Mužova ožran párty a choré deti

13. apr 2022

Dobrý večer.
Zaujíma ma nestranný názor.
Muž má istú dobu dohodnutú ,,ožran párty"
Deň pred akciou ochorejú deti, celkom dosť.
Otázka na Vás. Vaši muži by to zrušili, alebo by išli, lebo to bolo naplánované.
PS: povedala som mu, že by ma potešilo, keby po práci príde a pomôže mi. Hold, rozhodol sa inak..
Ďakujem

petamich
13. apr 2022

ak by som manzela poprosila, aby to zrusil, tak by to zrusil, ak by som mu povedala, ze to rusit nemusi, ze to s detmi zvladnem, tak by siel

patka06
13. apr 2022

Nezrušil a ani by som to po ňom nechcela

julianabelakova
13. apr 2022

Nezrusil by

sense
13. apr 2022

Záležalo by o akú chorobu by išlo, ako dlho to mal naplánované a ako by fungoval ďalší deň. Ak by som mu ale jasne poviem ze chcem aby ostal doma tak by ostal., ale muselo by to byt slovo. Chcem aby si ostal, nie potešilo by ma, nie mohol by si atď...

ibrunova
13. apr 2022

Nezrušil.. To si neber osobne, chlap rozmýšľa inak.. Pokiaľ neležia v kóme, tak pre nich je všetko ok.

thoughtfulweirdo
13. apr 2022

Záleží, či je nevyhnutné, aby sa o deti starali dvaja. A teda aj koľko je tých chorých detí, iné je to pri šiestich a iné pri dvoch 😄 My máme dve, takže pokiaľ by jedno vyslovene nekolabovalo a nehrozilo by, že s ním treba ísť do nemocnice, nepotrebovala by som muža doma. Ak by šlo "len" o horúčky a ďalšie bežné, hoci nepríjemné prejavy ochorenia, nič by manžel nerušil a ja by som ho o to ani nežiadala. Ale ak by som požiadala, zrušil by.

zuzubb007
13. apr 2022

Nechala by som ho ist sa zabavit, ked bol dohodnuty uz davno a pokial je to daka viroza alebo teplota to snad zvladnes jeden vecer ako matka, nemusis byt zase stihacka, keby bolo dieta v nemocnici je to ine

syslik81
13. apr 2022

ak by slo len o horucku ci nadchu nech ide .. boloto planovane a nechodi kazdy vikend a ty tos detmi vydrzis ... zas az tolko okolo nich nebehas-das im liek a ulozis do postele ...

yvanielka
13. apr 2022

Ak by sa jednalo o nejakú akciu s kamarátmi ktorých dlho nevidel tak by som nechcela aby to zrušil, ale on sám je natoľko uvedomelý že by sa nedal do takého stavu že by nevedel pomôcť s deťmi na druhý deň, záležalo by aj od toho ako choré by boli deti... Keby vracali a hnačkovali jedno cez druhé tak by isto nešiel 😀
Ak je to však pre tvojho muža pravidelné, že chodieva na takéto akcie tak by som tiež nebola nadšená keby tam šiel.

petronellla87
13. apr 2022

My byvame v meste kde moj priatel nema kamosov...raz do tyzdna spolu vsetci volaju a stretnu sa tak 3 x do roka...ked ho vzdy vidim ako sa na to tesi nemala by som to srdce mu rusit akciu

dzulli1980
13. apr 2022

Závisí od toho, aká chorá by bola dcéra ... teploty, sopeľ, kašeľ by som zvládla, no napr. dcéra, keď chytí črevnú virózu, priebeh má vždy hrôzostrašný, zvracia nonstop (a ja mám fóbiu zo zvracania, som vtedy absolútne nepoužiteľná), čiže aj on vie, že hneď treba bežať do nemocnice dať pichnúť Degan, na "ožran párty" s kamošmi by nešiel ... inak nemám problém, dokážem sa postarať, s kamarátmi sa stretáva tak 2, 3x do roka.

kleopatra114
13. apr 2022

Ak by som ochorela aj ja , zrušiť by musel. Ak by “len” deti, tak asi by nerušil - pokial by nemali 40-tky teploty alebo niečo podobne

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marisoul
13. apr 2022

Zrušil by to sám od seba, pretoze by to považoval za samozrejme. Nezabaval by sa, kým sa deti doma trápia a ja s nimi.

luckynat
13. apr 2022

Moj by isiel a dobre by spravil, s tymi svojimi recami ked je maly chory mi akurat lezie na nervy vzdy

saxana000
13. apr 2022

Nezrusil ale my mame len jednu a to zvladam normalne ak by sme mali dve deti a vyplo by obidvoch naraz ze by grcali alebo by bolo treba zabaly nemozem sa roztrhnut takisto ak by som bola aj ja chora k tomu ostal by asi doma.

andrejka1974
13. apr 2022

Nie však bežné to zvládam s chorými deťmi sama ak by to bolo naozaj vážne tak by to zrušil

ankare
13. apr 2022

Zrušil by to.

majah212
13. apr 2022

zrusil, svedomie by mu to nedovolilo, aby isiel a pritom by boli deti doma chore a zena s nimi doma sama (kazdy clovek ,rodina, muz ma inak nastavene priority -cize neviem ci je vhodne porovnavat)

amelie2017
13. apr 2022

Moj, ak by to bola len ozran party, tak by nesiel, aj keby som ho vyhanala. Na vyznamnejsie stretnutia nesiel, lebo boli deti chore. Ale on je taky. Raz som ho prehovorila, nech ide.

martinagnidova
13. apr 2022

Poslala by som nech ide.. Nechodí často, takže by som ho určite poslala.. Ved si poradím aj sama...podla mňa nie je na tom nič zlé. Deti bývajú choré, a byť stále dvaja rodičia pri nich je nemožné a podla mňa nezmyselne..🙂

kristina2412
13. apr 2022

Zrušil by to. Napríklad :staršia dcéra mávala keď bola menšia častý zápal stredného ucha a niekedy s ňou bolo treba ísť na pohotovosť, co potom s tým druhým dieťaťom....a ešte chorým.

akje
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danyelia
13. apr 2022

Ahoj, môj muž síce vôbec nepije a nechodí teda na ožran párty 😁 no my máme 4 deti, ak by aj ochoreli naraz, muža by som určite nežiadala, aby to zrušil. Po pravde, neviem ako by mi pomohol, ak by deti mali napr. teploty, bolesti,tráviace problémy, ležali by v posteli...Dala by som im lieky, varila čaj, bola pri nich, to by som zvládla v pohode sama. Zase ak by to bolo niečo vážnejšie (vysoké teploty, strašné bolesti...), ako ho poznám, určite by zostal doma, aby bol k dispozícii (napr. cesta na pohotovosť). Ale zase ak by boli deti choré len tak, že majú soplíky a raz zakašľali, tak mi to príde trošku ako citové vydieranie, že zostaň doma ,,kvôli deťom,, 😁 Ale na druhej strane, ak je to správny muž, mal by zostaň doma sám z vlastnej vôle a venovať sa rodine, nie chlastať s kamošmi 😉 Joj, dalo by sa o tom filozofovať a pozerať z rôznych uhlov pohľadu...

henka123123
13. apr 2022

Nie nezrusil by to

autor
13. apr 2022

Tak naposledy pil v sobotu. Zase on chodí pravidelne von z touto partiou

henka123123
13. apr 2022

Moj chodi kazdy piatok ale zas jq sobotu idem

kikulienkadd
13. apr 2022

Ahoj,k tomu,aby si vyriešila postoj svojho muža k vašim chorým deťom ti "štatistika keby bolo keby" na MK určite nepomôže. Tvoj muž žiaľ asi nemá zodpovednosť a cit voči deťom na takej úrovni otcovstva ako by bolo normálne. Prajem Ti veľa síl a deťom skoré uzdravenie 🍀

12katka21
13. apr 2022

Ani moj by to nezrusil.

nikpa
13. apr 2022

No každému je prednejšie niečo iné.... Tvojmu, bohužiaľ chlast a kamaráti. A je úplne jedno či to bola akcia dohodnutá dlho dopredu alebo či tak chodí pravidelne alebo raz za rok. Choré deti musia byť priorita, bez debaty a bez ohľadu na to, ako by sa rozhodol môj, tvoj alebo Ančin muž.