Myšlienky na bývalých partnerov

anonymnamamina
20. apr 2020

Ahojte, som na modrom koníku nová vlastne novoregistrivaná. Neviem či už tu bola taká diskusia, ale trápi má istá vec. Som s priateľom 3 roky a máme 10 mesačné dieťatko. Problém je v myšlienkach na bývalých. Áno nie na jedného ale na všetkých. Jednu noc sa mi sníva s jedným, druhý deň s druhým. Aj intímne aj klasické sny. Najhoršie na tom je, že sa cítim prijemne a okamžite idem pozerať ich fotky na internete a spomínať na staré časy. Okamžite sa však spamätám, pretože milujem svoju dcérku nadovšetko a nedá mi ten pocit, že je niekde pri mne a ja robím takéto veci. Dni keď sa mi sníva a myslím na bývalých som akási nie že nepríjemná ale nemám akoby náladu niečo so súčasným riešiť, je naozaj dobrý otec aj priateľ. Miluje nás nadovšetko to viem. Ja som veľmi žiarlivá, ja čo snívam a myslím na bývalých neustále riešim tie jeho a pýtam sa na ne. Častokrát sa potom hádame lebo si myslím že takisto mysli na ne a kontaktuje ich. Myslíte si že je to niečo vážne so psychikou alebo je to normálne ? Ale nemyslím si....

veverickav
20. apr 2020

idem robit pukance...

anonymnamamina
autor
20. apr 2020

@veverickav tak dobrú chuť

aylinn
20. apr 2020

@anonymnamamina ale kdeze s psychikou,s lytkami.. sa ti zapaluju 😁👍 ludom sa sniva to co by si priali, to co by si nepriali a to coho sa najviac boja..Zato ta nikto nemoze zastrelit ze sa ti sniva s byvalymi. Ked sa ti snivaju sexualne sny tak asi tvoj terajši nenaplnil tvoje tužby, ked si aj mysliš že ano tak tvoje telo to citi inak😁

anonymnamamina
autor
20. apr 2020

@aylinn áno máš pravdu, začiatok nášho vzťahu v intimite bol katastrofálny... nevedeli sme sa spolu vyspať ani raz za 3 týždne, jednoducho nefungoval, pretože bol viac než 5 rokov sám a cítil sa nesvoj, ja som to nedokázala pochopiť, často som plakala bola zúfalá, dokonca som odišla už vtedy za iným si dokázať, že či som taká nepríťažlivá, ale sama som tomu neverila, pred ním som mala dokonca priateľa ktorý by to chcel aj 3 krát za deň, ale odkedy mame dcérku tak sa to práveže zlepšilo akože už je to aspoň každý druhý tretí deň ale aj tak... stále doma gauč posteľ, viem mame dieta ale aj keď sme ho nemali, to furt on na take nie je a keď bude chcieť skúsi aj inde, ale.... zatiaľ k tomu nedošlo, bola som naučená na iné :( neustále sa hnevá že furt riešim len sex že veď sa to zlepšilo, alo nechcem aby vyznelo že sa nesnaží alebo čo, naozaj sa to zlepšilo a naozaj viem, že má miluje, len ho to irituje že neustále o tom rozprávam a chcem niečo nové a potom je smutný urazený a v najhoršom povie chod si za bývalým alebo za iným.... potom si poplače aj on a nedá mu to lebo to boli aj mna, viem že to nie je prijemne ....

janinah
20. apr 2020

Fakt si taká hlúpa? ak si chceš odplašiť v podstate celkom dobrého chlapa,tak v tom pokračuj....nech sa ti sníva hocčo,to mu musíš vešať na nos? a žiarlivostné reči o jeho bývalých,máš 15násť? alebo nemáš dosť inej roboty a dosť iných starostí.....

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonymnamamina
autor
20. apr 2020

@janinah som na materskej a to je asi ten problém, som dosť mladá to je pravda ale viac než 20 mám... neviem prečo to robím, mame určite iste problémy, teda skôr ja, ja som tá žiarlivá a neustále nespokojná... začiatky neboli ľahké, ako som pisala, ja žiarlim na neho anjeli bývalé a pritom ja myslím na tých svojich, preto sa pýtam či je to vôbec normálne, ale po pravde so psychológom som to už riešila... nie konkrétne toto ale ziarlenie... podľa seba súdim teba... no neviem ako prestať

kitycat
20. apr 2020

Zaciatok konca ..... Este povedz ze si otehotnela nahodou...

anonymnamamina
autor
20. apr 2020

@amelie2017 napísala si to krásne... som mladá a to je asi ten problém, moj priateľ je o 8 rokov starší a nikdy nebol na sex... mal menší počet vzťahov než ja, sex mi nikdy extra nechýbal, priateľky mal takze že sex nechceli, on si zvykol a zrazu ja... viem, že sex nie je všetko ale asi to dosť pokazil, prestala som si veriť už na začiatku, že ho asi nepritahujem, aj keď vidím, že je to stále lepšie, lenže žiarlivosť ostala, cítila som sa nesebavedoma a preto aj žiarlivá a ostalo mi to dotrz a potom tieto sny do toho

aylinn
20. apr 2020

@anonymnamamina vidiš ale keď to bolo katastrofalne už na začiatku tak to trebalo ukoncit kym sa dalo a kym by to nenarobilo škody... sex je veeelmi dolezita cast vo vztahu. Teda pokial jeden druhemu nebudete tolerovať bokovky. Skus si kupit hračku nejaku a neomielaj mu to tolko. Zmier sa s tym aky je. Ked o tom prestanes hovorit tak mozno bude on "nasilny" 😊

janinah
20. apr 2020

@anonymnamamina preskladaj si v hlave priority.....a rozmýšľaj,čo vypustíš z úst na jeho adresu....nájdi si koníček,vybi si energiu,zrejme sa nudíš viac ako je zdravé....

anonymnamamina
autor
20. apr 2020

@kitycat my už mame dieta spolu... nechcem koniec práveže ho nechcem, lenže ja už sa motam sama v sebe... niekedy mám pocit že nechcem koniec len kvôli malej a kvôli tomu ako vidím že miluje on malu... ja akoby som neustále sa krútila v minulosti neustále nešťastná pritom malu milujem... potom prídu obdobia, kedy cítim že nemôžem a nechcem o neho prísť veď je to super chlap... ale ka furt neviem prísť na to, či ho skutočne milujem

anonymnamamina
autor
20. apr 2020

@janinah nudim čo je naozaj paradox na materskej, mame skvele dieta a ja mám kopec času rozmýšľať, aj on mi tvrdí že si mám niečo nájsť no akosi som priveľmi lenivá... neustále niečo riešim a potom ja vymýšľam hlúposti a z týchto stavov že ja myslím na bývalých mám pocit že aj on a dôjdem k tomu že mu pozerám mobil... niekedy sa cítim už na lieky

anonymnamamina
autor
20. apr 2020

@aylinn asi máš proavdu, niečo na tom bude, toto sa nikdy nezmení, určite nebude nikdy tak sexuchtivy ako ja... stane sa že to dá 2 krát za deň ale potom 3-4 dni nič a ja samozrejme už 4. deň chodím ako pes s prebitou nohou, neveru v žiadnom prípade neodpustí, viem na začiatku to bolo treba riešiť aj som to riesila, aj sme mali pauzu... vrátila som sa, vzniklo babo a zrazu bum bac je to lepšie ale... neviem prečo tie sny prijemne a zároveň cítim smútok...

anonymnamamina
autor
20. apr 2020

@janinah a o mojich snoch v žiadnom prípade priateľovi neverím, kedysi bol vraj veľmi žiarlivý a už od začiatku má upozornil že pri mne nechce byt len nech nemá podnety, zažil veľa sklamaní ktoré už zažiť nechce, neodvážila by som sa mi to povedat

aylinn
20. apr 2020

@anonymnamamina ešte si uvedom aj to že nahodou by sa to medzi vami pokazilo. Našla by si si pravy opak jeho.. ale po kratkom čase by si zistila vlastne že sice chce stale sex ten novy.. ale o malu nema zaujem,nepomoze ti doma, nestoji pri tebe a nakoniec by si sa aj presytila toho sexu.. bolo by ti to velmi luto urcite.. keď vieš ze nezmeniš jeho tak skus trošičku seba a svoje zmyšlanie, držim palce😘

miskamichalka
20. apr 2020

@anonymnamamina ach jaj, mam pocit, ze cim ma zena lepsieho muza tym je nespokojnejsia. Treba si v prvom rade uvedomit o co ti ide. Kolko zien by chcelo spokojne 10mesacne dieta pri ktoro sa nudia a dokonca muza, ktory je dobrym muzom a otcom. Treba si uvedomit aj to, alo by si sa ty citila, keby to iste zazivala tvoja polovicka? Asi blbo vsak? Treba sa spamatat a radovat sa z vydarenej rodinky a nekazit si ju niecim a niekym kto uz bol! Bud aj ty dobrou zenou svojmu priatelovi a nerob mu vas vztah zlozitym, lebo on ti to podla tbojich slov nerobi!

volterra
20. apr 2020

@janinah na to by moja babka povedala len jedno : Bolo koze dobre, isla sa na lad smykat.

anita6666
20. apr 2020

V živote sa mi o žiadnom bývalom nesnívalo 🙂 táto téma mi príde fakt vtipná...každý bývalý,je pre niečo bývalý a hoci som v občanom kontakte s každým svojim ex, ani náhodou by som s nimi už nič neriešila,občas sa pristihnem pri Tom,že sa chytám za hlavu,čo som na nich onoho času vlastne videla 😀nechápem,čo vlastne riešiš? Nejako mi unikla pointa...nefantazirujes tak trošku? Lebo normálne to určite nie je,aspoň pre mňa

leuchtturm
20. apr 2020

Zjavne si len flustrovana z nedostatku kvalitnych manzelskych povinnosti...

marseillefan
20. apr 2020

Si na dobrej ceste pokaziť si dobrý vzťah 🙂

kitycat
21. apr 2020

@anonymnamamina ja mam z teba pocit ze si otehotnela neplanovane.... Nie si vyburena

jaskolka
21. apr 2020

Koľko máš rokov? Lebo to znie, akoby si bola hrozne mladá, nevyburena, hup podarilo sa bábätko, a "cesta zarubana" už som len matka a manželka, cely život budem spať pri jednom chlapovi 🙂. To samozrejme myslím trochu nadnesene, ale úprimne, prečo si zbytočne sťažujes život? Sny sú sny, za tie vôbec nemôžes, aj keby si tam sexivala s tlupou svalovcov. Ale realita, keď už snivas o bývalých, pozeráš fotky, spomínaš, a nebodaj ľutujes, to už je iné, to môžeš ovplyvniť si dosť blbo celý vzťah. Bývali sú z nejakého dôvodu bývali, čiže asi tak super to s nimi nebolo! Máš dieťa, partner podľa tvojich slov je v pohode, keď budeš na neho bezdôvodne vrcat, byt nepríjemná, vypytovať do zblbnutia na bývalé a ešte si aj brat do hlavy, že je s nimi v kontakte, tak veľmi rýchlo sa môže aj z toho muza stat bývalý!

anonymnamamina
autor
21. apr 2020

@kitycat nie nie plánovali sme babo, je pravda že sa podarilo hneď v prvý mesiac ale som za to šťastná, tešila som sa veľmi... no to snívanie začalo iba posledné 3 mesiace, do toho mám čas uvažovať nad hocičím a len sa v tom krútim a tak do toho upadnem, že ako som pisala už pozerám foto, pesničky počúvam čo som počúvala s nimi a ja sa dostanem do takého stavu že mi je až do placu prečo to robím keď pozriem na môjho priateľa že bože čo to je :(

anonymnamamina
autor
21. apr 2020

@jaskolka áno som mladá mám 23... nevybúrená ako sa to vezme, áno intímne nie som to je asi pravda nemala som ich takto vôbec veľa, ale keď mala tak kvalitne ale o toto nejde, ide o to či ide naozaj o to odpustenie alebo o čo vlastne, pravda je taká, že keď som bola 14-20 ročná som dosť priateľov podvádzala a preto sú bývalí, ani nie preto, že by oni niečo zlé urobili... paradox je, že tie myšlienky sú najčastejšie na jediného naozaj jediného ktorý ma v niečom oklamal... ale sny sú presne s tými čo som sa im smiala do ksichtu a trz v sne mi je s nimi dobre a ako keby som naozaj ľutovala, čo som im urobila a spätne si uvedomujem, že to boli dobrí chlapci, ale mne toto príde celé na hlavu, som mama, ľúbim svoju priateľa, naozaj to tak cítim, aj svoju dcérku nadovšetko a nemôžem povedať, že niečo bolo neplánované, alebo niečo, totiž my sme mali pauzu už, zo začiatku to akosi nefungovalo vôbec ale napriek tomu všetkému sme nevedeli bez seba vydržať a zrazu za tú pauzu sa veľmi vecí zmenilo a zrazu sú to 3 roky, čo si rozumieme a na začiatočné obdobie si ani nespomenieme, lenže mne tu niečo ostalo a znepríjemňuje mi to toto krásne obdobie

anonymnamamina
autor
21. apr 2020

@marseillefan viem, ale to nechcem, pretože priateľ veľakrát vidí že som mimo, zamyslená, niečo ma trápi a naozaj ma trápi veľmi, hlavne ten pocit počas toho, že keď sa pozriem na svoju rodinku, čo mne vlastne ide hlavou, mňa to bolí, zrazu mi je smutno a už som v stave z ktorého neviem von a potom zase 2 týždne v pohode a opäť sa to vráti a ten stav trvá aj celý deň, nemôžem to však priateľovi povedať

nairia
21. apr 2020

a nie je to preto, ze mas problem s priatelovou mamou a myslis si, ze ti byvali mali lepsie maminy, s ktorymi si problem nemala?

anonymnamamina
autor
21. apr 2020

neviem, ja už vôbec neviem či to je, mali lepšie mamy, mali také isté mamy, bol lepší sex, bol horší sex, boli kľudnejšej povahy, boli výbušnej povahy je úplne jedno akí boli, čo mi urobili, čo som ja im urobila, behajú mi po hlave všetci (intímni) nebolo ich veľa

pampusik27
21. apr 2020

Boze zeny a ked vam tu napisem ze mne sa niekedy sniva s nejakym chlapom neviem si spomenut ci nejaky sex partner ci len vymysleny chlap a mam s nim v sne sex a prezivam orgazmus a tak ja sa normalne zobudim na to ze ten orgazmus je realny🙈😮 a velka mna odfrkava nic netusiaci chlap s ktorym orgazmus nedosahujem.ho chudaka v sne podvadzam a este sa aj spravim ale netusim ako lebo ruky mam pri tele nic pocas noci si nerobim 🤷‍♀️😂

anonymnamamina
autor
21. apr 2020

@pampusik27 no tak to je naozaj zaujímavé, ja ťa samozrejme neodcudzím ani nič, vidím aspoň že v tom nie som sama, ako ale potom funguješ keď sa ráno prebudíte? necíti nič že sa s tebou niečo deje? alebo teda ty ako sa po takom sne cítiš? ten pocit je najhorší, keď pozriem vedľa seba a môj si tam chrapká a spokojne sa prevaľuje a ja takéto veci riešim, alebo hneď lustrujem FB bývalých, čo je už naozaj podľa mňa psycho a nepríde mi to nefér voči nemu, keďže on má 2 dokonca bloknuté a ja brblem do neho, podľa seba že on ich isto tiež sleduje