Muži a stránka Pokec

himedzi
24. aug 2020

Bavíme sa s kamoškou na tému muži v partnerstve a pokec. Aký máte na to názor? Keby ste zistili,že vás partner občas na túto stránku chodí, vadilo by vám to, bez ohľadu na to, čo konkrétne tam robí? Len proste ,či by vám vadilo,že vôbec je tam registrovaný?

sissy27
24. aug 2020

@himedzi asi podľa toho, či by som o tom vedela alebo by to bolo náhodné prekvapenie, ktoré mi tajil.
Inak pod pokec patrí tuším aj autobazar.sk a ešte čosi, takže registrácia cez azet nemusí nutne znamenať účasť na pokeci.

lintu
24. aug 2020

Pokec je znamy ako zoznamka, takze asi vadilo. Na druhej strane niektori tam mozu chodit fakt len nevinne... kvoli mailu... ktory si zalozili pred xy rokmi a nechcu ho zmenit.

pravdivy_chlap
24. aug 2020

pozor byt na pokeci neznamena za ucelom pokecu a miestnost!!! na pokeci sa totizto vytvara aj e-mailove konto 🙂

himedzi
autor
24. aug 2020

Myslím klasiku....Byť na pokeci za účelom kecat. Nie maily a pod

kinats
24. aug 2020

Podla seba sudim teba !!! Ja tiez konto mam a nemam potrebu niekoho hladat. Ako tu uz bolo spomenute primarne vyuzivam postove sluzby. Ale ked doma vsetko funguje naco by tom ten chlap chodil ?

himedzi
autor
24. aug 2020

@kinats veľakrát funguje len nuda...

pravdivy_chlap
24. aug 2020

jednoznacne hlupost aj obdobne veci ako tinder badoo skratka zoznamky, pokial je zadany...ak je slobodny je to jedno 🙂 vyhovorka ze som tam kvoli mjelom by neuspela u mna...su aj ine domeny kde sa da zalozit e-mail 🙂 vyhovorka "ale na ten mejl mi chodi vsetko" neuspeje, vsetko sa da zmenit ci ide o institucie alebo nieco ine 🙂

zuzanka.zuzu
24. aug 2020

asi je na koňovi málo tém o pokeci, tak tu je ďalšia 🙄

himedzi
autor
24. aug 2020

@zuzanka.zuzu stačí odpoveď áno nie..vadilo, nevadilo

blunka
24. aug 2020

mne by vadilo

pravdivy_chlap
24. aug 2020

nevadzte sa

andrea101112
24. aug 2020

@kinats
@himedzi Hej..Tiež som si myslela že doma všetko funguje..žiadne náznaky, hádky, sťažnosti.. ja v 7 mesiaci a úúúúplnou náhodou som došla na to že muž tak trištvrte roka chodí a bohužial som čítala aj tu konverzáciu..ku stretnutiu so žiadnou vraj nikdy nedošlo..Rozchodili sme to 2.9.20 bude 5 rokov čo som na to došla..ale sú chvíle ked si spomeniem a zabolí to..Je to des ten pokec..

hederamonstera
24. aug 2020

My sme sa s muzom zoznamili na pokeci, chodi tam stale, nevadi mi to, skor si myslim, ze to uz ma zvlozvyk...ako pobeha po nete/mailoch/fb, tak sa uz automaticky prihlasi aj tam...neriesim

katkati
24. aug 2020

@himedzi Vadilo a viem prečo.

kinats
24. aug 2020

@himedzi na to je tazko adekvatne reagovat, lebo ja mam zaujmov dostatok a nuda nie je hrozba. To musi byt aj v cloveku, to pokusenie, ale potom je to jedno ci pokec, alebo to vyhladava inak.

nyusika
24. aug 2020

u mna by to bol okamzite dovod na rozchod.
pokec je pre frustrovanych nedospelych ludi, je jedno, ci je to muz, alerbo zena.

kinats
24. aug 2020

@andrea101112 Tak je pravdou, ze niet na osobnu skusenost, lebo diskusie s niekym kto to nezazil a len teoretizuje nikam nevedu. Urcite nie je namieste moralizovat o vztahoch, ze kde nastala chyba ak uz sa to stalo. Je vsak dobre, ked dokazete takyto " lapsus" spolocne prekonat a vyrozpravat si to navzajom, lebo zo skusenosti (osobnej) viem ze zasah psychologa moze krizu este zhorsit a nevyriesi nic ak obaja nechcu.

kristi40270
24. aug 2020

Mne by to vadilo. Zjavne tam niekoho hľadá.

0kristina0
24. aug 2020

Vadilo, aj ked som tam spoznala muza, potom tam chodit prestal rovnako ako ja. Nepotrebuje s nikym kecat cez soc. siete, na to ma kamosov, v praci sa nakeca dost a rovnako aj doma. On nema ani fb. Podla mna tam chodia zadani kvoli tomu, ze si potrebuju nieco dokazat, zdvihnut si ego alebo im to doma neklape tak hladaju takyto unik.

sapetka
24. aug 2020

A pokec este funguje?🙈no vadilo by mi to. Ale z pokecu sme uz vyrastli🙏

danka808
24. aug 2020

Co ja viem, sama tam mam este profil ale uz mi tam nenapadne ist. Asi by zalezalo od toho co by tam robil

rybka2014
24. aug 2020

Podľa mna rôzne chatovania cez internet je zahrávanie sa s ohňom. Hovorím o tých co sú vo vzťahu. Či je to pokec, alebo iba zoznamka. Alebo vôbec iné možnosti ako byt s niekym iným v chatovom kontakte.
Začne sa to nevinným komentom, potom ďalším. Však ešte stále sa nič nedeje.
Možno to niekto berie ako spestrenie, a zrazu je z toho láska ako hrom 😔😠
Môj muž sa takto zaľúbil do cudzinky cez písmenka!!
Nehovorím, že automaticky to robí každý. Ale to pokušenie pri písaní tam určite je.

panelacikova
24. aug 2020

mne by to vadilo. dôvodov tu bolo napísaných už dosť. my sme aj s mužom zrušili kontá potom, čo sme sa dali dokopy. odvtedy ani jeden z nás nepotrebuje žiadne internetové pokecy. pokecáme si my medzi sebou 🙂 neuznávam to nijak inak, len ako formu zoznamky. mne by chlap veru nevysvetlil, že tam nechodí na pokec... viem svoje...

monro
24. aug 2020

Moj priatel, tam chodil aj dlho potom, čo sme sa zoznamili a boli spolu. Ja som si casom povedala, ze na to kaslem a teraz nahodou som nedavno zistila, ze uz profil zrusil. Ale zo zaciatku mi to vadilo, to je pravda.

ndrag
24. aug 2020

Ak by ma mal podvadzat na nete, tak skor prekusnem tinder, badoo ako pokec. Pokec je uplne dno, chodia tam len najuchylnejsi zufalci. Kazda zoznamka by bola u mna dovod na rozchod, ale ten Pokec by som musela extra predychavat 😂.

nyusika
24. aug 2020

@ndrag uplne ze moja rec

vilma7
24. aug 2020

Ak by tam mal email , tak určite nie. Ja som.mala na pokeci profil,ale nejako som sa zabudla vyše polroka prihlásiť, tak je to celé zmazané.
Človek keď má rodinu, mal by uprednostniť predsa ju. Pri 2 detoch sme radi že sa môžme v kľude vy...a vyspať a nie to ešte pokecovat 🤣🤣🤣
A zoznámili sme sa s manželom cez badoo, potom sme tam obaja zrušili konto.

yna1
24. aug 2020

kedysi sme pokec mali asi vsetci, aj ja som mala, ale mail mi tam uz nefunguje. Cele sa to zrusilo a vobec mi to nechyba, viem, ze drahy tam z casu na cas ide, lebo ten mail ma este niekde zaregistrovany, ale to je akurat tak vsetko. Ked viem, ze si tam nedopisuje s kde s kym tak to neriesim

thoughtfulweirdo
24. aug 2020

Vadilo by mi, keby si písal s cudzími ženami na akýchkoľvek sociálnych sieťach- s výnimkou tých, ktoré sú zamerané na jeho koníčky, tie môže rozoberať kľudne aj so ženami 😀 neviem, čo všetko sa dá robiť na pokeci, ale keby tam zháňal parťáka na bicyķel alebo maratón, nevadilo by mi to. Ale o tom by som vedela. Ak by to bolo niečo, čo robí potajomky, mala by som s tým problém, lebo to zaváňa pruserom.

marca12
24. aug 2020

Ak tam ide parkrat do roka kuknut,tak nie. Ale ak chatuje denne ako moj davny ex,ano to mi vadilo a bol to jeden z dovodov rozchodu.