Na čo nezabudnúť pri sťahovaní?

28. júl 2024

Na čo nezabudnúť pri sťahovaní?

mirka17
28. júl 2024

Na Kevina

tundra
28. júl 2024

Vypratat pivnicu,nahlasit zmenu adresy - vsade.

Obciansky
Vodicsky
Auto-technicky
Zdravotna poistovna
Ostatne poistovne
Klubove karty
Lekar
Zubar
🤔
Asi vsetko...

beata_k
28. júl 2024

Na pivnicu. My ste stahovakov otacali lebo sme na pivnicu zabudli 🙈

A zbal si kufor so zakladnym oblecenim.

viestta
28. júl 2024

Posledna krabica co sa nalozi je krabica so salkami, pribormi, kavou, cajom, nejakym jedlom, pohare a taniere, ktore pouzijete kym nebude cela kuchyna vybalena. Do krabice s kuchynskymi vecami prihodit aj nabijacky a kable na nabijenie mobilov. Tato krabica sa aj prva vylozi a odnesie do kuchyne. Dalsie vrece pyzama, spodne pradlo, periny, vankuse, uteraky a hygienicke potreby na prvy vecer a noc. Ta sa vylozi do spalne.
Kazdu krabicu aj vrece oznacit co obsahuje a do ktorej miestnosti patri. Tam to hned po vylozeni z auta ulozit. Knihy viazat po par kusoch spagatom, pozicat si od znamych a kamaratov plastove prepravky na krehke veci, ked nemate dost papiera na balenie, kludne pouzit oblecenie na zabalenie aby sa to nerozbilo. vsetko oblecenie radsej do vriec ako do krabic.

mamutka
28. júl 2024

Krabice neoznačuj popisom čo je dnu, len číslami. Píš si presný zoznam čo ktoré číslo obsahuje.
Maj jeden kubor/krabicu veci čo budeš potrebovať hned- osusky, pyžamo, základná hygiena, niečo na jedenie a príbory, všetky doklady.
Knihy nebal samostatne, boli by to extrémne ťažké krabice, vždy pár knih k ostatným veciam.

sisska96
28. júl 2024

My sme nosili veci postupne z rodičovského domu/bytu do nášho domu. Ale stále na niečo sme zabudli :D bola sranda keď prvý deň sme zabudli uteráky a večer ideme do sprchy a ani jeden uterák :D Nahradilo ho tričko 🙈

lakebabe
29. júl 2024

Označ si co je v ktorej krabici . Vyprac všetko aj pivnice. Prirucnu batožinu s oblečením, drogeriou na prvé dni máj zvlášť kým všetko vybalis. Prehlas doklady ale to ma čas. Ja už som sa sťahovala asi tak 5 krát dokopy aj to som vždy na čosi zabudla nič si z toho nerob 😃 v kľude sa pre to vrátiš keby náhodou