Muzske zmyslanie je v tomto pripade ake?ak vravim mu/ze nech mi da pokoj a
Ak mi muz da vediet/ze ,,no daj .lebo uz ma kocku, ktora sa mi nevyrovna"
Ako je to myslene?
@leuchtturm radsej nie
Skus ešte raz lebo nechápem čo si chcela napísať. Ty mu napíšeš ze ti ma dat pokoj a on už má inú a napíše ti ze mu ty máš dat pokoj? Ci ako si to myslela?
ako mozes s niekym byt vo vztahu, ked sa ho nechces spytat na vyznam jeho slov?
@leuchtturm to nie je vztah/kedysi sme randili /a aj ma volal von no mam ineho tak som nesla
@janka_23 citaj nizsie
Tak keď ti muž povie ze mu máš dat pokoj tak mu máš dat pokoj. Nič iné za tým nehľadaj. Muži sa vyjadrujú veľmi jednoducho a presne, to len my ženy za tým hľadáme skrytý vyznam
jaj, tak ked mas ineho, exa uz riesit nemusis 😉
@leuchtturm prestan a napis
@janka_23 no a co mal povedat necel ostat predo mnou na ocot tak radsejjj si vymyslel/ze ma inu
Tak keď poznáš odpoveď tak sa nás pýtať nemusíš 😉 za mňa keby som mala priateľa tak ex môže vypisovať co len chce, neriešila by som
Čo?
Tu vyvolávaš duchov či to je formula na exorcizmus či čo?
...Muzske zmyslanie je v tomto pripade ake? Ja vážne pochybujem aj o tvojom zmýšľaní. A len tak na okraj, aký je tvoj vek?
Citam to uz stvrtykrat a nechapem, co tim chtel basnik rici 🤷♀️
@diewcatqoo prilis intelektualna tema plna inotajov na sobotnu noc
@leuchtturm 😂
@diewcatqoo tak si duta
koľko máš rokov, autorka? Ak si už plnoletá, po koľkých panáčkoch si v pozdný sobotný večer napísala tento intelektuálny a štylistiský skvost?
To je take typycke. Nevies sa vyjadrit, nikto ta kvoli tomu nepochopil, ale my sme tie hlupe…..
Čo takto najprv sa naučiť vyjadrovať svoje myšlienky tak, aby im druhí rozumeli? Takto hotentótsky napísaný text som ešte nezažila. 🤦♀️
@leuchtturm 👍🏻😂
@zirafienka Tipujem od 10 do 14.
Podľa mňa mu nerozumieš lebo on tebe nerozumie čo mu vlastne chces povedať 🤷🏼♀️
Co hovoril? Urazal ma? 🙂
Tieto mentalne pubertalne rozoberacky, co kto cim myslel, ak pri tom vobec niecim myslel. 🙂
A toto dokazu niektori rozoberat v kazdom veku.
To bude mozno nejaka pribuzna Andreja D. - majstra slova 🤷♀️
Ak aj s nim takto komunikujes, tak je jasne, ze Ti nerozumie😉
@diewcatqoo podotýkam, že veľmi blizka príbuzná.. ☝🏻😅
spytaj sa ho 😀