Nastúpila som do novej prace ide o nemenovanú firmu. Môj kolega vie že mám priateľa. Ja mám 30 rokov a on 44.
Len tak medzi rečou sa ma spýtal ako dlho sme spolu a keď som povedala že je to 10 rokov úplne bol z toho nadšený (on je slobodný)
Cely deň hovoril len o tom aké je to v dnešnej dobe krásne že 30 ročná mám 10 ročný vzťah. On toho momentu ako sa to dozvedel bol ku mne úplne iný mala som z toho pocit ako keby mal o mna záujem alebo čo. Hovoril že som žena na úrovni a že to obdivuje že mám taký vzťah. Že som milá , slušná a skromná. Od tej chvíle ako sa začal na mna inak pozerať (žena to vycíti) sa cítim dosť divne neni mi to prijemne možno si to len namyslam neviem. Ale tak to cítim. Prečo podľa vás keď sa dozvedel že mám 10 ročný šťastný vážny vzťah tak začal mat o mna záujem nemalo by to byt náhodou opačne? Ešte máva take reci že škoda že mám priateľa a takéto. Čo to mužov priťahuje keď je žena dlho zadaná alebo čo? Myslela som si že práveže bude mat ku mne taký odstup a rešpekt ale on normálne nenapadne ide po mne a mne to je nepríjemne. Pred tým nič a od kedy sa dozvedel že sme spolu tak dlho tak vyštartoval po mne. Nechápem prečo , je to rozbijac vzťahov alebo o čo mu ide ako to vidia takýto chlapi ?
Mne ako prve napadlo, ze tymto sposobom to skusa na kazdu....vsak mozno sa zadari...
Cudziemu človeku by som nevesala na nos svoje osobne veci. Ako čo ho do toho?
Nehovorila som mu nič viac o súkromí iba to číslo že 10 rokov a bodka to bolo všetko a od vtedy je zo mna unesený vidím to na ňom
drž si od neho odstup lebo ti časom natlačí také kaleráby do hlavy a tak Ťa spracuje, že mu podľahneš ani nebudeš vediet ako..
Nebrala by som to vážne z jeho strany. 44 ročný slobodný chlap to zrejme nemal vo vzťahoch ideálne. Teraz sa možno snaží nájsť nejakú, pri ktorej zostarne a možno ma siete rozhodené na každý smer. Takze staraj sa o svoj vzťah a jeho nerieš.
neviem o čo mu ide, ale hentakými výkecmi by mi liezol poriadne na nervy.
najlepsie bude, ak si ho nebudes vsimat a budes si drzat od neho odstup. ako riesit to s nim je podla mna zbytocne, lebo to v nom moze vyvolat este vacsi zaujem
Ja to vidím asi tak že on v jeho veku hľadá už ženu ktorá bude verná a žiadny úlet ale usadiť sa a mat deti a možno ho preto priťahujem ja lebo sa mu páči že mám taký dlhy vzťah a nestriedam mužov každý mesiac. Ale chcieť môže hoci čo , ja si nenecham zničiť môj vzťah. Musím si držať odstup a robiť sa že ho nepočujem alebo neviem
Mozno v tebe vycitil sancu ma obzvlast zaujimavu, tazko ulovitelnu korist. Ked podlahnes, budes pekna trofej a zdvihnutie sebavedomia, ze ziadna (ani sebezadanejsia a vernejsia) mu neodola.
mozno ma blbe skusenosti so zenami a obdivuje zenu, co vie byt chlapovi oddana.
Ja mam z Teba medzi riadkami pocit, ze Ti jeho pozornost nie je az taka neprijemna…
Ja som si práveže myslela že chlapov viac lákajú ženy ktoré sú skúsene a majú čo to odžité a ja čo mám 10 rokov jedného partnera a nikdy som ho nepodviedla tak zrazu sa mu páči neskúsená žena ktorá nemala sex s viacerými mužmi? Chápete ma ako to myslím , ako keby ma chcel preto že som nemala veľa chlapov. Ja nie som konfliktny typ nechcem sa s ním pohádať lebo keď máte byt v práci s niekym toľko hodín tak aby to nebolo na nože predsa ale chcem nejak slušne mu nepriamo naznačiť že proste nemá šancu a že sú mi nepríjemne tie reci už mi je niekedy trápne aj za neho a ja neviem ani kam sa mám už pozerať. Ale ako to povedať slušne ako dáma že nech si dá pohov ale krajšie povedané? Lebo sa už bojím aj chodiť do práce kvôli tomuto, nechcem byt drzá a na druhej strane aby to pochopil a aby sme boli normálni kolegovia čo sa pozdravia sem tam prehodia par slov a hotovo ale nič viac
@gladys_07 to určite nie , vôbec nie je môj typ ani keby som bola slobodná by som nemala záujem ani o jedno rande lebo sa mi vôbec nepáči ani vyzorovo a už ani povahovo takze toto určite nie , aspoň keby bol fešák tak možno by mi to lichotilo ale keď je niekto na pohľad škaredý a ešte aj ma takéto reci tak ďakujem nie🥴
@gladys_07 už z toho že ma 44 a je slobodný by ste mohli usúdiť že asi to nie je žiaden krásavec ktorý by stal zato 😄
potrebuje si proste zasuložit a kedže máš vztah menšia šanca že by si niečo vymyšlala alebo otehotnela atd
ak ti to je neprijémné prečo mu to proste nepovieš pretože on to bude stupnovat, tvoju pasivitu berie ako suhlas
Mňa v predošlom zamestnaní takto balil tiež jeden podivin. Síce mal len okolo 30tky ale tie isté kecy viedol. Ako som úžasná, úplne iná ako ostatné, ako to mám v hlave upratané a viem čo chcem a iné zvratky. Nejak som to stopla a začala som sa mu vyhýbať ako sa len dalo. No a teraz prednedávnom mi bývalý kolega z práce s ktorým si raz za polrok napíšeme povedal, že toto isté hovoril aj ďalšej kolegyni, čiže to bola jeho taktika uloviť nejakú aby sám neostal na ocot lebo mal tak nízke sebavedomie že balil ženské dosť trápnym spôsobom :D
Kašli naňho, venuj sa práci a svojmu vzťahu 🙂
No ved sa ho opytaj, o co mu ide. Tieto odpovede tu su len domnienky.
Uz len keby mi zacal kolega rozpravat, ze som zena na urovni, tak ho asi poslem kade-lahsie 😁. To uz je len teda aky kompliment, na toto asi ziadnu nezbali 😁. Asi nema prilis vela skusenosti a skusa to aspon takto. Normalne mu povedz, ze ano, mas priatela a v ziadnom pripade sa s nim nerozides, planujes s nim spolocnu buducnost, atd. Mozno by s tebou realne ani nic nechcel, len si potrebuje trochu pozdvihnut sebavedomie a zrejme by aj on uz chcel byt v dlhodobom vztahu. Jednoducho, reprezentujes to, co by on chcel mat vo svojom zivote a nema. Ak su ti jeho reci neprijemne, tak mu to musis povedat, asi bude celkom nevyzrety a zrejme mu to len tak samemu nedojde, ze ma prestat.
Takyto 44 rocni hlavne maju dlhodobe uspory...ako v tom vtipe🤣 Pozor na osamelych trudov, zvyknu pichat🤔
Tiez sa priklanam k nazoru lovca, bude sa snazit do vtedy, kym ta nebude mat a potom papa. Daj si pozor radsej 🙂
Myslim si ze zistil co potreboval. Nie si prelietava, dlhodobo zadana takze nebudes od neho cakat nic, nemusi si ta zavesit na krk. Ako bolo vyssie pisane je to lovec. Ide mu asi len o pracovny flirt na tvojom mieste ak by mi to bolo neprijemne urcite by som mu to povedala nech zaradi spiatocku
Ja len tak od veci, máš priateľa 10 rokov, neplánujete zásnuby, svadbu? Možno keby si to spomenula pred kolegom, že sa budeš vydávať, tak ti dá pokoj. Ktovie, čo sa mu odohráva v hlave. Možno ho jeho bývalá podviedla a striedala chlapov, tak ho proste fascinuje, že ty si iná, len mu akosi nedoplo, že si zadaná. Alebo si o sebe myslí, že je neodolateľný a časom mu podľahneš. Každopádne mu daj najavo, že ho berieš len ako kolegu, inak to bude na teba stále skúšať.
Povedala by som mu to úplne na rovinu. Keby mal zase také reči, povedala by som mu, že mi to nie je príjemné a nehodí sa to od neho, ako od kolegu.
Prepac, ale ty si truba. Ved este ani neprejavil o teba zaujem a ty uz rozymslas, nad tym, ci to je preto, lebo si nemala vela frajerov 🙄 Ved ak ta bude balit a bude ti to neprijemne, normalne ho schlad...ved z teba neubudne, ani z neho...co to je jediny chlap, ktoremu sa pacis? Ad tvoj vztah...mozno vycitil, ze ak ste sa po 10rokoch nedopracovali k svadbe, ze mozno ma sancu uspiet...nad tymto si neuvazovala?
Chlap má 44 rokov a je slobodný,uz tento fakt o niečom vypovedá. On si užíva život, evidentne sa neviaze a ty Si mladá,v jeho očiach pomerne naivná v 10 ročnom vzťahu, tak ti zrejme chce ukázať, ako chutí život ľudí,ktorí sa neviažu a o čo prichadzas. 🙂 pre neho si ľahká korisť,(súdiac podľa faktov,ktoré si o sebe uviedla),tak sa ťa bude snažiť zlomiť a určite to nebude robiť prvoplánovo. Chápem ho,viem presne o čo mu ide.
mali sme v robote kolegu, bol rozvedeny, 33 rocny. pacila sa mu kolegyna z ineho oddelenia a daval jej to najavo. vedel, ze je zadana, ale proste sa mu pacila. ona sa potom vydala. asi skusal, kym mal este sancu, az do svadby. tazko povedat, co kolegu prijemne prekvapilo, mozno to, ze si este slobodna, cize ma sancu, alebo mozno to, ze si zadana 10 rokov, co mu dava tiez urcitu nadej a mozno o tom toci stale preto, ze nic ine o tebe nevie, cez co by sa ti liskal
Podla mna to su len kecy ze obdivuje ze si 10r verna ze si na urovni. Skor mu pride ze ten vztah sa za 10r neposunul dalej urcite by sa tak nechoval Keby si povedala ze si vydata. Ved mu len povedz viem som uzasna tu je faktura ( alebo co) a sup do prace.
tak dneska si každý škaredý chlap čo je dlho sám myslí, že ženy sú obyčajné vychcané zlatokopky, dnes je to pomaly trend si niečo také myslieť, tak možno je proste nadšený, že existuje normálna baba čo nestrieda chlapov a proste si normálne žije
Mala som takého kolegu...Oblboval má,rozprával presné podobné ako tento tvoj ,a vkuse proste..A nevadilo mu ani to že som vydatá,a dokonca ani to že manžel pracuje v tej istej firme ako my ...Dokonca nemal problém povedat ani môjmu mužovi že sa mu páčim...Ale on bol taký, sukničkár,hlavne že doma žena a dve deti
Tiež mi to bolo veľmi nepríjemné
Lovec.....bude sa snažiť do vtedy pokiaľ ťa nedostane...