Muži po rozvode

88lienka
7. aug 2021

Zaujimalo by ma na akych muzov ste natrafili po rozvode... Ti ktorych som stretla ja mali predstavu ze po pol roku budem udrziavat ich domacnost, ze im budem zehlit, prat, varit.. Nemozem si pomoct pride mi to ako zvlastne ocakavanie. Ja nechcem byt sluzka, mam co robit so svojim zivotom nie este starat sa pravidelne o dalsiu domacnost. Som prilis hrda? Celkovo mam pocit ze vzdy natrafim na rovnake typy.. Lakomec, manipulator, cholerik.

annamalaga
7. aug 2021

To by som už do takýchto vzťahov nešla. Niesi slúžka , aby si niekomu robila furt pani domácu.

zuzka38
7. aug 2021

@88lienka
hlavne si neplanujem nikoho k sebe stahovat.. na hodne dlhu dobu.. a presne viac sluzkou vdomacnosti ako som bola odmietam byt..
je to o tebe koho pritahujes k sebe si skor myslim..

oli18
7. aug 2021

@88lienka no ved preto su rozvedeni

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
88lienka
autor
7. aug 2021

@nikolka1986 mam cez 40rokov ale nemam v plane teraz ani v najblizsej dobe s nikym zacat zit v jednej domacnosti. Mne sa zda ze ti muzi nehladaju teplo domova lebo ja som typ ktory je skor rodinny ale doslova vypocitavo hladaju niekoho koho by k sebe tychlo nastahovali aby mali este jeden prijem a sluzku... Dom naivna ak hladam este city?

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
88lienka
autor
7. aug 2021

@nikolka1986 mas pravdu nikolka mam za sebou velmi tazky rozvod a ku kazdemu muzovi pristupujem so strachom ze zazijem to co som uz zazila... No rada by som si to nejak racionalne usporiadala v hlave

karolinakr
7. aug 2021

Dievčence, k tomu len toľko - kto tych lenivych mužov vychováva? Susedka išla z nemocnice, biela ako cmar, unavena chora a že sa ponahla, lebo musí synovi naložiť do taniera, je hladný, chce jesť. Syn má 36 rokov, Kamoška 30rocnemu synovi do taniera naklada, len s večerou ho čaka, sice aj on musel upratovať zas, ale ten servis má, Mne mama v 6 rokoch povedala, že si mam nakladať sama, lebo som veľká, Toto sú tie rodové stereotypy, že o chlapa sa treba postarať, lebo umrie od hladu.. no a potom samozrejme si to prenášajú do vzťahu manželstva.

leuchtturm
7. aug 2021

nie, nemusis nikoho obsluhovat len z titulu, ze si zena.

brita7777
7. aug 2021
karolinakr
7. aug 2021

@brita7777 to čo je? ale je to tak, nie?

sashabb
7. aug 2021

@karolinakr na jednu stranu máš pravdu, ale velakrát túto štafetu preberú manželky akosi podvedome? Chcú sa ukázať ako dobré gazdinky, tak si chlapa rozmaznávajú ďalej, veď zalúbené. A časom ako prídu deti sa im to znepáči a chlap potom nechápe kde nastal problem. Mám kamarátku, ktorá ako tehotná! chlapovi masírovala nohy keď prišiel z práce. Skoro mi oči vypadli a rovno som jej povedala, či je normálna, že to má byť predsa opačne.

karolinakr
7. aug 2021

@sashabb u nas tatko vylihoval na posteli, som sa zaprisahala, že ja to tak nebudem nikdy robiť
Sa smejem na tych nohach, ako mu masirovala, to je sila

karolinakr
7. aug 2021

Každý, ako si nastaví. ja mam strašne veľa záujmov a koníčkov, keby cela rodina rozhodla, že a ty budeš všetky domace prace robit a nikto iny, možem sa im na to vykašlat Až tak sa mi nechce upratovať, su aj doležitejsie veci v živote, proste ne. Čo treba spravim, ale nemienim tomu polku života obetovať, a keby vo faze chodenia mi nejaky chlap povie, že to je ženska prace, okamžite rozchod.

sante81
7. aug 2021

@karolinakr súhlasím, môj ex do dnes s mamičkou pupočnú šnúru neprestrihol, a to ma po 40tke.

heleninamama
7. aug 2021

Mať po 40ke, byť po rozvode, s vlastným bývaním -užívam si život a neriešim žiadneho chlapa na trvalý vzťah. Je to zbytočné - plodné obdobie je za Tebou, takže hormóny sa skľudnili. Už by si mala vedieť, že preveľké romantické city Ti chlap nedá, v tomto veku už nikoho neprerobíš na svoj obraz, slúžku robiť nechceš, tak načo si komplikovať život? Nájdi si nejakého kamaráta na príležitostný sex, večeru, výlet... Uži si a nerieš ho.

leuchtturm
7. aug 2021

@heleninamama ty si tiez rozvedena?

tenerifka
7. aug 2021

@heleninamama do bodky s tebou suhlasim, napisala by som to rovnako. Asi to uz naozaj v nasom veku vidime triezvo a bez ruzovych okuliarov, lebo sme dosli do stadia, kedy zalezi len na nas,uvedomujeme si, ze tento zivot je jediny, ktory budeme zit, iny uz nepride.

heleninamama
7. aug 2021

@leuchtturm Nie, ale som realistka.

leuchtturm
7. aug 2021

@heleninamama take s "mudrymi" recami ako ty si po rozvode zoberu toho prvého, co sa pritrafi, len aby neostali same 😂

tenerifka
7. aug 2021

@leuchtturm nemyslim si, ak je zena zabezpecena, so svojim byvanim a pracou, nepotrebuje niekoho, aby mu prala spinave ponozky a prisposobovala sa. Ine je to, ked su dvaja spolu odmlada a on je otec deti, vychovaju ich spolu. Ale naco si vesat po 40-tke na krk chlapa a stahovat si ho k sebe?

leuchtturm
7. aug 2021

@tenerifka chlapov je ako maku. Vsetko je o vybere a komunikacii. Nemusis automaticky každému chlapovi robit sluzku 😉 Dokonca si mozes vo svojej domacnosti zadelit ulohy.

88lienka
autor
7. aug 2021

Ja nehladam nikoho na manzelstvo..nikam sa nechcem stahovat ani nikoho pristahovat 😊 nesnivam o romantickych citoch... Skor o naklonnosti ucte porozumeni a hlavne.. Klude... Cize ano spolocne zaujmy vylet divadlo...to sa ale nejak nekona.. Netusim ako ti muzi pridu na to ze som starostliva putka ktora by im mohla zabezpecovat pravidelny servis...ja otvorene poviem ze to robit nebudem.. Ja cakam skor pomoc od muza.. No presne ako tu bolo spomenute nechat si masirovat nohy ale masirovat muzovi ich nikdy nebudem...

heleninamama
7. aug 2021

@leuchtturm To má veru nepoznáš. V manželstve určité veci tolerujem, ale to je 15-ročný vzťah so spoločnými deťmi, ale slúžku nerobím ani tu. A po prípadnom rozvode by som bola veľmi dobre zabezpečená (to je hlavný dôvod, prečo si ženy uviažu na krk hocikoho) a prioritou by boli pre mňa deti - nie cudzí chlap.
Mám dosť rozvedených kamarátiek v mojom veku (45) a vidím, aké sprostosti stvárajú - viem sa poučiť z cudzích chýb. A veru veľkú lásku žiadna nenašla...

tenerifka
7. aug 2021

@88lienka dobre rozmyslat, jednoducho si stale nenasla toho praveho, ktory bude zdielat rovnake pocity a viziu buducnosti ako ty, t.j.spolu ist von, na veceru, do kina, na prechadzku, na dovolenku....ale kazdy si kraluje sam vo svojej domacnosti. A ci pride po rokoch nieco viac, sa uvidi. daj tomu volny priebeh, zatial si nenatrafila na nikoho normalneho

leuchtturm
7. aug 2021

@heleninamama vies co, rozved sa, ostan sama a potom mozes rozpravat. Lebo same by som toto a hento, ved tomu ani sama neveris. Ziadna nehnutelnost ti nenahradi partnera. Ak radis najst si chlapa na sex, tak asi ani nevies, o com je partnerstvo.

tenerifka
7. aug 2021

@leuchtturm ale vo veku, kedy uz nie si zavila od toho, aby ta niekto oplodnil, aby ta niekto zivil, tak asi sakra rozmyslis, ci s niekym znova zacnes zit v spolocnej domacnosti, je to uz ine

leuchtturm
7. aug 2021

@tenerifka rozmyslat by si mala aj v nizsom veku, s kym sa usadis v spolocnej domacnosti 😝

lily14
7. aug 2021

@heleninamama moja reč

tenerifka
7. aug 2021

@leuchtturm ano, samozrejme, ze je velmi dolezite, s kym si zalozis rodinu a skym prezijes polovicu svojho zivota, velakrat si ludia nesadnu, ale kedze su tu deti, hypoteka, pozicky, kariera, vydrzia spolu nejaky ten rok kvoli situacii, a potom pride k rozvodu a ten nasledujuci vztah uz bude uplne iny. Ak si sadnu od zaciatku, vychovaju deti a zostanu spolu, je to naozaj radost a stastie