Mužov brat je klamár

19. nov 2020

Dobry vecer zienky,
mojho manzela brat je strasna povaha, poznam ho par rokov ale aj z rozpravania manzela co viem no fuu lutujem zeny, co sa s nim zaplietli/zapletu🙏Je to neskutocny klamar a egoista a podla mna aj dost manipulator. Ma zenu, teda uz byvalu a malu dcerku. Velka laska na zaciatku, velke gesta z jeho strany a potom postupne to prislo. Tu zenu neskutocne drzal na kratko az tak, ze nemala ziadny zivot, kamaratky, soc.siete, odrezana od sveta. Zila len jeho zivot. On panko, dobre zaraba, ma svoju firmu. Casto jej vycital resp. ju podpichoval hlupostami ako napr. to, ze pocas mladosti chodila na diskoteky (vtedy este spolu neboli), ze mala pred nim ineho frajera..no kraviny podla mna. Castokrat ju klamal alebo jej nehovoril celu pravdu. Napr.ze si bol niekde s kolegovcami sadnut a ona sa to dozvedala nahodne od niekoho pripadne sa on prekecol. Alebo jej povedal ze ma sluzobku niekde v Kosiciach a bol v Prahe a podobne veci.
Po par rokoch sa s nou rozviedol. Rozvod bol z jeho strany.Nasiel si mladsiu.
A na rodinnej oslave v lete (co sme poculi z ich rozhovorov) sme s muzom pochopili, ze aj ju uz klame a zjavne jej nataral kadeco na jeho byvalu, ako ona bola vsetkemu na vine, ona je ta zla, on je “chudacik” za nic nemohol, ona chcela rozvod atd. Manzel mi vravel, ze ked boli pubertiaci, tak kazdu frajerku co mal zbalil tak, ze na tu predoslu nataral aka bola, taka, onaka, on chudacik, kazda mu to vzdy uverila a takto vraj celu vysku fungoval. Vzdy siel zo vztahu do vztahu, ked sa mu zunovala, nasiel si popri nej druhu a len to rychlo ukoncil a tej novej nataral aka ta jeho ex je “zla”, aby bol za chudacika.
A ja som sa tak zamyslala uz niekolkokrat nad tym, ze ci takychto klamarov tie ich klamstva raz aj dobehnu, alebo im to bude cely zivot prechadzat a budu si zit stastne a zakladat si stastie na klamstvach a nestastí ineho ?🤨

danieli
19. nov 2020

Dobehnu a este aj predbehnu😉

gladys_07
19. nov 2020

Mozu a nemusia. Karma ani Bozie mlyny neexistuju. Praveze mam pocit, ze cim bezohldnejsi clovek, tym lepsie sa mu zije na svete

lintu
19. nov 2020

To je individuálne. Najskôr podľa toho, kto má aké šťastie, možnosti, schopnosti..... Sú ženy, ktoré si aj dobrovoľne vyberajú klamárov, lebo sú presvedčené, že s nimi to bude iné a dokážu toho chlapa zmeniť.

desore
19. nov 2020

@gladys_07 Absolutne suhlasim. Klamar klamarom zostane. Ludia sa nemenia. Cely zivot sa bude takto spravat, az do okamihu, ked zisti, ze je stary, chory, nevladny. Vtedy si zbali zenu (ak bude mat peniaze), ktora ho doopatruje. PS: Pre AUTORKU pribehu: toto je jedna z genetickych vlastnosti, ktora sa dedi. Treba pozriet do radov mladsich rocnikov v rodine, kto mu bude podobny. 🙄

miadi
20. nov 2020

Podla mna je potrestany Sam sebou. Nevie milovat a byt spokojny.stale hlada nieco “lepsie” a nevaži si čo mà.Tie klamstva su jeho barlička. Mà problem Sam so sebou. Je nevyzrety slaboch hadze vinu na druhych a oblbuje ale San vie aka je pravda. Je totalny egoista no nema rad nikoho ani seba.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
20. nov 2020

@gladys_07 preciraj si, ako funguje Karmanov zakon. Semienko, ktore zasejes v tomto zivote, znes az v tom buducom. Takze karma ho dobehne az v tom dalsom, preto sa na karmu mozno spoliehat, len ak veris v reinkarnaciu 🙂

erikaa09
20. nov 2020

Poznam poznam takeho cloveka moj ex. Cim skor prec od neho tym lepsie

kika52621
20. nov 2020

podla mna toto je choroba....a ak náhodou nie tak neboj na klamstve si nikto šťastie nevybuduje

janage
20. nov 2020

No mne keby nadejny frajer hovoril, ze pricinou rozchodu boli vzdy jeho byvale, by som sa poobzerala inde.
Ak niekoho totiz tzv. nikto nema rad, kazdy mu ublizuje, nebude chyba v okoli (tu v byvalych) ale v nom.
A dalsia typicka crta. On jedinecny, nad vsetkymi, ine nazory (hlavne oponujuce) su hlupaci, co tomu nerozumeju a zavidia.
Poznala som taku osobu. Oni ta vedia pekne pomalicky spracovat a z veselej, problemy zvladajucej zeny, je o par rockov uzlik nervov. Samozrejme ona je na vine vzdy.
Ja by som s chlapom co kyda na svoje ex nebola.

Ale on ako syn a brat moze byt dobry, aj ked sa chova k zenam ako debil. Do jeho vztahov sa nedajte zatiahnut ak vam inak vyhovuje celkovo by som kontakt neobmedzovala. Naopak ak takto sa sprava aj k rodine a beznym ludom, tak vianoce, rodinne oslavy a minimalizovat kontakt.