Chcela by som vediet vas pohlad na vec. Ako riesite, ked ma na vas muz prehnane naroky? Vsetko musi byt tip top, poriadok, postarane o deti, nemozem sa stazovat, musi to slapat.... a co sa tyka jeho, nerespektuje to, na com sa dohodneme, chodi si sam kadial chce, nevie pochopit, ze deti su aj jeho.... ked si ide lahnut on a deti nespia je to ok, ked dostanem po celom dni mikrospanok ja, zacne kricat ze to nemyslim vazne, zapali mi svetlo.... ja vsetko, musim sa zlepsovat a vravi, ze je narocny a chce mat domacnost tip top....ale co on? Ziadna pomoc, ziadne vycitky svedomia len utoky za nieco, co nespravim. Dnes po mne krical ze som bordelarka, lebo bolo vsetko upratane ale vecer som nezmyla a zmyl rano on, kedze dcere popadalo jedlo a vsade boli kvapky...citim sa ponizene a ako sluzla. A nerqdte mi prosim nerobit to, nemozem sa s detmi hrabat v spine
Zbal sa s kamoskou niekde na wellnessu a keď sa po 3-4 dňoch vrátiš tak urob cirkus aký je bordel doma
Máš obyčajného debila a nie manžela
Že mu dám jednej ruky varechu, do druhej mop a vo dverách mu s kufrom v ruke zamávam, že sa vidíme o týždeň. Nech sa stará, keď vie všetko najlepšie. 🤷🏻♀️
Zacni sa branit. Nebud submisivna a nechod hned upratovat ked on chce.
Zacni ho zrkadliť, hocikedy nečakane ho skritizuj ako si dovolil pustit TV, ze si sadol na gauc, ze prisiel a neurobil nakup.
Zacni sa domacnost delit ma cas dvoch. Zacni byt ty obohrata platna so svojimi poziadavkami a uvidi,ci sa mu tento styl spravania bude pacit.
P.S zarucene sa priprav na hadky. On sa vidim ako dokonala bytosť lebo splodil deti. A tam to konci
Ked bude vecer chciet sex povedz ze si unavena co si ten dom robila tip top. Ze nemoze mat vsetko.
Chodis do prace alebo si zena v domacnosti? Ak si doma tak je to normalne ze mas upratat navarit oprat postarat sa o deti ale toto? Skus trocha polavit a ak mu to vadi tak nech uprace a ze pi- cuje no a co ved nie si jeho upratovacka ale manzelka a ze nema zaujem o deti svedci len otom ze je to sebecky sviniar
Že je despota a iný nebude úplne Ta zničí...
Aby mi niekto zasvietil, keď dostanem mikrospánok?Či všetko musí slapat, byť tip top?
Veď si psychicky týraná.Ma také nároky aj na deti?
Moj moze mat naroky len na to, co sam ponuka....a nemoze ziadat to,co sam nerobi....a vie to od zaciatku nasho vztahu....aspon nebol prekvapeny ked sme zacali spolu zit, ze som rovnocenny partner a nie sluzka
A zobudil ma jediny raz krd som spala, aj ked nie zasvietenim sverla a viac to neurobil.... ske pozicaj, take vrat.... teraz ked vidi ze spim tak potichu zavrie dvere , max ma prikryje dekou
Toto su chore natury mam takeho stryca jedna zena mu vyskocila z okna a druha utiekla po 10 rokoch.lebo bordel za omrvinku neskutocny dokaze narobit kym ini chodia po kupaloskach on v 40 horicavach puloruje okna lebo uz mu to nema kto robit.na zem kup roboticky vysavac s umyvanim nech beha aj 2x za den na riady umyvacku na pradlo susicku.nic povystavovane ziadne lapace prachu tak to obehas zachvilku budes mat viac casu na seba aj na deti.a o tom panovi co u vas byva radsej pomlcim.ja mam zas doma fest bordelara ale beriem ho radsej jak toto co mas ty
Co ti sibe??🤦♀️🤦♀️ To nemyslis vazne toto?? Vies co? U nas doma som ja ta, ktora ,,musi” mat poriadok. Inak som na prášky. Moj muz sa mi uz smeje, ze som cisty Monk. Ale nebuzerujem takto zvysok rodiny! Ja to tak chcem, tak ja si to tak spravim.
Isiel uspat dceru a je mi jasne, ze tam s nou aj zostane spat. Ale vies co este predtym rychlo urobil? Navaril nam na zajtra obed😊
Ja mam zajtra volno, ale sam mi povedal, ze je si na tisic percent isty, ze zajtra budem behat cely den s handrickou a mopom, tak vraj nech sa aspon poriadne najem😅
ja si myslím, že vzťah je odrazom toho, ako si ho na začiatku nastavíte a aké mantinely si určíte.. ja som dala mužovi hneď na začiatku vzťahu najavo, že nie som žiadna slúžka a že domáce práce a domácnosť je o spoločnej starostlivosti.. ani raz mi nepovedal krivé slovo k domácnosti.. zapája sa, pomáha, opýta sa, s čím treba pomôcť, hocikedy navarí... taktiež je otázne, či nejde u tvojho muža o nejakú diagnózu
Ja ťa normálne ľutujem takého blbca mať na krku. Pri deťoch udržať poriadok je občas nadľudský výkon. Naozaj zbaliť sa na pár dní na wellness a keď prídeš domov riadne ho zhucat ako to že nie je domácnosť tip top ako bola keď si odchádzala. A buď sa zbadá alebo.... Ja by som s takým despotom nemohla žiť
Si psychicky tyrana, pripusti si tuto moznost. To na zaciatok. A cim dlhsie to bude trvat, tym horsie to bude. Treba to stopnut. Len Ty si musis uvedomit, ze toto nie je zdravy vztah ani nahodou, co mate Vy dvaja s muzom. Znici Ta to. A co je horsie, aj deti...☹
Ak nie je spokojný, nech zabezpečí upratovačku. Je hrozné, ako sa niektorí muži správajú k ženám. A ešte horšie, že to ženy tolerujú...
Si psychicky týraná žena. Moja teta takto žije vyše 30rokov. Je strhaná, má obrovské zdravotné a psychické problémy. Bola hospitalizovaná na psychiatrii, odpadáva na ulici. Deti od nich doslova ušli, nikto nechce s otcom nič mať, lebo je magor, niečo také ako tvoj. Všetko muselo byť upratané, navarené, ožehlené, žena nemohla mať kamarátky, nemohla sama nikam chodiť, vždy ju musel odviezť, nedovolil jej šoférovať, študovať čo chcela, nemohla chodiť ani za nami (rodinou), po 17.00 nemohla jesť, deti mali zakázané hocičo robiť, všetko musela robiť ona, lebo ona to musí zvládať (sesterky mame natajnáša pomáhali 🤦♀️), furt jej nadával, ponižoval ju aká je neschopná a čo ja viem čo. Keď sme jej čokoľvek povedali, ona sa ho ako sprostá zastávala, že oni sú rodina. No tak si s ním nažíva, celá rodina s nimi prestala komunikovať, lebo už sme to nevládali proste riešiť a teta s tým nechcela spraviť sama nič. Fakt veľmi smutný život, rozhodne neodporúčam a radím ti sa tomu čím skôr postaviť.
Prepac ale tvoj muz je fajny terorista..nehnevaj sa ale keby mi muz zapol svetlo a krical na mna tak by videl ze kde je sever...jasne ze sa citis ako sluzka ked musis posluchat ako pes a makat...ja mam 2 deti pracu a muz maka ale musi pomoct a bude tip top ...
Zeny dakujem vam za nazory, viem, ze to nie je v poriadku. Sama z toho citim uzkost. Bohuzial neexistuju argumenty, ktore by ho presvedcili. Priklad:
- s vysavacom klasickym mi zakazal vysavat, ze skriabem podlahu
- roboticky vysavac nechce kupit, lebo vraj treba vzdy vsetko odkladat a vykladat, aby to vedelo umyt
- tycovy vysavac je na nic a bateria skape
- metlou ked zametam krici ci som slepa, ze prach prelietava smetnik....
- mop striekaci mi zlomil
- s klasickym mopom sa tazko zmyva a navyse nasa podlaha ma strukturu, cize tazko...
Vcera som kuchynu utietala na kolenach vlhcenymi obruskami 😢 on ma na vsetko argument, ako by som to mala robit, co a preco.....
Koľko ste spolu, aké staré máte deti? Ako … nechať ženu utierať na kolenách podlahu a komandovať to, to je už aj diagnóza. Čím dlhšie v tomto vzťahu zostaneš, tým ťažšie bude odísť a keď nepôjdeš, skončíš ako už mnou spomínana sestra mojej mamy.
Mne je az smutno ked to čítam😢az ma chytili nervy ...ja keby som na tvojom mieste mu velmi vysvetlim a poviem uplne priamo ze co robi a ako mi to ublizuje a proste povedala ze bude tak ako to urobim ja a uznam ,,ja,, za vhodné a ked sa mu to nepaci ze rada si pozriem ako to robi on a bodka.A ak bude kricat tak mu povedz len tolko este raz dvihnes hlas na mna podavam o rozvod a mozes si ten skurveny byt pratat sam!!!! Bud zena a ukonc tu tyraniu a povedz co si myslis ...on nieje tvoj šéf?! Ale tvoj muz ...
Tak nech sa páči nech si robí, urobím podľa seba nech mi vylezie na hrb. Keď sa mu nepáči nech si urobí sám a môže ho aj rozdrapit ani by ma nehlo robiť to tak ako si zmyslí.
Tvoj muž je absolútny magor a despota, tu nepomôže nič, len rozvod. Odíď od neho, on ťa zničí. Keby si vedela, že ja napríklad vôbec nezehlim a kúpeľňu u nás zásadne leští len môj manžel a ja si zatiaľ ležím v pokoji na gauči. Možno si tak bola vychovaná, ale musíš to prerušiť. Treba ti psychológa, nemôžeš sa nechať takto terorizovať. Aký príklad dáš deťom? Že žena je len slúžka?
Raz vas vystrie od vycerpanosti
Nehnevajte sa na mňa ženy, ale ja tu každý deň žasnem nad tým kde vy na takýchto chlapov chodíte.
Autorka, tvoj muž je čistý idiot.
@matullienka tento ju ani na wellnes nepusti. Co si. Doma bude upratovat, tak ju naucil on a tak sa naucila ona sama. Teraz som citala ako vlhcenymi obruskami umyva spary.. ved je totalne zmagorena. Toto je do neba volajuce. O tomto ma byt na skolach osveta. O ucte jedneho voci druhemu. Tu ziadne zrkadlenie, odhovaranie nepomoze. Este jej tresne po papuli handrou alebo mopom, ze co si to dovoluje. Uz je len krocik k tomu aby z psychickeho bolo aj fyzicke tyranie.
Tu len odchod. Lebo to bude ako ta teta od @yoxinka. Tu uz zdravy rozum nie je
Inak to co opisuješ je až na zaplakanie, o ruská i na kolenách podlahu utierať? Ma napadla len jedna vec, len dúfam ze nemusíš čistiť kupelku zubnou kefkou hlavne záchod ako zelenáci kedysi na vojne... By po ňom nejaký vechet smarila...
Preco mu to tolerujes?
@sense ten závod by som od nervov asi preventívne zubnov kefkou vyčistila - tou jeho 😡
Ty si normálna??? Utierať vlhcenymi obruskami na kolenách podlahu?? Raz mi muž povedal, že treba umyť parapetu na balkóne, bo je špinavá, dala som mu handru a nech ju teda utrie, keď mu to vadí! To bolo na začiatku nášho spoločného bývania, len toto stačilo urobiť a odvtedy, keď vidi ze dačo nieje upratané, radšej je ticho, bo vie, žeby to musel spraviť on! Raz by ma zobudil s krikom, na ten cirkus by len tak nezabudol! Ja sa teda svojho muža nebojím a vždy sa mu postavím, nekrcim sa pred ním, sme rovnocenni partnery, mame spoločnú domácnosť, deti sú aj jeho!
Ale ja som vyškolena, bohužiaľ môj otec bol taky, mama ešte aj montérky musela žehliť, aby nechodil pokrceny, koľkokrát ju večer vytiahol z postele, že nemá večeru, v tomto som vyrastala a povedala som si, že ja sa mužovi podkladat nebudem! Ešte keď sme bývali u našich prvých par mesiacov, som dostávala školenia, že mužovi sa neodvrava, muža musím poslúchať 🤦♀️ no také veľké hnedé.... co som pes?? Musíš sa mu postaviť, alebo ešte lepšie odísť preč od takého magora, ved ta trafí ešte skôr ako príde tvoj čas a tie deti v akom prostredí vyrastajú?? Ja som sa rozčulila, len to čítam a niečo ešte zažívať to
To je strašné ako ta šikanuje a ako sa ty necháš, to sa ani čítať nedá.. Čo ťa pri ňom drží?
Ked sa cely zivot spravas ako poskok. Sluzka. Tak on len posuva latku stale viac a viac. Dovolila si? Vyhovela si? On je pan a ty si co? Manzelka, partnerka? Laska sa neprejavuje tym kolkokrat zenska chyti handru do ruky. Prepac ale ty si pre neho handra. Sama si sa do tej pozicie dala.. A ty si z toho teraz po rokoch zdeptana ale tej handrovitosti sa uz nezbavis.
Ale bolintu take temy.. Neviem ako dopadli, uz sa neozvali. Asi poslusne upratuju 😢