Ahojte. moj muz casto vyvola hadku na temu svagor.Ked sa s nim stretne pokeca s nim aj vravi ze je fajn ze ho ma rad. ale ..je to tu ale..svagor ma garaz obcas tam majstruje, muz tam zabehne hocikedy pokecaju. Minule tam isiel a dosiel nastvany ze sa mu svagor nepozdravil a ze sa hneva asi na neho. Ja mu nato. ale ved ste kecali a ty si sa mal pozdravit prvy ved ty si k nemu dosiel. Tak znie spolocensky bolton. kto ku komu ide ten sa zdravi. ci sa mylim? Neviem o tom aby sa hneval na teba, ved sa ho spytaj vravim. A hned spustil ze som ho nasrala, ze sa len svagra zastavam a take reci. A zacne tak rypat, ze svagor napr. uznava len taku znacku auta a bicykla atd. Vravim muzovi ved to je normalne kazdemu sa paci nieco ine. Svagor prekonal covid a ma po covide zdravotne problemy. A muz zacne rypat do mna, len jeho treba lutovat mna nie..ze beriem lieky na vysoke tepy. Ano berie asi 8 r. jedine lieky na vysoke tepy, ale nechodi ani do kardiologa ani na prevetntivky, tak mu vravim ved ked si taky chory tak chod obcas k lekarovi nech sa na teba pozru..a spusti ze som retardovana a nicomu nerozumiem a ze sa len zastavam svagra. Ale ja temu svagra neotvaram to stale on o nom zacne hovorit. Uz ma to nebavi tie jeho reci len aby stale vyvolal hadku a potom mi vynadal ze ja som hlupa a retardovana.
akoze vadi mu, ze s anepozdrav ale potom aj o aute aj o bicykli aj o nesmrtelnosti chrusta v pohode pokecaju...potom ide domov nasrany a teba s tym sere? 😀
sa nedivim, ze sa s nim hadas 😅
Keď nieco také začne nabudúce sa ho spýtaj ci sa chce hádať, ze to mu na ten jeho tep ci tlak dobre nerobi
Asi by som neriešila kto z vás ma pravdu a kto nie ale skôr to ako ta nazýva tvoj vlastný muž. Urážať sa na niekoho za pozdrav? Čo majú 10 rokov?🤦♀️
@beata_k to ma napadlo tiez viackrat
@jjanulienka ja skratka nemozem povedat svoj nazor. lebo je zle.
Okrem kardiologa by som ho poslala aj k psychiatrovi ;)
To fakt existujú muži, čo riešia takéto sprostosti ako hasterive ženy?
No zrejme nebude úplne ok tvoj muž, keď ti dokáže povedať že si retardovaná..
@sense na neho to nezabera, spusti na mna prednasku ako ucitel na ziaka
A kto mu tie lieky predpisuje bez kontroly?tvoj muž bude taký samonasieraci typ
@luccija obvodny lekar predpisuje predsa lieky na vysoke tepy,teda raz muz bol u kardiologa pred rokmi z tej spravy ma tie lieky, ktore mu uz teraz predpisuje obvodny lekar
Tak v takých prípadoch odchádzam a teda môj by si ku mne dovolil povedať len raz že som hlúpa a retardovana
@sense je to skareda nadavka, to ano..
A to som si myslela, ze moji rodicia sa hadaju na somarinach... ale toto... kriste 🙂
Tu nejde o to kto z vás dvoch ovláda bonton a kto nie. Ten tvoj muž bude mať aj iné problémy ako tachykardie, myslím si, že ma hlavne problém v hlave. No a jesitnost co s nim mlati horšie ako s pubertakom hormóny, tak tu ma zjavne nadpriemernu aj na chlapa
@diewcatqoo neznasam hadky celkovo a ja ich fakt nevyvolavam, ale ked uz muz tresne take somariny neviem ostat ticho..a musim mu nato povedat svoj nazor
Načo mu vôbec odpovedas keď vieš že z toho bude hádka? Hm, máš pravdu. A hovor o niečom úplne inom.
@viestta je to trefna odpoved
@januska12323 ja zmenim temu, ale to na neho neplati zacne zahovaras? a zas zacne svoje..jeden kolotoc.
Tak by som sa naňho usmiala a išla preč. Ale on ma očividne úplne iný problém.
Jemu skor lieky na hlavu a ten tep sa upravi aj sam 😁, ked sa dokaze na takychto veciach nastvat. Nie je on nahodou ten retard?
@cimage normalny muz sa takto nechova, ved len vyryva.akoby potreboval vyvolat hadku a potom byt dolezity ze on ma pravdu, ale nema tu pravdu.a nevie zniest ze nema tu pravdu, ked uz mu dojdu argumenty tak povie vetu to ej tak bavit sa s idiotmi..
Tak potichu vypocuj jeho sťažnosti , urob si k tomu kávu, odhmkaj mu to. Popozeraj kúty v byte atď. Potom pôjde ku švagrovi sa posťažovať na teba. Že si ignorant a redardovana 🤣
🤣 Len on je normálny.
@tosomja osobne si myslim ze by sa mu to velmi hodilo aby som bola ticho, ale to by mal pocit vitazstva, a preco ustupovat? ved ludia maju rozne nazory, a zdravi normalni ludia chapu aj ine nazory no nie?
ked zacne pindat na svagra, tak mu povedz, vies co moj zlaty? Ked mas poroblem so svagrom, hybaj si to s nim vykecat, jemu vypindaj a jemu vynadaj. Naco to mne vypravas, a preco nadavas mne? Ja s tym nic nemam, to je tvoj a jeho problem.
A ked ti aj tak zacne pindat a nadavat, ze taka lebo onaka, tak mu zadri, ze Mas to co si si vybral, tak teraz nepindaj. Ked sa ti nelubi, tam su dvere...
A poslala by som ho do horucich pekiel, nech si ide, dement jeden.
Preco ustupovat? A uz ti niekedy dal za pravdu alebo len hadka a nadavky z toho boli? Tu sa nejedna o vitazstvo alebo kto z koho. S nim nie je rec tak na co sa s nim bavit?
Tak mu povedz: nechce sa mi o tom rozpravat, nezaujima ma, co svagor. nech si je aky chce, hoci aj pozlateny, mne je to fuk, ja s nim nezijem.
jednoducho sa teme svagor vyhybaj. zahovor, daj najavo nezaujem (nie o muza, to ho iba nastartuje, ale o svagra).
@beata_k nikdy mi este nedal za pravdu, hadky vyvola vzdy on,napr. ked sa stretneme vsetci so svagrom a daco sa spytam svagra ja, potom doma mi muz povie co za somariny som to tam trepala .neskutocne este aj temu bz mi chcel vybrat o com mozem hovorit
Dobre ti tu aj ine zeny radia. Odhmkaj a popijaj kavu 😃 Nedavaj mu vodu na mlyn. Co ti ma 4x hmm povedat? Nic. 😉
ze vysoke tepy😁, mas doma nezrele decko miesto chlapa. Z nejakeho dovodu na svagra ziarli chudacik😬
Tvoj muz ma len veeeelmi nizke sebavedomie. Jak male decko. Tem este aj covid zavidi 😃
Iba mu to odhmkaj. Na co hadka?