Mužovi vypisuje jeho sestra a pripomína mu sviatky rodičov

23. máj 2021

Ahojte pride Vam v poriadku ak mojmu muzovi pise jeho sestra za ucelom pripominania, ze kedy jeho vlastny rodicia maju meno a narodeniny? Sestru ma slobodnu, bezdetnu. Takisto svokra kaze muzovi nech zavola aj sestre sem tam. Mame synceka, byvame samy a toto mi pride troska divne. Ved vieme co sa patri.

0silvia0
23. máj 2021

Ja tiez volam mojej sestre a pripominam datumy narodenia rodicov, lebo si to nedrzi v hlave a je mi za to vdacna

petamich
23. máj 2021

nepride mi to vobec cudne, tiez si pripominame navzajom ;) ak to teraz chces zastresovat ty, nech partner povie sestre, ze uz si mu to pripomenula ty a hotovo...ale stale pride mi to uplne v poriadku

maximilie
23. máj 2021

Skor je divne ze ti toto vadi. Na tom ti fakt nič vadit nema. Nemas so svagrinou zle vzťahy a vadi ti aj to, ze dycha?

pribinak
23. máj 2021

Toto mi pride, že nemám problém, tak si vyrobím problem.

taga
23. máj 2021

Uplne bezna vec. Nechapem, preco ti to vadi.. nechces im dat zoznam tem, o ktorych sa mozu / nemozu rozpravat?

janinah
23. máj 2021

Človek aby sa už bál sa niekomu stať švagrinou....

bona
23. máj 2021

🤔 a to je problém,keď sestra kontaktuje vlastného brata? Alebo sa brat ozve sestre?? Ako ja napr. bežne mávam trištvrte hodinové telefonáty so sestrou,našťastie sa jej priateľ ešte nesťažoval🤷🏻‍♀️ naozaj nerozumiem v čom je problém..

ivula0807
23. máj 2021

No mne teda skor pride divne ze tebe toto pride divne 😀
Ale nie naozaj, skutocne nechapem co riesis..

autor
23. máj 2021

@pribinak pravdu mas, nemam co na robote, tak rozmyslam co idem 👍🤣

evaachesa
23. máj 2021

Úplne normálne...tiež bratovi musím pripomenúť lebo on to v hlave nedrží a potom mi volá mamča že na ňu vlastný syn zabudol 🙄😅

deti95060810
23. máj 2021

nepríde mi to zvláštne.... asi nemáš v láske švagrinú že? keď riešiš vyslovene blbosti...😉

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petamich
23. máj 2021

sama si si odpovedala, problem vlastne nie je v tom, ze pripomina meniny a narodeniny - problem je evidentne niekde uplne inde

dskjhfdlkdjhl
23. máj 2021

nemas rada svagrinu, tak hladas na nej chyby, to je cele. Tak mu pripomenie, ze kedy maju jeho rodicia sviatok, a teraz co? Chces mu premazat pamat?

pribinak
23. máj 2021

Pozri, toto je fakt ta najmenšia blbosť čo ti môže vadiť. Ja sim tu už čítala o takých švagriná zakerackach že dovi dopo.
Kašli na to a tes sa zo života

0silvia0
23. máj 2021

Ako si predstavujes zaujem zo strany svagrinej smerom k tvojej rodine?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
23. máj 2021

Kludne jej pripomen co chces, mas na to pravo a ona ma pravo pripomenut svojmu bratovi rodicov. Ona sa nejako brani tomu, aby si jej Ty nieco pripominala?

natalienka12
23. máj 2021

Kvoli comu jej chces pripominat narodeniny tvojho syna? 😂😂😂 Som nepochopila, to je predsa dieta tvoje a tvojho muza. Svagrina nic nemusi.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
23. máj 2021

Na tom pripominani nie je vobec nic zle, obzvlast chlapom treba.

ladyvi
23. máj 2021

Fuuu. Tak ta osoba ti ale riadne nesadla. Ved ako netvarme sa, ono sa to stava. Nie nadarmo sa vravi, ze na niekom vadi aj to ked dycha. Ked nefunguje chemia, staci aj jedna veta zle pochopena, a uz je clovek odpisany naveky vekov.

Ale teda musim ti povedat, ze su ludia ako ja, ja som v datumoch hrozna. Moj mozog nedokaze datumy udrzat v hlave a pritom matematicke myslenie mam, ale zapamatat si datum je moj koniec 😂 trosku tolerancie dievca...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ckocka
23. máj 2021

Ja ťa úplne chápem. Strašné niečo. Okamžite by som prerušila akékolvek styky a mužovi kategoricky zakázala dvíhať sestre telefon. A vieš čo, vlastne úplne najlepšie by bolo odsťahovať sa tisíce kilometrov ďaleko, aby tá ich neskutočná drzosť nemohla teba, tvojho muža a tvojho syna zhubne ovplyvňovať.

natalienka12
24. máj 2021

A? Co ked je to jej synovec? To je nejaka povinnost aby ona gratulovala a kupovala darceky tvojmu synovi? Ak to robi, bud rada, robi to dobrovolne. A samozrejme ani ty nemusis gratulovat jej rodicom. Ale aby tvoj muz nesmel volat so svojou sestrou, to uz je vrchol. Moj muz vola s bratom aj 2 hodiny. Aj si osobne pomahaju, poradia. A ja tiez s mojou sestrou. Raz tu rodicia nebudu a jedini pokrvni pribuzni su nasi surodenci. Ona je jeho sestra a vzdy bude. Krv nie je voda. Ty si pre nu cudzia. A s manzelom ked sa rozvedies, tak tiez budes cudzia. Takymto pristupom k tomu veru spejes, ked mu zakazujes telefonovat so sestrou.

elizabet173
24. máj 2021

prepáč, ale máš zmýšľanie ako sopľavé decko v družine. Haló, si dospelá, tak sa podľa toho správaj

obycajny
24. máj 2021

Pokial nemas s jeho sestrou katastrofalne vztahy a nerobi to naschval aby ta totalne vytocila,tak absolutne nevidim problem toto riesit.Sustred sa na vztah a nie taketo malichernosti.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalienka12
24. máj 2021

Tak si to ujasni sama. Prikazuje mu gratulovat alebo mu len pripomina datumy? Odporujes si. Ty by si mala mat vazne problemy, aby si nemala cas riesit hluposti. Rozum mi stoji, co za problemy riesis. A vidim ze nie som sama.

majka4555
24. máj 2021

K odpovedi autorke: neriesila by som to pokial ste so svagrinou v pohode a nerobi to napriek a nepise to rozkazom a spomenie to v beznej komunikacii. Je to ok.
K ostatnym vyjadreniam. Neprekvapuje ma ked baby skor napisu ako docitaju a potom sa tu vzrusuju ako sa ma spravat svagrina co musi a nemusi a druha strana ta uz ma skakat podla pravidiel. Niektore baby vyjadrujte sa k teme a nie k predstavam ake tu uvedene ani neboli. Ja tu fakt necitam a probleme, ze autorke vadi komunikacia brat sestra. Ale iba komunikacia typu pripominat sviatky. A to je rozdiel. Tak calm down. 👍