Dobre rano mile zeny
Potrebujem sa vyrozpravat a vypocut Vase rady a postrehy
S muzom sa nam po 6.tich rokoch podarilo babatko.Som 6tt vcera som mu to oznamila a v zapati mi oznamil ze ma milenku a su v tom aj city.Uvedomujem si ze aj ja aj on sme urcite chybovali,nie kazdy je dokonaly len skoda ze tam ta komunikacia nebola..Nesieme na tom vinu dvaja..Do akej miery ja neviem nakolko mi povedal len tolko ze to
bolo len na zaklade sympatii k danej zene..nedokazala som sa s nim dalej bavit rozhodilo ma to a odisla som do spalne kde som sa zavrela a poprosila ho o kusok sukromia aby za mnou nesiel.Som velmi vybusny typ ale nejak som zachovala klud comu sa cudujem.
Biju sa vo mne pocity,jedno vsak viem..Dieta nevyriesi vsetko a urcite nebudem na neho tlacit aby s nami zostal ked uz sa raz vybral inym smerom.Skusam sa na to pozerat z roznych stranok ci by som dokazala odpustit a dat mu povestnu druhu sancu a dat priestor rodine alebo respektovat jeho vyber a uvedomit si svoju hodnotu a mat k sebe zdravu uctu..Cely zivot som mala
priklad v rodicoch ako sa k sebe spravali a viem ako by sa mal muz ku mne chovat a ja tak isto k muzovi aby vo vztahu bola ucta respekt a dovera obojstranna.A nechcem byt niekoho istota ked vyboci z cesty,ze ak sa mu tam stane nehoda ja budem to lano ktore ho rozbiteho dotiahne do ciela.Lebo sa to moze opakovat a ja naozaj nie som stavana na to,aby som svoj zivot zila v neistote.
Su to extremne pocity co bude,ako sa k tomu postavit,ako rozmyslat.Vase postrehy?Nazory?
Vypocujem si vsetko,pozitivne ci negativne.
Jasne ze si budem musiet vybrat a rozhodnut sa sama,ale mozno som nieco prehliadla,alebo som zle nastavena popripade zle
rozmyslam
Jedno co urcite chcem je aby som v poriadku prisla s babom do ciela,malo vsetko co bude potrebne a aby som bola ja s babatkom stastna a spokojna.Lebo ked budem v pohode ja bude vsetko naokolo..
Ako povedal moj manzel: "Milenku ma iba slaboch, to nie je ozajstný chlap. Je to najvacsia zrada pre druheho cloveka."
Určite by som nesedela so založenými rukami. A nechať robit zo seba idiota. To uuurčite😆 Ja osobne by som mu povedala bud rodina, alebo milenka. Mas na rozhodnutie mesiac, ze som taka veľkorysá.
Mohol aspon povedat, nech si date so snazenim pauzu. Ako si to teraz predstavuje? Ze ty sa budes hrat na rodinu zatial co on bude u milenky? U mna by taky muz stratil vsetok respekt.
Nechápem, prečo ti to povedal teraz? Co tým chcel dosiahnuť?
Je správne, že si zachovala pokoj a čo robiť? Nechať ho tak a sústrediť sa len a len na seba. Možno to vzťah nevydrží a vy už nebudete manželia, no budete rodičia. A to znamená, že pri zachovaní slušných vzťahov, bude mať babatko oboch rodičov. Ja by som sa s ním asi dohodla na rozluceni a nechala to plynúť. Určite by som ho od seba neodstrihla, budeš totiž potrebovať aj od neho nejakú súčinnost. Prajem Ti veľa síl a nech je tehotenstvo v poriadku - manželstvo nech si rieši pán manžel. A Ty určite pozeraj hlavne a hlavne na seba.
On nie je len slaboch ale ešte aj úbožiak....keby mu neoznámis tehotenstvo tak sa ani neprizná že to ťahá na dve strany ako dlho ešte? Lebo to nie je jednorazové zatemnenie mysle ale paralelný vztah
Myslí hlavne na seba a na to dieťa.
Fakt neviem čo by som robila na tvojom mieste,ale veľmi ti držím palce, aby všetko dobre dopadlo s babom a aby si bola šťastná. Či už s ním, alebo s niekým iným. Nenapísala si, ako sa k tomu postavil on. Na jednej strane, ak chce s tebou byť, myslím, že priznávať ti milenku bola chýba. Mal to s ňou okamžite ukončiť a celý život sa modliť, aby si sa to nedozvedela.
Zachovaj ďalej kľud.Vacsina mileniek odíde aj sama,keď zistia,že týpek bude musieť platiť alimenty na dieťa a na ex manželku.Takze s pokojom angličana podaj o rozvod,žiadaj alimenty na seba a na dieťa a čakaj.Mozno sa panko priplazi späť,lebo ho jeho milenka kopne do riti
Úbožiak riadny, nedala by som mu žiadnu šancu ani keby sa plazil mesiace, jednoducho ho navždy vypusti zo srdca aj keď viem nedá sa to budete mať bábätko, ale sustred sa na bábo, a život s ním hlavne len vy dvaja, neurob najväčšiu chybu, že by si čo i len zaváhala dať mu druhú šancu, skončí to vždy tak isto
Nechapem ako ste sa mohli snažiť a on byť zatiaľ s inou.
Ohrozil teraz zdravie teba, a aj dieťaťa.
Snáď ti testy vyjdú dobre.
A čo by som radila ? Žiadna druhá šanca, ani čakanie kým sa rozhodne.
Lebo v momente keď ti o nej povedal, za už kvázi rozhodol.
Keby ho to skutočne mrzelo, tak to čo sa stalo uzamkne v sebe a teší sa z bábätká a z toho, že ťa má.
Ale to že to povedal, mne osobn značí, že v tom okamihu mu bola ona prednejsia.
Ja osobne by som bola schopná kontaktovať milenku, že tak veľmi ju miloval, až sexoval so mnou.
Ale že nech si ho necha ..je len jej
Takého muža po svojom boku nechceš.
A budeš žiadať výživné.
A ak má chlap charakter. Odíde s holou ritou, aby aspoň čiastočne zabezpečil teba a dieťa, keď ťa do tejto situácie dostal on
Fungovať s mužom ktorý ma milenku ktorú zrejme lubi je naozaj ťažké .Chce to vôbec? A čo ty? Prekusla by si že to ťahal dlhšie ? Ak si rozhodnutá bábätko si nechať a bude to ozaj ťažké keď budeš sama ,tak nerieš muža ale ries seba a bábätko .Zabezpecenie ,či ti ma niekto prípade pomôcť a či ozaj chceš dieťa s niekym s kým nebudeš ,vyhľadaj psychologicku a porozpravaj sa s nou 🙂 mne osobne to vtedy veľmi pomohlo 🙂 ale ostať sama na dieťatko je ťažké a veru človeku je aj ľúto že ultrazvuk vyšetrenia a podobne veci absolvuje sám ,ale tu ti žiaľ nik neporadí pretože je to tvoj život
Gratulujem k bábätku ❤️. Čo sa týka chlapa, v mojich očiach riadny chrapun. Takže spával s tebou a aj s milenkou. U mňa by to bol koniec, nedokázala by som mu už dôverovať. Rovno by som mu ukázala dvere a nech sa prace za ňou. Hnus takýto chlapi. No možno sú ženy, čo by vedeli odpustiť, ja nie, pre mňa je toto strop
Gratulujem k tehotenstvu a prajem nech nim prejdete v zdraví az ku stastnemu porodu. Co sa tyka nevery, toto je u mna bohuzial zabijak vztahu. Vies ktory muz sa prizna milenkou? To nie je ze on ma charakter a isiel s pravdou von. Ale ze teraz si bude vyberat a kalkulovat kde sa mu oplati byt viac, chce vidiet ktora o nho viac zabojuje.... Ako tu uz odznelo, pokial by to bol len sprosty preslap, tak by cusal a modlil sa aby sa to nikdy nikto nedozvedel a sekal by dobrotu. Zradil teba, vase manzelstvo, doveru a vsetko co sa len dá. Nech si teda nechá milenku. Ty budes mat svoju dceru/syna. A on hanbu pred vsetkymi. Viac by som nanho nepozrela.
Svoj život v neistote už budeš žiť stále, lebo teraz sa dôvera medzi vami poriadne nalomila a už nikdy nebude 100%. Takže podľa toho sa rozhoduj...ale ako tu už spomínali, milenka je mu teraz presnejša, ináč by ti o nej nepovedal a potichu ukončil milenecký vzťah. A takto ešte u teba riskuje aj potrat!!!!
Ale zase ku cti mu je, že sa priznal. Teraz je už len na ňom ako sa rozhodne (ak to budeš akceptovať)
je ťažké radiť a nikto tu na MK nevieme, čo za tým všetko bolo. Možno si manžel uvedomil, že urobil chybu s tou milenkou a rozlúči sa s ňou. Záleží len na vás dvoch ako budete spolu ďalej žiť. Či spolu a či oddelene. Každopádne, je to otec a bolo by dobré aby ste mali spolu korektné vzťahy hlavne kvôli dieťaťu. Ak ostaneš sama, budeš sem-tam potrebovať, aby sa o dieťa postaral on. Ak sa rozhodnete spolu ostať, odpusti. ( ženy odpúšťajú , ale nezabúdaju 🙂 ) Tak ako si napísala, na vine sú vždy dvaja. ( Asi mám iný názor ako ostatné ženy tu, ale je mi to jedno, veď to dieťa nemáš zo skúmavky, takže musela tam byť aj láska). A začnite spolu komunikovať. Vyrieši to veľa vecí. Nie vždy je rozhovor príjemný, ale aspoň si objasníte veci.
Gratulujem k babatku 🍀🍀🍀 veci v zivote nie su iba biele a iba cierne. Nemusis sa rozhodnut dnes a ani zajtra. Niekedy je spravne iba nechat veci plynúť a oni sa vyriešia. Ano mal milenku, je jedno preco a naco. Nevidíme do jeho duše, ukazala si nam iba svoju stranu. Nikdy som nebola v tvojej situacii ale ako vekovo starsia si myslim, ze vztah moze fungovat aj po nevere ale ten neverejný musi “suchat nožičkami” a prave ten neverný ma byt ten ktory pride s riešením a maximálnou snahou. Takze za mna je dolezite ake by boli kroky tvojho muza. Odist mozes hocikedy, nemusi to byt dnes. Ked navrhne poradňu, chod do toho. Ked povie, s milenkou som to ukončil, nenechaj veci nevypovedané a navrhni poradňu ty. Proste teraz iba bud a ostatne uvidis. Ano boli to, chod sa vykecat kamoske, psychiologicke aby si dala zo seba tie pocity a emocie. Nech sa rozhodnes akokolvek on uz bude navzdy súčasťou tvojho zivota, lebo mate spolu dieta. Preto je dolezite sa s tym vysporiadať hlavne v hlave.
Píšeš o druhej šanci. A on tú šancu chce ? Keď ako sám povedal sú už v tom aj city. Keď sú už v tom city bude to ťažké pre oboch
Ja len žasnem, ako ty môžeš čo i len trocha zvažovať druhú šancu :D on je očividne záletník, ktovie čo tá hviezda... Ty môžeš mať vďaka nemu kľudne pohlavnú chorobu, ktorú kľudne môže mať aj tvoje dieťa :D ... a ty dumkáš nad nejakou pseudo rodinou. Žasnem fakt.
Ja som si tvoj prispevok precitala viackrat, ale ja nikde nevidim, ze on by ta o nejaku druhu sancu prosil. Naopak, je az zarazajuce, ze ti to oznamil bezprostredne po tom, ako si mu oznamila tehotenstvo. On si zatial vybral 🙈
Najprv si oznámila tehotenstvo a on v zápätí milenku?
To by bola pre mňa stopka.
Ja by som nedokázala žiť vedľa chlapa s predstavou, že si líha k inej 🤮 mne by hneď išla predstavivosť na plné obrátky…
Vies, ak by chcel ostat s tebou a s babatkom, mlcal by o milenke a rozisiel by sa s nou, o nicom by si nevedela. Ked to takto na rovinu vytiahol hned po oznameni tehotenstva, to je taky signal, ze chce ju.
A on o tú druhú šancu stojí? Toto si ujasni hneď na začiatku nech zbytočne nezvažuješ scenár ktorý nie je reálny.
Fu , v ziadnom pripade by som s nim neostala a hrala sa na stastnu rodinku. Jednak spaval dlhodobo s inou a druha vec, ma k nej aj city.
,, nebudeš naňho tlačiť aby ostal ".... Veď on zrejme ani nechce, či? On sa už zjavne rozhodol. Asi ani nemáš komu dávať druhú šancu.
Uf, veľmi ma to mrzí. Na druhej strane, hoci to v tejto chvíli vyznie zvláštne, gratulujem, že po toľkých rokoch si tehotná. Ja som otehotnela pár mesiacov po maturite, neplánovane, mala som v prvom momente pocit, že sa mi zrúti svet, pretože som chcela pracovať, študovať, cestovať. Veľmi rýchlo som prišla na to, že dcéra bola to najlepšie v mojom živote. Je to všetko veľmi čerstvé, nemyslím si, že je potrebné robiť nejaké veľké závery hneď teraz. Dopraj si čas. Venuj sa sebe, muž nech ide kam chce. A uvidíš, ako sa tvoje pocity budú vyvýjať a k čomu dospeješ. Ja osobne som názoru, že neveru by som nikdy neodpustila, či už to bola jednorázovka alebo niečo dlhodobejšie s citmi. Nikdy by som už nemala dôveru a hlavne, neľahla by som si do postele s chlapom, ktorý ma podviedol. Ale každý máme na tieto veci iný pohľad. Ozaj nerob teraz nič rázne a nechaj si na všetko čas. Teš sa z toho, že budeš mama, ostatné vyriešiš postupne.