou cez telefón ..myslím si ,že tu netreba žiaden komentár
A nezabudni ,keď sa ti náhodou ozve sa s ním zase dať do kontaktu ..
Tomuto rozchodu určite niečo predchádzalo, čo ti malo povedať, že tento muž ťa nemiluje, len si to nevidela, alebo aj nechcela vidieť. Nabudúce venuj viac času spoznavaniu toho druhého predtým, než mu otvoris svoje srdce.
Nejdem ti písať, že tento rozchod je tvoj narodeninový darček, lebo ta to zranilo. Ale s odstupom času, keď to prebolí, budeš rada, že tento muž už nie je v tvojom živote. Rozchod cez sms je dosť úbohé.
@esterka13 Všetko najlepšie k narodeninám . Ja mám tiež dnes narodky . Buď rada , že ti takto ukázal, ako mu na tebe záleží , ako sa správa a bude správať k partnerke v budúcnosti . Máš určite na lepšieho partnera , ako bol dotyčný . Vyčistí hlavu a hľadaj lepšieho , ktorý sa bude vedieť správať k žene a vážiť si každú chvíľu s tebou .
Nebud trapna a neponizuj sa.Dal ti len najuzitocnejai darcek,ze si sa takeho hovada zbavila.
@esterka13 čo chceš odpúšťať,už nieje súčasť tvojho života