Ahojte ani neviem ako zacat prvy krat to pisem nikdy som o tom z nikim nehovorila myslim si ze som bola v detstve sexuálne zneuzivana. Ako mala som si nahovarala ze to bol len sen a na nejaky cas sa na to zabudla ale ako som starsia a hlavne ako mam dceru myslim na to castejsie stale sa snazim nahovorit ze je to bol len sen. Len ten sen je velmi zivi detailny ako dieta by som nemala vediet take veci. Je to z niekto z rodiny stou osobou som mala a mam velmi dobry vztach a mam ju rada len teraz ked mam dceru bojim sa co ak to nebol sen ale skutocnost ☹️ ani neviem aku radu cakam mozno je niekto na tom podobne mozno som to chcela dat von
@ardnaxela1989 Neviem ci si pozerala dokument Leaving Neverland, ale obetiam sa tiez tie negativne pocity vyjavili najma v spojitosti s vlastnymi detmi. Aj v pripade zneuzivania biskupom Chauturom to obet riesila az po rokoch. Svoje spomienky a pocity v sebe uzavreli a ked mali vlastne deti, az vtedy si v plnej sile uvedomili ohavnost toho, co sa im stalo. Odporucam riesit to s dobrym psychologom, popr.skus kontaktovat ipcko.sk
@dadis nie nevidela som ten dokument. Ja sa stale snazim nahovarat ze to bol sen aj ked myslim ze nie myslim na to velmi casto bojim sa to niekomu aj povedat nikto by to na tu osobu nidkdy nepovedal vsetci ho maju radi dokonca aj ja preto sa sama seba snazim prinutit ze to bol len sen uz som rozmyslala aj nad psychologom len som sa este k tomu neodhodlala
@ardnaxela1989 Myslím si, že keby to bol iba sen, tak by si ho po rokoch takto neprežívala. Skôr si to v sebe uzamkla a teraz ti to príde ako zlý sen, keď si už sama matkou. Určite by si sa mala porozprávať so psychológom a toho príbuzného by som k dieťaťu nepúšťala.
@ardnaxela1989 Skus to ipecko. Rozhovor so psychologom nikomu neublizi. Aj keby to bol len sen, mozes sa skusit o tom porozpravat s niekym, kto ta nebude sudit. Skor si myslim, ze sen to nebol 😔. Deti su zneuzivane najcastejsie osobami, ktorym nielen deti ale aj ich blizki velmi doveruju..
@dadis aj ja si myslim ze tp bola skutocnost pametam si to ako by to bolo vcera co mi vravel co sa stalo ako male dieta by som take nemohla vediet takze tazko by sa mi to snivali. Az ked teraz som o tom pisala si davam do suvislosti ze sa partnerom bojim nechat dceru o samote aj ked musim niekde ist a necham dceru s partnerom ktory je snou prakticky od narodenia ale nie je jej bio otec tak ma napadaju tie najhorsie myslienky aj mam vycitky ze si nieco take myslim lebo ju ma rad a bere ju ako vlastnu ale az dnes som pochopila ze mam asi strach ze kazdy chlap moze dcere ublizit ako mne
@dadis a dakujem skusim urcite napisat na to ipcko
Nenechávaj s tou osobou tvoju dcéru nikdy osamote, prosím Ta. NIKDY.