Mýlim sa ja alebo muž?

13. máj 2022

Ahojte. moj muz casto vyvola hadku na temu svagor.Ked sa s nim stretne pokeca s nim aj vravi ze je fajn ze ho ma rad. ale ..je to tu ale..svagor ma garaz obcas tam majstruje, muz tam zabehne hocikedy pokecaju. Minule tam isiel a dosiel nastvany ze sa mu svagor nepozdravil a ze sa hneva asi na neho. Ja mu nato. ale ved ste kecali a ty si sa mal pozdravit prvy ved ty si k nemu dosiel. Tak znie spolocensky bolton. kto ku komu ide ten sa zdravi. ci sa mylim? Neviem o tom aby sa hneval na teba, ved sa ho spytaj vravim. A hned spustil ze som ho nasrala, ze sa len svagra zastavam a take reci. A zacne tak rypat, ze svagor napr. uznava len taku znacku auta a bicykla atd. Vravim muzovi ved to je normalne kazdemu sa paci nieco ine. Svagor prekonal covid a ma po covide zdravotne problemy. A muz zacne rypat do mna, len jeho treba lutovat mna nie..ze beriem lieky na vysoke tepy. Ano berie asi 8 r. jedine lieky na vysoke tepy, ale nechodi ani do kardiologa ani na prevetntivky, tak mu vravim ved ked si taky chory tak chod obcas k lekarovi nech sa na teba pozru..a spusti ze som retardovana a nicomu nerozumiem a ze sa len zastavam svagra. Ale ja temu svagra neotvaram to stale on o nom zacne hovorit. Uz ma to nebavi tie jeho reci len aby stale vyvolal hadku a potom mi vynadal ze ja som hlupa a retardovana.

beata_k
13. máj 2022

Tvoj muz ma len veeeelmi nizke sebavedomie. Jak male decko. Tem este aj covid zavidi 😃
Iba mu to odhmkaj. Na co hadka?

kitycat
13. máj 2022

akoze vadi mu, ze s anepozdrav ale potom aj o aute aj o bicykli aj o nesmrtelnosti chrusta v pohode pokecaju...potom ide domov nasrany a teba s tym sere? 😀

sa nedivim, ze sa s nim hadas 😅

sense
13. máj 2022

Keď nieco také začne nabudúce sa ho spýtaj ci sa chce hádať, ze to mu na ten jeho tep ci tlak dobre nerobi

jjanulienka
13. máj 2022

Asi by som neriešila kto z vás ma pravdu a kto nie ale skôr to ako ta nazýva tvoj vlastný muž. Urážať sa na niekoho za pozdrav? Čo majú 10 rokov?🤦‍♀️

autor
13. máj 2022

@beata_k to ma napadlo tiez viackrat

autor
13. máj 2022

@jjanulienka ja skratka nemozem povedat svoj nazor. lebo je zle.

maranta_leuconeura
13. máj 2022

Okrem kardiologa by som ho poslala aj k psychiatrovi ;)

jana_eyre_2
13. máj 2022

To fakt existujú muži, čo riešia takéto sprostosti ako hasterive ženy?

No zrejme nebude úplne ok tvoj muž, keď ti dokáže povedať že si retardovaná..

autor
13. máj 2022

@sense na neho to nezabera, spusti na mna prednasku ako ucitel na ziaka

luccija
13. máj 2022

A kto mu tie lieky predpisuje bez kontroly?tvoj muž bude taký samonasieraci typ

autor
13. máj 2022

@luccija obvodny lekar predpisuje predsa lieky na vysoke tepy,teda raz muz bol u kardiologa pred rokmi z tej spravy ma tie lieky, ktore mu uz teraz predpisuje obvodny lekar

sense
13. máj 2022

Tak v takých prípadoch odchádzam a teda môj by si ku mne dovolil povedať len raz že som hlúpa a retardovana

autor
13. máj 2022

@sense je to skareda nadavka, to ano..

diewcatqoo
13. máj 2022

A to som si myslela, ze moji rodicia sa hadaju na somarinach... ale toto... kriste 🙂

viestta
13. máj 2022

Tu nejde o to kto z vás dvoch ovláda bonton a kto nie. Ten tvoj muž bude mať aj iné problémy ako tachykardie, myslím si, že ma hlavne problém v hlave. No a jesitnost co s nim mlati horšie ako s pubertakom hormóny, tak tu ma zjavne nadpriemernu aj na chlapa

autor
13. máj 2022

@diewcatqoo neznasam hadky celkovo a ja ich fakt nevyvolavam, ale ked uz muz tresne take somariny neviem ostat ticho..a musim mu nato povedat svoj nazor

januska12323
13. máj 2022

Načo mu vôbec odpovedas keď vieš že z toho bude hádka? Hm, máš pravdu. A hovor o niečom úplne inom.

autor
13. máj 2022

@viestta je to trefna odpoved

autor
13. máj 2022

@januska12323 ja zmenim temu, ale to na neho neplati zacne zahovaras? a zas zacne svoje..jeden kolotoc.

januska12323
13. máj 2022

Tak by som sa naňho usmiala a išla preč. Ale on ma očividne úplne iný problém.

cimage
13. máj 2022

Jemu skor lieky na hlavu a ten tep sa upravi aj sam 😁, ked sa dokaze na takychto veciach nastvat. Nie je on nahodou ten retard?

autor
13. máj 2022

@cimage normalny muz sa takto nechova, ved len vyryva.akoby potreboval vyvolat hadku a potom byt dolezity ze on ma pravdu, ale nema tu pravdu.a nevie zniest ze nema tu pravdu, ked uz mu dojdu argumenty tak povie vetu to ej tak bavit sa s idiotmi..

tosomja
13. máj 2022

Tak potichu vypocuj jeho sťažnosti , urob si k tomu kávu, odhmkaj mu to. Popozeraj kúty v byte atď. Potom pôjde ku švagrovi sa posťažovať na teba. Že si ignorant a redardovana 🤣
🤣 Len on je normálny.

autor
13. máj 2022

@tosomja osobne si myslim ze by sa mu to velmi hodilo aby som bola ticho, ale to by mal pocit vitazstva, a preco ustupovat? ved ludia maju rozne nazory, a zdravi normalni ludia chapu aj ine nazory no nie?

elanor
13. máj 2022

ked zacne pindat na svagra, tak mu povedz, vies co moj zlaty? Ked mas poroblem so svagrom, hybaj si to s nim vykecat, jemu vypindaj a jemu vynadaj. Naco to mne vypravas, a preco nadavas mne? Ja s tym nic nemam, to je tvoj a jeho problem.
A ked ti aj tak zacne pindat a nadavat, ze taka lebo onaka, tak mu zadri, ze Mas to co si si vybral, tak teraz nepindaj. Ked sa ti nelubi, tam su dvere...

A poslala by som ho do horucich pekiel, nech si ide, dement jeden.

beata_k
13. máj 2022

Preco ustupovat? A uz ti niekedy dal za pravdu alebo len hadka a nadavky z toho boli? Tu sa nejedna o vitazstvo alebo kto z koho. S nim nie je rec tak na co sa s nim bavit?

moonlight1210
13. máj 2022

Tak mu povedz: nechce sa mi o tom rozpravat, nezaujima ma, co svagor. nech si je aky chce, hoci aj pozlateny, mne je to fuk, ja s nim nezijem.

jednoducho sa teme svagor vyhybaj. zahovor, daj najavo nezaujem (nie o muza, to ho iba nastartuje, ale o svagra).

autor
13. máj 2022

@beata_k nikdy mi este nedal za pravdu, hadky vyvola vzdy on,napr. ked sa stretneme vsetci so svagrom a daco sa spytam svagra ja, potom doma mi muz povie co za somariny som to tam trepala .neskutocne este aj temu bz mi chcel vybrat o com mozem hovorit

beata_k
13. máj 2022

Dobre ti tu aj ine zeny radia. Odhmkaj a popijaj kavu 😃 Nedavaj mu vodu na mlyn. Co ti ma 4x hmm povedat? Nic. 😉

0silvia0
13. máj 2022

ze vysoke tepy😁, mas doma nezrele decko miesto chlapa. Z nejakeho dovodu na svagra ziarli chudacik😬