Na Facebooku kamaráti a naživo len pozdravia

21. nov 2022

A naživo sa vam len pozdravia a idú rýchlo het.. a na Facebooku lajkuju komentujú. Čo sú to za ľudia ?

tuippo
21. nov 2022

nie každý človek obľubuje priamy kontakt

zmrzlinka2021
21. nov 2022

Su to kamarati, alebo - rodina, velmi dobri priatelia, kamarati, znami,...?

7lenka11
21. nov 2022

to je súčasná doba sociálnych sietí.. na FB a IG je každý múdry, vzdelaný, rozhľadený, ukecaný.. no keď príde na reálnu debatu, tak ledva prehodia tri slová... podľa mňa sociálne siete celkovo menia charakter reálnych vzťahov a kontaktov

viestta
21. nov 2022

Kamarát je ten, s ktorým pokecam, trávim čas, zdieľam dobre aj zle... Toto sú len známi a ty máš na nich neprimerane očakávania. Keby neboli sociálne siete bolo by to len o tých pozdravoch na ulici. Takto ti dajú lajk, koment a tým to pre nich zhasne.

tibor79
21. nov 2022

Vitaj! Nová doba. Veľmi smutná.......

diewcatqoo
21. nov 2022

Netreba tak prezivat socialne siete a mat nerealne ocakavania od ludi. Ak niekto komentuje a lajkuje na soc. sieti, nepokladam ho za naj kamosa a neziadam od neho, aby sme zakazdym viedli nazivo siahodlhe rozhovory.

maribell
21. nov 2022

Ja len podotknem, že nie každý človek je extrovert 😁 .. ja som brutál introvert, rada si píšem cez soc. siete, ale v realite so seba vysúkam dve vety 😅.. proste internet nám ponúka úžasné možnosti byť apsoň chvíľu normálni 😁

silvia_pekna
21. nov 2022

kamarat je podla mna silne slovo, su to proste jednoducho znami, nic viac. ak by to boli kamarati, tak by boli s tebou asi v celkom inom kontakte🙂 ale netrap sa tym, takych netreba ani riesit.

pralinka25
21. nov 2022

tak sa im prihovor ty a zacni debatu. mozno sa chytia na druhy treti pokus a mozno nikdy. ja si zas myslim ze sa vsetko prilis riesi a analyzuje. nie je to len sietami. aj v minulosti to tak bolo. su rozne stupne priatelstva od BFF cez beznych priatelov, kamaratov, znamych, kolegov .... nie kazdy s kym sa poznam musi byt blizky. ale zas ani nevies kedy sa vase cesty poprepletaju a priatelstvo sa prehlbi alebo aj uplne zmizne. ak ti to nevyhovuje mas moznosti zrusit siete a kaslat na nich a len sa zdravit alebo aj nezdravit. alebo ich brat takych aki su a prestat mat nerealne ocakavania, alebo to vziat do vlastnych ruk a ked mas o tych ludi zaujem bud iniciativna ty. preco nie? zivot je kratky a hrat formy akekolvek je strata casu a energie.
za mna tolko k analyze tychto problemov. cokolvek sa mi nepaci mam moznost zmenit. nie? este podotknem - ja zmenit u seba - nie zmenit inych.

katuskamala1
22. nov 2022

Automaticky mazem i z FB ked to takto je.. Niekedy ani nepozdravia! Doslova sa vyhnu kontaktu.. Na co si taki kamaráti? To nie su kamarati... Delete 🙂

tibor79
22. nov 2022

Prosím,ži realitou! 🍀❤️Ak toto už niekto nepochopí,je mi úprimne ľúto.

katka700
22. nov 2022

Kedysi koloval taký vtip ktorý vystihoval o čom sú sociálne siete, nepamätám si to presne ale FB bol tuším pre narcisov čo musia zdieľať každý prd a 'špiónov' ktorých nepresli pohovorom do tajných zložiek.
Začni žiť reálne a virtuálne pozlátko ber s rezervou.

vakaveronika
23. nov 2022

Sú aj opačni, naživo, ked sa stretneme raz za rok, tak sa rozkecaju, ale na messengeri neodpisu.

helen_167
29. nov 2022

A preto nemám facebook, nepotrebujem vedieť ci niekto bol na výlete alebo ako mali ozdobený vianocny stromcek 🙈a ci vonku sneží, alebo prší, a ci mi tam niekto niečo lajkol, každý je tam šťastní a realita je mimo, facebook je pohlcovac času... S kým chcem si zavolám a stretneme sa 😊