Myslíte, že môžem byť tehotná?

kiki122
30. aug 2019

Pekny den prajem milé mamičky.. S partnerom do budúcna plánujeme dieťatko ale teraz nato nieje ešte vhodný čas a obávam sa že môžem byt tehotná, hoci som ešte tehotná nebola takze neviem ako sa to prejavuje a chcela by som od vás poradit.. Doteraz som mala vložený v maternici vnútromaternicové teliesko ale dala som si ho vybrať z nejakých dôvodov... S partnerom sme maly nechránený styk asi 3x s tým že ho vytiahol a spravil sa vedla.. Potom som už povedala že sa bojim a odvtedy sme mali kondom.. Chcem sa spýtať či je možné že môžem byt tehotná ? Obávam sa toho lebo ešte nieje vhodný čas. Zajtra mám dostať menštruáciu ale vraj tá môže trvať prvé mesiace ešte aj počas tehotenstva. Ale cítim sa že mám teraz pred MS lebo ma už bolia prsia asi 3dni. + zabudla som že kukla som sa vtedy aj do kalendára a mala som neplodné dni (aj keď viem že to presné nieje)...Dakujem vopred za rady viem že nikto nevie či tehotná som alebo nie ale poraďte prosím ake príznaky by som mala ak by som bola v tom a či si myslite že som.. Nechránený styk sme mali cca 30.7; 3.8; 15.8.. Vopred dakujem za rady

bojka22
30. aug 2019

@kiki122 podľa mňa nie si. Keď tak skus test

katarinka89
30. aug 2019

@kiki122 preco si nekúpis test? My to máme ako vedieť? Aj môžeš byť aj nemusis

eliskadad1
30. aug 2019

aj ja si myslím, že nie si. pokiaľ ste mali ochranu, tak si nemala ako otehotnieť. ale ak sa bojíš, tak si skús spraviť tehotenský test a ten ti prezradí či si alebo nie si.

koniarova
30. aug 2019

Moje nervy, veď si kúp test a zistíš hneď.

tosomja
30. aug 2019

Príznaky presne ako pred menzesom. Počkaj ci ti príde menzes, potom správ test.

candii
30. aug 2019

Môžeš byť, mala si nechránený styk? Mala. Prerusovana súlož ochrana nie je. Takže môžeš.

019paula
30. aug 2019

Ahoj. Myslim, že tehotná urcite nie si....nakoľko počas neplodných dní sa urobil ešte aj mimo teba 😉. Meškať menzes ti môže aj z nervozity akú prežívaš....Pekný dnik

kataka10
30. aug 2019

@kiki122 Byt tehotna s tym, ze sa partner urobil mimo, nemala si plodne dni a este by ti prisla menstruacia, je suuuper nepravdepodobne. Myslim, ze sa zbytocne stresujes a zbytocne si tym stresom oddialis menstruaciu. Takze klud 😉

marseillefan
30. aug 2019

@candii nechcem, aby to vyznelo, že propagujem prerušovanú súlož, lebo fakt to je tá najhoršia forma antikoncepcie, ale musím poklopať, my na nej fungujeme už min. 5 rokov a úspešne. Berieme to tak, že keď sa pošťastí, tak s láskou príjmeme. Na druhej strane keď sme sa snažili, tak vždy to vyšlo na prvý cyklus, čiže ono tá prerušovaná, keď chlap vie načasovať, ako tak funguje...

danzy
30. aug 2019

Kdybys mela priznaky, tak to pujde videt i na testu. Maji ho napr v dmku 🙂 A tehotna muzes byt, asi nejsi ale vyloucit to nelze

miska0948
30. aug 2019

Nechcem ťa strašiť, ale kamoška s priateľom si tiež dávali pozor, tiež dával mimo a predsa má o 2 mesiace termín pôrodu ... Kúp si test, budeš na istom 🙂